Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já mam děravý listy a je to od šneků... myslim. sice jsem okolo kytek dal piliny, alt ty nejmenší šneci se přez ně dostanou (dneska jsem sundaval dva!) a listy ohlodaj!!! grrr!
ale na nějakou chemickou ochranu kašlu... stejně žerou jen spodní listy
Zdařec, můžu vám říct že pěstuju kýti ze skříně, venku už 5 rok a jsem snima moc spokojenej, je dobrý je mít v gbelíku a potáhnutý potravynářskou folyjí a to je pak mazec, vřele doporučuji!!!
1. california (outdoor): všechny už nasadily na palice, a kvetou, což jsem čekal, protože dle mých zkušeností, california kvete celkem brzy
2. mazar (indoor)- tak ten mě překvapil, ze 3 kytek 3 samice, nedá se říct, že by začal kvést jako ta kalifornie, ale při podrobnějším zkoumání jsem našel nějaké kundy na všech třech rostlinách
3. durga mata (in & out) - tak jediná mě zatim docela sere, i když jsem na groweru vyčet, že je to IN i OUT, zatim jediná neukázala žádnej květ, (mam 3 durgy)
4. koblih indoor (je to noname indoor) jedna kvete jak zběsilá, začala uplně první, ze všech kytek co mám, a druhá zase vůbec, vzhledem k tomu, že neni známo co je to za semena, se ani nedivim...
to amatka: nechceš víc rozebrat tu potravinářskou folii, nějak nechápu kde a na co jí máš?...
pokud máš na poli hermafrodita a zdá se ti škoda ho trhat, mám tu právě pro tebe vychytávku, která ti uštří spostu nervů a... nechtěných semínek.
stačí, když souběžně se stonkem píchneš do země tyč (nebo dvě) vyšší než je ta kytka, a přes tu (a taky samo že přes kytí) přehodíš igelitovej pytel... tím vznikne malý fóliovník. je třeba si dát pozor, abys ve spodní části do toho pytle (skoro až u země) udělal díry - klidně i pár cenťáků v průměru, aby kytka mohla dejchat. ten pytel vybírej z lehčího igelitu. kytka by shnít neměla, naopak!
mělo by to bejt ok - taková ochrana před nechtěným opylením
zdar, kté folii, přes vršek gbelíku natáhneš potra. folii a pořádně ji utáhneš, kytka dejchá skvýrou od stonku, pryncip je vtom že když ji zaleješ s hnojivem, tak se přes den vypařuje z půdy ta voda a zůstává na folii a vnoci zas spadne dolů na hlínu, takže ti stačí zalejvat jednou tejdně. Poradil mi to jeden Australan z Minbinu a vážně to pomáhá ta kytka roste2krát rychlejc nez normálně.
No kamos vypestoval vonku minuly rok Super Haze od Dutch Passion co je uplny indoor abolo to uplne dopohody. Zbieral to niekedy v oktobry cez babie leto a bolo to vcelku zevraj dozrete.
Tiez mal Orange bud a ten bol v pohode tiez.
Takze niektore in modely sa fakt daju vypestovat von, ale ja by som to neskusal, ja mam radsej skore modely a isotu ze to bude vcas ready.
Ale buduci rok skusim Afghan od Nirvany. Ten je vraj uplne dopohody vonku a dozrieva koncom septembra
jedu indoory venku uz par let,vetsinou kazdej rok jinej model.bejvaj to dobry kytky.hodne ale zalezi na pocasi.pokud je mokry a studeny babi leto , tak je to spatny, protoze palice zacnou ohnivat.fakt je vopruz kdyz sklizis kytky, ktery jsou krasny, ale ty vis ,ze jeste tejden slunicka a byly by uuuuuplne prepychovy,jenze ten skurvenej tejden nemas,protoze chcije a chcije.dozravaj zkratka dyl nez outdoory.
snad tenhle rok bude pekne dlouho:-)
JÁ TO DĚLÁM DOST MAZANĚ TOTIŽ INDOOR NEJDŘÍV HODÍM VEN A AŽ TO VYROSTE FRRR POD SODÍKÁÁÁÁÁ
NEJLEPŠÍ JE DOBRODRUŽSTVÍ JAK TOHO VEZU PLNÉ AUTO LISTY VŠUDE ČUMĚJ A LIDI ČUMĚJ A PÁN BŮH S NÁMI FÍZLOVÉ PRYČ
potrebuju poradit, mam na balkone jednu kytku, nevim sice co to je, jinak bych to samozrejme rekl, ale nechce ta swinka rust, je stara uz 2 mesice(80cm) ale palice maly a vubec ne husty, rostou z ni 4 vetve a potrebuju aby jich rostlo vic, jestli se to da zaridit, diky...
2Husqvarna: hele jestli uz kvete, tak moc neporoste a vic vetvi mit taky nebudes, ale to zas tak nevadi - budes mit min velkych palic.
To, ze jsou palice male a ridke je normalni, jeste mesic az dva porostou, pokud jim chces nejak pomoct, tak pohnoj kristalonem P&K, nebo jinym hnojivem pro podporu kveteni (treba draselna sul). Zdravim a preju dobrou sklizen.