Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No takto sa maju moje klony a nove rastlinky v druhom boxe
Zatial sa im dari, vyzera, ze sa uchytili vsetky, mozno pri 2ks sa da pochybovat. Takze spokojnost. Davam im Rootstimulator a Growth/Bloom Stimulant 1ml/l, podla vyrobcu. Zalievam podla potreby aby substrat nebol suchy.
zdarec,tak ako klobuk dole,tie nohy su brutalne,keby nasa ekonomika stala na takych nohach tak je to na sk secinko v cajchu,moja uchylka byla naplnena,ceresit tam klidne mozes dat,ono ti to trochu tu vlhkost stiahne,inac jak zvlhcovat tu ma kazdy plno kydu,ale jak znizit vlhkost,to uz take silne popisane neni...
Původní příspěvek od Bylinkář
Dlouho jsi nic neloadnul.
Zdravim ta, vsetko rastie, zatial vsetko oK. Musim si vzdy poziaciavat fotak aby som sem nieco hodil. Rad by som dal nejaky update cez vikend. Tak potom pozri. hoj
Tak ako som slubil cez weekend som pofotil a tu je nejaky update.
Hnojim v podstate stale rovnako - Atami A/B - 3ml/0.7l ; B/G Stimulator 0.7ml/0.7l ; Bloombastic 0.7ml/0.7l.
Hnojky nedavam kazdy den, vychadza to tak, ze zalejem s hnojkami dalsi den bez vody, potom zalejem len s B/G stim, dalsi den bez vody, a znova zalievam aj s hnojkami. Teplota furt na 28, vlhkost sa terazky hybe okolo 75%. Nejako sa mi nedari ju dostat nizsie, plesen som zatial nevidel a dufam, ze ani neuvidim.
Původní příspěvek od Bylinkář
Kolikátej den květu máš?
Podla toho, co som to tu teraz pozeral, tak som prepol 23.4. a fotky su z 18.5. Takze to je cca 28 dni na kvete. Podla obalu je dlzka kvitnutia cca 55 dni, tak este zostava cca 27 dni, uz len mesiac a jupii.
zdarec,tak to bych ta trochu poopravil,doba kvetu sa pocita od prveho nakvetnutia,a nie podla prepnutia na 12/12 ked to budes pocitat od prepnutia,tak to budes mat nedozrete,niekedy aj tyzden naviac dokaze divy...
2 Sailander: Aha, tak to som nedel, myslel som, ze ked prepnem na kvet tak zacinam pocitat cyklus. Ok, tak cca tyzden dole potom. Takze zhruba 21 dni na kvete. A samozrejme sa neriadim cislami na letaku, ale podla kvetiniek a pohladom cez mikroskop na pocukrovane sisulky.