Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pic pp je prostě pecka jak výnosem tak kvalitou tak nenáročností na pěst muzu se zeptat od koho sou ty pp?jedem je ted taky pod 600 tak ja jen jestli to neni stejnej matkař..tipuji presne 400g to u pp myslim neni nemozny diky a at to roste(kvete)(schne)zatim manas
Takze nakonec váha ukázala 260g vršků a 30g spodků = 290g
+to co už sem zmikrovlnkoval počas sušení
GE index 0,6 nic moc
- typovačku vyhrál člen VFR, má odemě k+
citace:
Původní příspěvek od VFR nice.
305g
V.
Zhuluje to šíleně, doplnim o nějakej smokereport.
Na první grow sem celkem spokojenej s kvalitou i s kvantitou
Až na tvrdost palic, u té indicy je to ještě dobrý, ale palice powerplantu jsou po seschnutí jaksi řídké. Né tak řídké jako u outdooru ale prostě není to ono.
Vinu dávám především vysoké vlhkosti.
Takže jaktože to nevypadá jako "pořádný tvrdý skéro" ?
Jak vypěstovat kameny ? na to potřebuju hydro a 600w, jinou genetiku nebo jak to vlastne je s tvrdostí pálek ?
Je to tak ze jde o genetiku prevazne, a hroudy se daj udelat i pod 250kou. Jinak jsem mel tedka taky PP, a musim rict ze tvrdy to je jako sutr i po seschnuti. a vypada to u me podobne, mrte oranzovych-hnedych bliznicek a vzhledem k tomu ze mam klasickej substratek, tak hydro rozhodne potreba neni
Mně už ten pp taky jede,bo spíš to nedělní sněžení a mráz vydýchává v pařeníčkách.JInak very nice,očividně dobré feno .... 300g na první pokus hodně slušné :-)))
- vyhuleno/rozdáno tak 90%
- začínám uhulovat "tajný zásoby" a libuju si že mam ještě hromadu oskafenýho listí
Power plant - DP
- Moje obavy z řídkosti palic se nakonec nekonaly. Jak se to nandalo do sklenic a do pytlů tak se to tak nějak přilepilo k sobě a nakonec z toho Jsou kvalitní indoor palice který mi spousta lidí pochválila to potěší.
- Můj power plant skoro nesmrdí - řekl bych dobrá odrůda v místech kde je zápach problém.
- Potvrzuji, že je to celkem nenáročná odrůda, která přežila i nižší teploty a především vysokou vlhkost v květu bez stresu.
- Musim uznat, že je opravdu dobrá na centrály, které jsou téměř bez listů - paráda.
- Při kouření není moc těžká na plíce, žádnou zvláštní příchuť sem nezaznamenal.
- Stávek je uplně parádní veselej HIGH dokud si nedám párkrát 1m Killera pak už je to parádní STONED k počítači.
Forgotten-name Indica
- tvrdý-prorostlý a jak v pryskyřici namočený palice s parádní ovocnou vůní
-kolikrát mě napadá, proč jsem tam těhle neměl 10 a jen jeden PP
K pěstu samotnému
- Celkem bezproblémový kolo nato že je moje první. Pečlivou desinfekcí sem se vyhnul škůdcům i plísním i když jsem měl odtah do místnosti a vlhkost v květu 60%
Největší průser byly pomalu vysychající OBří 11l květníky s Lightmixem.
Někdy kytky v rohu neuschli ani za týden (chvostoskoci), ale ty veprostřed už potřebovali zalít.
Když sem to po sklizni vyndal z květináče, tak sem zjistil že byli kořeny sice všude, ale ne tak hustě jak sem čekal.
- Pro příště radši menší květináče, víc květin a substrát PROvzdušnit rancem perlitu popř. keramzitu.
No na první kolo sem spokojenej , jen mě mrzí že kvůli tomu "cápkoj co mi to tu pronajímá" už mi tady nemůže vyjet další kolo.
@Anuvin: parada, pekne zhrnute, vynos myslim slusny (ja som v prvom mal polovicu ) a uz sa tesim na dalsie kola od teba
@VFR: 11l Tekku - v s d - 28x20x20 - 11l objem, mam to momentalne narvane perlitom s RW a aj tak to schne 3 dni keby to chcem susit na trud. Rozhnodne viac ako 6.5 u mna uz nebude.
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Zdravim.. jsem rád, že se líbí.
Chtěl bych ještě vzkázat všem kteří začínaj, že než sem se do toho pustil, tak sem rok a půl prohlížel grower a zbíral teoretický znalosti... tak to udělejte taky
@Anuvin: To som mal robit aj ja, ja som tu precital nieco, nieco poradili ludia mimo G a ostatne bol velky hokus pokus Ale aj tak si myslim, ze raz urobit je ine ako 1000 krat precitat, ale urcite pomoze sa tu vediet orientovat a vediet kde hladat odpovede na mozne problemy. Co planujes dalsie kolo?
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!