Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže nakonec je to jenom o tom co která žárovka podpálí co ne.. Díky Bohu za CFL, spousta lidí by si bez CFL držku nevyhulila ale dělala by byznys nějakýmu oprsklýmu šmejdu co prodává bordel.. Ať žijí dobří kamarádi...
Ty důvody proč si někdo pořídí CFL a dá mu přednost před sodíkem i za cenu menšího výnosu jsou tu popsaný! Tak já nevím proč tu furt obhajuješ sodík! Sodík není lepší, má jen jiné vlastnosti který třeba někdo zase neocení.. Už přestaňte být jak malý děcka proboha...
Původní příspěvek od Kmeťák Ty důvody proč si někdo pořídí CFL a dá mu přednost před sodíkem i za cenu menšího výnosu jsou tu popsaný! Tak já nevím proč tu furt obhajuješ sodík! Sodík není lepší, má jen jiné vlastnosti který třeba někdo zase neocení.. Už přestaňte být jak malý děcka proboha...
Jedinej podloženej důvod pro koupi cfl je tu ten, že to zašroubuješ a svítíš.
v indoor sem novacek,ale davam za pravdu seckym CFLkarom, tez sa to va mne bilo,ale uz je dobite,poridil sem si 105W cfl na rast a 250W cfl na kvet,a jucham...kup si 250W na kvet,cital sem,ze ti to pujde od zacatku aj pod nu,skusil sem no name pod 23W cfl a lubilo sa jej to od zacatku...
Původní příspěvek od sailinder v indoor sem novacek,ale davam za pravdu seckym CFLkarom, tez sa to va mne bilo,ale uz je dobite,poridil sem si 105W cfl na rast a 250W cfl na kvet,a jucham...kup si 250W na kvet,cital sem,ze ti to pujde od zacatku aj pod nu,skusil sem no name pod 23W cfl a lubilo sa jej to od zacatku...
a z čeho jucháš, že sklidíš málo ?
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
On vlastně CFL nikdo nepoužívá ani nekupuje, už se to skoro neprodává a vyrábí se jen pár kusů a to ještě na sklad. CFL je archaická záležitost pod kterou to vlastně ani nefunguje.. A všichni co mají opačnej názor než já jsou hloupý a jen já na světě mám pravdu!!))
Není logický důvod srovnávat CFL a Sodík , jako srovnávat benziňák s nafťákem)
Až Dojedu kolo co jedu tak plánuju ješte dokoupit jednu 200w cfl.Tak chci pak s někym tady z groweru udělat jeden trend pro ty kdo to chtějí pořád srovnávat..nebo pro ty co jse právě rozhodují mezi CFL A HPS.Témá by jse jemovalo 2x 200w Cfl Red Vs 250w Hps..
Kde v jeden den rozject stejný počet stejný genetiky ve dvou skříní se stejnýma hnojivama a v kokosu. a každych 5dni přidavat z obou skříní jednu fotku aby se to dalo porovnávat. rozeberem u obou kvalitu,výnos,vzhled a chuť..
Jestly tu má někdo 250wHps a má někdo chut do toho jit tak at mi napiše do zprav zatim čuss a Hulte to tady víc :-D Jinak všem přeju pěkný svátky ..