Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc pěkný paličky, já mám 200w CFL a taky pod ní rostou pěkně tvrdý pálky byl mi nabízen sodík ale na spotřebu je super CFL a dá se pod ní vypěstovat pěknej materiál, navíc mě vyšla cca na 600 Kč čehož u sodíku 250 komplet nikdy nedosáhnu
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Díky... koukal jsem na tvoji zahrádku když jsem tady začínal. Byla to pro mně inspirace.... A na cfl zatím nemůžu říct nic špatného. Pěstuji poprvé tak si netroufám odhadnout kolik G z toho bude,ale myslím že budu spokojený .
Původní příspěvek od balonidlo Hodně slušné, Jedu také poprvé v boxu 60*60*165 a pod 200CFL na květ tak doufám, že budu mít aspon krapek to co ty Jinak dávám K+
Jen dotaz, nevím zda jsem si toho nevšiml nebo jsem to přehlédl, po jaké době jsi přepl na 12/12? v jaké byli cca výšce?
dikes...je to teprve muj první pěst ale rád pomohu
Když jsem přepínal já tak měly kytky asi 30 cm jelikož mám dost nízkou skříň a měl jsem docela děsivé představy jak moc se vytáhnou....teď budu kosit a maj něco přes půl metru
dikes...je to teprve muj první pěst ale rád pomohu
Když jsem přepínal já tak měly kytky asi 30 cm jelikož mám dost nízkou skříň a měl jsem docela děsivé představy jak moc se vytáhnou....teď budu kosit a maj něco přes půl metru
Nemáš za co! Můj je to také první, takže určitě uvítám každou radu z čeho se poučit a na co dát bacha a podobně ! to já mám skřín 165cm takže je snad mohu nechat do těch cca 35-45cm než přepnu.
Čuss plánuješ je nafotit všechny před kosou abysme dali typovačku? :-)máš to pěkný co plánuješ za odrudu na další kolo?Budu sledovat :-) zatim čuss a at toho máš co nejvíc a at hlavně chutná :-)
Původní příspěvek od bloomman Čuss plánuješ je nafotit všechny před kosou abysme dali typovačku? :-)máš to pěkný co plánuješ za odrudu na další kolo?Budu sledovat :-) zatim čuss a at toho máš co nejvíc a at hlavně chutná :-)
zdar jasně že je nafotim všechny a za tipy budu rád ale ty trichromy mi pořád přijdou čiré takže ještě vyčkávam. No a na další kolo plánuju malý upgrade ve skříni,zase pojedu že semen a mělo by to být Orange Bud Diesel od GS. A samozřejmě pro to založím vlákno pač postřehy a rady zdejších mi moc pomohli
zdarec
tak moje nedočkavost nakonec zvítězila.Dneska ty moje poklady naposledy osvítí a následovat bude doba temna. Počítam že asi v pátek ukončím naše společné trápení s těma pitomýma smutnicema.