Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No né že by výsledek byl špatný, ale když mi z Jacka herrera (normal) vyrostly auto-flouvy, tak to dokáže nasrat.. Do boxu bych to po těchto zkušenostech fakt nedával. Jinak hodně štěstí
Původní příspěvek od Mr.ice No né že by výsledek byl špatný, ale když mi z Jacka herrera (normal) vyrostly auto-flouvy, tak to dokáže nasrat.. Do boxu bych to po těchto zkušenostech fakt nedával. Jinak hodně štěstí
kámoš teď dojíždí od nich AK x NL a začli mu kvést 3 tejdny před přepnutim
..když přepínal, měl už normální palice (žádný pre)
ale jinak teď před sklizní vypadaj pěkně ..uvidíš, třeba budeš mít štěstí
Orange bud diesel stejne jako White Russian od Fair Seeds jsou vyzkouseny a jsou v pohode...kvetou az po prepnuti naprosto normalne...v klidu.
Ted jsem Orange dojel a chut naprosta pohoda,sila taky,jen vynos me zklamal,ale to bylo nejspis rucickama...holt kazdej se muze utnout.
Orange je paradni odruda, muzu jen doporucit.
Původní příspěvek od Víťa Čau, žádnou chválu k týhle seedbance sem neslyšel, navíc mam doma taky tenhle model a sázet se chystám až někdy v únoru. Budu sledovat, hodně štěstí.
Chlapi z tohodle žádnej poklad nejspíš nevydolujete..Fair seeds = Growshop seeds..španělský přemrdy celkem drze pojmenovaný jako originální genetiky...
Jedno co to je,je to dobry,srovnatelny treba s Nirvanou,chutna to a zabira naprosto lampove.Nechci se s vami hadat,ale po delsi odmlce jedu jen Fair seeds,takze mluvim ze zkusenosti s temito dvema odrudami.Navic ted mi tady lezi od Fair seeds Great White Shark,
takze rozsirim galeriku i o tohohle zraloka ze Spanelska
I zkuseni kuraci kamaradi jsou spokojeni,tak ja nevim,teda.
Jednoduchy je to odsoudit,tezsi tady prosadit,protoze jak to nestoji minimalne 2litry,tak to asi stoji za howno,ze?
No buď to vyvratim nebo se přikloním na stranu která jimi opovrhuje .... Zatím to odsoudit nemohu....v prvním kole jsem měl Dominu od GS a je, myslím si dost v pohodě
tak jsem tu zas
nějak jsem to flákal a možná proto mi šly dvě kytky do kytek...
jedna se možná vzpamatuje...ale s tou druhou je ámen
tak jsem je přesadil do finálních květináču a misto te jedné jsem nechal naklíčit 2ks Black Domina co mi zbyly od minule...všechno nechávám stejné jako minule jen teď jedu v hlíně od Biobizz a to light mix....asi tak no