Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarte, kytky jsem musel všechny přivázat protože jak jsem přijel dnes z noční, tak skoro leželi na zemi.
Kynou teď neuvěřitelným způsobem, hlavně vrcholovky nemají chybu. Přidal jsem velikej stojanovej ventilátor protože se na fólii srážela voda a nechtěl jsem aby kapala na kytky a hrozila plíseň. Za dvě hodinky suchoučko, ventilátor poběží nonstop až do konce.
Kytky Super skunk a power skunk bych hodnotil jako vhodný do skleníku, celou dobu pěstu jsou zdravý, bez plísně a jsou nenáročný.
Kdosi mi tu psal že hlavně ss nemá šanci ve skleníku dojet, omyl pane ! Myslím že úrodička bude víc než dobrá a asi je pojedu i příští rok, jen místo sedmi kytek dám pět a všechny zaštípnu.
Ještě něco jen tak :-). vedle mýho pséka je ten nakvetlej řez Jack Herer jak jsem vás s ním otravoval na jaře a ty další tři jsou ty noname ze semínek co jsem s nima taky otravoval. Na haluz všechny tři holky :-)
Všechno to rostlo jen tak na parapetu bez jedinýho zásahu, tak jsou teď z toho takový vytáhaný kurvy :-)
JJ DannyBoy, můj skleník dopadl první rok 5 kytek Powerplant tak - plísně i přes odvětrání bočnicemi i střechou, protože v říjnu už je fakt velkej rozdíl teplot den/noc. Takže okamžitě odstříhat a větrákem nevětrat, protože tím se plíseň jen šíří
Ano, pozdní nakvétání, pak řídké palice a větvě se plazily po stropě Sklízení skoro v mrazech bylo docela dobrodružný a na celou zimu to vydrželo, ale stejně mi jich bylo holek líto jak se tam nemohly vejít.
Takže loni jen 3kousky Skunk a brutální stříhačka v růstu na pět nejsilnějších větví a taky zatmívačka od půlky prázdnin, viz obrázek.
Ovšem Kplus pro Doxenon za krásnej nature grow a držím počasí co to jde, aby se zadařilo. Tvou výhodou je denní kochací kontrola
Pěkný zatemění skleníku, ode mne K+! Nechceš se o tom trochu rozepsat?
spill it: Díky kámo. Dnes jsem skosil, nádhera a bude toho asi hodně, holky si teď jen tak visí na půdě :-)
Voní to jako mandle, jsem nějak omámenej a to za chvíli fičím na noční.
Fotky vložím zejtra.