Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
o chytrosti se tu nikde nepíše nebo snad jo? Píšu ti tu jenom to, že tu všechno vyčteš a nejenom ve FAQ, dále tu je spousta lidí co jako ty si založili svoje téma o svém boxu a měli problémy a ptali se, takže když to tu prolistuješ je tu opravdu vše. Tak proč se musí ptát každý zvlášť. Vše co jsem kdy potřeboval vědět jsem tu našel, podívej se na moje profilové okno na levo, uvidíš že tu už jsem ňákej ten rok a že tohle byl můj vůbec první příspěvek. Můj úmysl nebylo na tebe štěkat, takže nechápu odpovědi typu: Ale ty jseš samozrejme chytrejsi a nikdy o sobe nepochybujes a nepotrebujes od nikoho rady narozdil ode me. To je spíše k zasmání proč to z tebe vylezlo a jak tě to vůbec napadlo.
Dobrej matkář, většinou vidíš co kupuješ a buď to koupíš nebo zkusíš někoho jiného, u té první fotky ta prostřední řada ty malý chcípaci, co maj sotva listy, tos ani neměl kupovat.
FIM a podobné věci se nejdříve nauč na venkovkách, ale podle mě je to stejně zbytečný. Celkově si zaštipoval brzy, nemůžeš je hned tak stresovat, zaštipovat až když budou trošku větší mít hezké listy a prostě budou vyzerat zdravě.
Kup si zvlhčovačku.
29.den ti musej kytky vypadat prostě už jinak, takhle to má vypadat tak v 5 dnu, 29 už se přepíná nebo je přepnuto na květ.
Proč si se rozhodl začínat hned kokos? Zbytečně máš moc starostí hned na začátek, vypadá to že teprve pořádně poznáváš kytky jak vůbec fungují, jak se co projevuje, to už chtělo ale na venkovkách se snimi seznámit.
Začni další kolo v zemině (od Canny). Zemina už obsahuje potřebné výživné látky a díky vyrovnávacímu efektu jedna chybička, např. přehnojení, nevede ihned přímo k problémům.
Teď si teda hlídej zalévání, protože kokos se rychle vysuší, zvlášť při větších teplotách 28 a víc, takže dobré udržování vlhkosti a její kontrola jsou hodně důležité! Proto většina lidí co pěstuje v kokosu má také zalévání pomocí kapilár.
PECIK- Az budu zkusenej a budu mit par uspesnejch indooru za sebou tak me ani nenapadne abych nekomu rad neporadil.
A rozhodne bych nikdy nikomu nenapsal tu trapáckou vetu HLEDEJ , nebo MALO HLEDAS, nebo CETL SI VUBEC FAQ ?
Je to fakt trapny !
Kdyz nebudu chtit poradit tak budu radsi drzet hubu a rozhodne nebudu na zacatecnika delat ramena a poucovat ho ze ma hledat, kdyz stejne zadny rozhreseni nemuze najit. (jen zmatek z tisicu informaci a protikladnych rad)
proc bych to neudelal je ze mohu predpokladat ze....
Nekdo komu se rozbijou bryle na blizko (muj pripad ) a nevidi na cteni proste takovej clovek nic nenajde i kdyby se posral. :-D
A je vubec rad ze vidi horko tezko na to co napise sam.
Nebo treba nekdo kdo chodi na intrenet k nekomu nebo do int.kavarny,ten asi taky tezko muze dlouhe hodiny sedet a cumet do pc a hledat a hledat.
Nebo je treba nekdo jen BUSY, nebo celej den v praci a je proste unavenej.
Nebo neumi hledat nebo nema trpelivost tak mu rad poradim a vis proc?
Protoze jsme kazdy z nas jinej.
A kdyz uz teda nekomu pisu do vlakna tak si alespon vse pozorne prectu,kdyz uz umim tak dobre hledat a cist.
:-D
souhlasim s tebou od toho ty fora jsou uz mam za sebou ctyry roky a zacinal jsem jako ty porad jsem se na neco ptal, jinak jsem zustal u kokosu mam box 120 x120 200 600w jedu ADH + plagron delam kolem 600g dva roky kupuju seminka (je z tech kytek vic nez z rizku a vis co mas i kdyz uz se mi stalo ze z fem byl hermous)
tak at se ti dari at rostou
Nádhera! moc pěkný... Taky s tebou souhlasím!
a lidi co nezkusili kokos si budou furt vymrčovat že to je k hovnu přitom mi to příjde uplně stejny obzvláště když si koupiš kokos s growshopu kterej bych možná ani neroznenal od normální hlíny když je to mokré. Navíc ždáný zavlažování bych tam necpal, vždyť kokos ti vyschne za 3-4dny tak na co drip atd. A mám zkušenost že když se to zaléva každej den pomocí dripu tak to tak neroste jako když to necháš proschnout.
pěstu zdar a at se daří....!
Cau,
no 3 jsou 35 cm ty chci co nejdriv ohnout aby je tech zbylych 5 dohnalo a aby se spomalily . Tech 5 maji mezi 24 cm az 29 cm.
Mas asi pravdu ale trochu cejtim ze bych tem mensim mel dat sanci dorust ty vetsi(tyden).
Co myslis...
Přepínej co nejdříve, pak ohýbej, atd... 35 cm je hodně a ještě ze semen, to poletí strašně nahoru, počítej že se nejméně zdvojnásobí, někdy ztrojnásobí výška po přepnutí a 70 cm je v podstatě ideální finální výška ...
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)