Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minulej rok jsem měl úplně to samý.Říkal jsem mu triplex,ale je to jinak úplně normální kitička.
No mutace-je to něco jako když najdeš mezi spoustou 3lístků 4 lístek
hyena.. mocovina je super.. ale treba vychytat koncentraciu ... ja som to daval na travnik a velmi mu to pomohlo ... ale ked som spravil silny koncentrat, tak mi stred vypalilo a okraje poliateho miesta boli uplne huste ...
mocovina ma vela vela dusika .. takze na rast ... ENO NUNO
Jednou me napadlo (schvalne jestli uhadnete kde), ze by se dala pro pestovani vyuzit funkcni splachovaci nadrzka na zachode. Nad ni by se udelala skrinka pro vzdusnou cast a koreny by byly v nadrzce. Neco jako hydro Dalo by se do toho pomalurozpustny hnojivo v granulich. Vymena a okysliceni vody by probihalo automaticky x krat dene tim jak se splachuje. Ne ze bych mel potrebu neco takovyho zkouset, ale tenhle thread me presvedcil, ze lidi jsou vseho schopni, tak treba nekoho inspiruji.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Chlor. No vidis. To mi v tu chvili nedoslo.
Tak by to holt chtelo napoustet jeste prez nejakou nadobu nebo nadoby, kde by ta voda odstavala. Takova kaskada splachovacich nadrzek. Ale to uz by byly dalsi problemy.
Asi tenhle napad zaradim do kategorie zhuleneckych napadau aneb perfektni az na to, ze ...
Já sem zažil haluz jak prase, a nebo je to dobrej trik. Na začátku prázdnin sem došlel dobře zfajčený a zkusil sem přidat do vody trochu bezovýho sirupu(bílýho). A den po tom mi začaly růst takový ty chlupy. Tak sem ta tak měl asi ještě dva dny a byl to fakt dobrej boost. No a potom ten sirup došel a ten efekt skončil Ptal sem se máti jak to vyrobila a prej tam dává málo cukru. Žeby minerály? Nebo Forfor? Nebo hormony? Nebo mormoni ? Nebo Jan Tleskač ?
Ale stejně je to haluz jak prase
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
Aahaa takze to mame paralen , akvarko , splachovaci nadrz , bezinkovy sirup , zahrabane rybicky a ptaky v hline , snad dokonce i pestovani potme , a konecne i zalivani alpou ( o tom ze se do vody prida vino nebo citron jsem taky slysel ) ... docela hodne zlepsovaku , ale stejne si myslim ze zadny z nich neotestuju ... nevyzkouseli jste nekdo zalivat krvi nebo svitit svickama ???? .... ted ale k veci nemate nekdo zkusenosti s Dusicnanem amonnym ( jestli se to vubec vyplati pouzivat .... treba jako doplnek normalniho hnojiva )
O par stranek dal zde psal VHK, ze zalejva vodou z akvarka. Jeste lepsi je (bohuzel jen pro growery akvaristy) hnojit kytky rybima hovnama. Proste kdyz cistite akvarko odsavanim bordelu mezi kaminkama (myslim, ze ten bordel se jmenuje tetrit......jsou to hovna, nedojezeny krmeni, odumrely casti rostlin atd.), tak tim bordelem prihnojovat (hodne kvalitni hnojivo)........neni to muj vymysl, cetl sem to v literature.....at to roste Zoid.
..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..