Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na tech fotkach je to blbe videt.. maj bejt hermace jo?? ja bych otrhal ty vacky dokud nebudou sypat a dojel bych to vdyztak to uvaris nebo na has.... ale rek bych ze to pujde i kourit... kdyz se to moc neprcne.
a nesvítí ti v boxu třeba nějaká dioda, třeba od regulátoru, časovače?? nebo přehnojení.. to je fakt těžko říct..
Ale rozhodně bych je tam nenechával..
Původní příspěvek od Filcka Ahoj pěstuji indor v hlině, jsem v 25 dnu květu, 11x odruda Wodo Chronik a 5x odruda Chronik. Vše jde parádně, holky neprožili žádný stres. Dnes jsem zjistil že hlavně ve spodních částek se mi začali dělat pylové banánky. Ach jo. Je to na 7 kusech Wodo Chroniku. Na odrude Chronik nic. Všechny co měli banánky jsem hned vyndal z boxu. Ale co ted dal? Vyhodit napadené a dojet co zůstalo nebo se na vse vykašlat a zahodit cca. 40 dní svícení? Nebo to votrhat a zkusit doject? Poradte.
citace:
Původní příspěvek od NORM ti tam někde prosvítá světlo nebo máš vysoké teploty? hlavně zjisti příčinu proč to hermí.. A od koho jsou ty geny? od Hlavy?
Tak vyřešeno , Filcka má u mě novou várku , jo jsou to kusy ode mě , nechápu , před ani ne půl rokem sem to testoval , aby se tohle nestalo , no matky jdu zařiznou a novy klony vyhodit , jistota je jistota , to se mi stalo teprv podruhé že bych nadělil někomu hermu , omlouvam se moje chyba , čau Hlava
Prosím pomoc,s growerem jsem začátečník,takže se musim chytit jiank tohle je 30.den květu,lístek je skoro z vrchu kytky,hnojim biobizz biobloom a topmax,tyto fleky se vyskytli v průběhu asi 5 dní,poraďte co stím,jinak odkazy na to co jsem už projel a nenašel nic tomu podobného,mě moc nepomůžou,ale dik
Ahoj, potrebuju poradit, tohle mi posledni dobou delaj vsechny kytky hnojeno Bcuzz (2tejdny na kvetu, zadny drasticky davkovani 1x tejden 1ml) ph 5,8, svistej v kokosu, kraje hadam na prehnojeni ale co ty fleky uprostred? to sami? je to propaleny skrz a suchy, pri doteku se to rozpadne
PH je 5,8
EC je okolo 1,70 - 1,75
je to hydro z Amazonu a řízky jsou asi týden starý
rozstřik je 10 min za 2 hodiny
400W osram, hnojivo canna vega A+B , kořenový stimulátor