Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od UncleBatman ja prave jedu taky podle biobizz tabulky a davam do kazde zalivky
Čau.
Tiež som dával Grow i v kvete. Dávaš tomu plné dávky podľa tabulky? Posledné kolo som hnojil minimálne a výsledok super. Mrkni na odkaz v podpise. Myslím že nie je treba dávať plnú dávku, ktorú uvádzajú v tabuľke. (V gs ti to možno aj povedali) Ľahšie a rýchlejšie sa odstráni deficit ako prebytok. Ak je hnojek príliš veľa zasoluje sa pôda, to môže zle vplývať na vstrebávanie živín, na pH substrátu (a to zase na vstrebávanie živín ) atď. Rastliny sa nedajú vykŕmiť, fungujú inak ako živočíchy.
Proste stačí pokryť ich potrebu a čo je naviac, to skôr spôsobuje problémy. Hlavne v malom obmädzenom objeme substrátu.
Po menší odluce se vracím s updatem . Foceno opět za světla, bohužel.
Ak47 bude ještě doufám kynout, protože zatím jsou palice docela malé si myslím. Ale Apollo11 jsou perfektní, tvrdé a velké palice. Ak47 voní zatuchle, zemitě a ostře, Apollo11 má krásný citronový nádech.
Nech je tam,ještě to ma čas,teda pokud nemaš vysokou vlkost,lehkym otrhanim bys ji možná o něco srazil, jinak suché,opadlé listy škubej.S Ak nemám zkušenosti, ale často se stává, že model kveté déle , než udávají banky.Je opravdu rozdíl sklízet 55. nebo 65.den, v této fází to kyne nejvííc.
Jak vysoké jsou ty kytky?Zájímá mě jako od nejspodnějšího spodku po vrchol palice
Původní příspěvek od Ňoaen Nech je tam,ještě to ma čas,teda pokud nemaš vysokou vlkost,lehkym otrhanim bys ji možná o něco srazil, jinak suché,opadlé listy škubej.S Ak nemám zkušenosti, ale často se stává, že model kveté déle , než udávají banky.Je opravdu rozdíl sklízet 55. nebo 65.den, v této fází to kyne nejvííc.
Jak vysoké jsou ty kytky?Zájímá mě jako od nejspodnějšího spodku po vrchol palice
Díky Ňoaen Mě právě docela znervoznilo, že když kouknu na většinu pěstů zde na groweru, tak kolegové mají ve 40. dnu květu často nafouklé salámy už, kdežto moje jsou zatím malé.
Rostliny jsou vysoké od 65 do 75 cm . A mám tam 2x Apollo11 a ty maj snad k 90ti cm
Vlhkost mám maximální hranici někde na 64% a minimum 49%, drží se to tak na těch 58% většinou.
No ale příště asi natáhnu síť. A nebo tam strčím 20 rostlin a pojedu jen na centrální palice.
cau batmane
Bud v klidu AK ti bez problemu vydrzi 60+ takze nikam nespechej!!! APcko budes mit o neco driv cca 55...jinak ve 40tem dni kvetu uz urcite nic nestrihej!!
To prostříhávání bych neviděl tak černě.. Osobně jsem to zkoušel a výsledky jsou znatelný. Ovšem musí se to dělatt s hlavou a ne zmateně brát všechno co se dostane pod ostří. ;-)
Tak uz je vse vic jak tyden sklizeno. Apollo je zvazeno a vysledek je myslim si uspokojivy. Jedna kytka 45g a druha rovnych 50g. 95g ze dvou kusu je pekny ne? Na Ak47 je určitě méně, stále se suší a moje předběžné odhady jsou 35g na kytku. Uvidíme
Trošku se zpožděním se vracím zpět. Celkem byla úroda cca 440g, což si myslím, že není na první kolo úplně špatný. Zde fotka z 55. dne květu. Sklizeno 63. den.
Nejméně bylo na rostlině 30g a nejvíce 53g. Průměr 36,6g.
Naposledy upravil UncleBatman 28-01-2012 v 15:28 PM