Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2dva příspěvky před tím:
tu místnost nejni ani potřeba, když už někdo něco má, tak to stačí šeptnout (ovšem kdyby to šlo ) a o těch místnostech - mnooo.. myslím, že to nejni chat, ale growerchat, takže to je vlastně jakoby jedna už vlastně zaměřená místnost - aneb vzhledem k tomu, že to furt nejni zas až tak extra využívaná věc ten chat, tak by nadělání mnoha místností (jako že by temu bylo) nadělalo jen mnoho problémů včetně teho, že když se tam sejdou tři lidi, tak kam půjdou? každej do jedný místnosti a nic? ne, všichni do jedný a tak to se nemusí nic novýho zakládat a další důvod že někdo něco založí a pak se na to vysere a bude to tzv mrtvá místnost.. no ale jinak jako se nebráním temu, aby to někdo udělal, mě to vadit nebude, když to bude, ale taky ne,m když to nebude.. a klidně si zahulím..
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
------------------------------------------------------------------------------------
Kazdej mate svuj kus pravdy... growerchat je fakt cenna studna informaci pro lidi ktery jsou na groweru novy nebo shanej nejaky info a nemuzou ho najit...proto by mel bejt bez rozdilu pristupnej pro vsechny stejne...
Ja treba pouzivam chat jako rozptyleni v praci, stejne tak jako vetsina vyse zminovanych lidi, proste si povidam s lidma, co maj stejnyho konicka a pristup k netu v praci jako ja... Travim tu dost casu, dost me to bavi... Samozrejme clovek pozna novy lidi, nektery docela dost, jiny se jen tak mihnou, atd. Stava se, ze se nekdo naloguje jako host a je prihlasenej treba hodinu a za celou dobu se ani neozve, nepozdravi atd...
Ja osobne bych se vydal cestou kompromisu...Nechal bych chat tak jak vypada ted, ale udelal bych moznost hromadne septnout... Rozhodne si nemyslim, ze je to diskriminace...spis moznost volby...je na kazdym jak to vyuzije....co vy na to???
Dalajlamo
Tebe sem na chatu viděl málokdy, najdi si radši jiný téma.
Time
Bojíš se novejch přístupů, členění chatu na místnosti by ho zpřehlednilo. Pro 8 lidí je to podle tebe zbytečnost . Neměl bys to radši nechat na těch osmi lidech?
Původní příspěvek od snark Dávam adminům lhůtu do konce srpna aby zařídili místnosti na chatu - jinak zahajuju protestní hladovku a v nejhorším případě můžu třeba i celej den nehulit.
Good Luck
Snarky
Jasně Snarky, odpovídal by tvým představám dostatečně IRC chat v okně prohlížeče? Samozřejmě za předpokladu, že by byl dostatečně secure?
Mrzí mne, že jsem někomu takzvaně „nesed“ či někoho rozčílil a mrzí mne i to, že se tento thread vyvíjí tak, jak se vyvíjí.. ale omlouvat se nebudu – promiň MUTe, ale myslel jsem, že každý, ať už je to dalajlama, nebo time a nebo kdokoliv jinej, má výhradní právo sdělit svůj osobní názor!! Při vstupu do chatu, je napsáno, ať sdělíme své náměty a připomínky a tak jsem tak učinil. Nikomu to nenutím!
jaman
[Edited by dalajlama on 22-08-2002 at 07:40 PM]
koukam tady se to vyviji...osobne chat neuzivam (zatim),ale myslim si ze to neni spatna vec...i kdyz zase je pravda ze moc lidi tam zas nechodi,tak proc zakladat vic mistnosti..jedna staci jinak se nenajdem
Každá moje návštěva na Groweru vede nejdřív na chat a nikdy tam nepotkám víc jak 5 lidí,takže jakákoliv další místnost se mi zdá jako celkem zbytečná.Každej si vleze do svojí místnosti a bude co ? Navíc chat je tady spíš druhotným prvkem,grower je diskuzní forum pokud vím....
PS : Hodně štěstí se SNARK HALL (to mě celkem pobavilo) .......jakej užitek by měla tahle místnost jako pro Grower ?
Jestli jsem někoho naštval,může mě ohodnotit karmou
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
sice su rád, že se najde více lidí s podobným názorem, ale mám obavu, aby se to poněkud nezvrhlo, natož po té, co jsi to napsal.. aneb já k temu nikoho nenabádal a o karmu jsem už přišel..
Nezbyva mi nez souhlasit se Snarkem, nestava se to sice moc casto, ale kdyz je na chatu vetsi mnozstvi nez tak 5 lidi (na coz narazim denne...i kdyz treba jenom na chvili) tak je ten chat skutecne trochu neprehlednej... Myslim, ze jak se rozrusta pocet clenu groweru, je potreba priszpusobovat i moznosti stranek...pokud se udela moznost mistnosti, treba se zvedne navstevnost chatu...
Ja bych to porad videl na to hromadny septani....
Dnes sem odhalil že je již možné zakládat vlastní místnosti.
Tímto bych chtěl poděkovat Grower teamu. Klucí paráda je vidět že ste s námi
Pro ty co to ještě neprokoukli, tak klikněte na ? vlevo od textového pole v chatu, nebo nápověda pro chat
cs me napadla jedna vec. Dam priklad jsem na chatu a chci treba do fora nebo do pmka ale musim se odhlasit nebo otevrit nove okno (vim ze to neni moc prace). Treba jestli by slo udelat nejake prepinani chatu a fora pro registrovane cleny.. tot vse...