Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den panove a damy :-) me konecne výpočty me docela příjemně překvapili jelikož výsledek se rovná 821.5 g suchého květu bez listí a stonků takžě docela extrém :-) smokereport a foto dodám odpoledne tak zatim zdar :-D!!!!!!!!!a samozdrejme že vyhlasim vítěze tipovačky
Původní příspěvek od xpapousek Hm, tak to gratuluji, v průměru 137 g na jedné, takovéto kytce, to je pomalu na zápis do guinessovky...
nemas foto sucheho celku? to sou to fakt takové šutry? páč objemově to vypadá docela jinak...
edit: nechtel jsem to psát, ale asi to nenapalo jen mě...
tak já myslím že těch kytek tam má psaných 12ks...což dělá by voko asi 70g na kytku
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Původní příspěvek od Bubbleman Dobrý den panove a damy :-) me konecne výpočty me docela příjemně překvapili jelikož výsledek se rovná 821.5 g suchého květu bez listí a stonků takžě docela extrém :-) smokereport a foto dodám odpoledne tak zatim zdar :-D!!!!!!!!!a samozdrejme že vyhlasim vítěze tipovačky
Ahojte lidi jo prorostlé je to celkem dobře a váha je vskutku taková jakou sem napsal 821,5g sám sem tomu nevěřil převažoval sem to asi dvacetkrát :-) a opravdu tam bylo kytek třináct 12x11l a 1x 5,7l květina z 5,7litrového květníku važila 47,5g čistého květu když tedy udělam výpočet 821,5-47,5=774, 774:12=64,5 získám průměr u květin v jedenácti litrovém květníku který je 64,5g
Smokereport:ERSB hodně ovocný model s nasládlou chutí, dobře provedený průplach takže jemné bez hořkosti a škrábání.
Stav spíše durazný high s nábojem energie a příjemnou odezvou bez nutkaní k spánku
JH:Hodně kořeněna huť i vůně též jemné (ten průplach je znát)jen je trošku více citít občas nutkání ke kašli
Stav: hihg s přechodem do stoned odezvy
Vyhlášení vítěze
1.Creator 789g
2,HurricaneGeorge 750g
3.WERD 687 g
Zdravím,
přihodím jednu fotku výsledného produktu Ed Rosenthal Super Bud. Stále disponuji tímto darem. Hlavně přes vapo vynikne skvělá a harmonická chuť.
Moc super marihuana.
Hmotnost paličky 2,0g
Fotografie (podrobnosti u mě v tématu):
Pentax K-7
Ohnisková vzdálenost 75mm, ISO 100, čas expozice 1,3, clonové číslo f/8
Chtělo by nějaký makro objektiv, tenhle asi 30 let starý má dost vad a tak jsem se zaměřil na větší hloubku ostrosti.