Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec Hlavo, zmínil jsem se o tvé soutěži před přítelkyní a ta nelenila a snažila se vyfotit naší bílou číču Nirvánku mimochodem u bílé wdovy, ze semene od nirvany seeds a jedu jí pod 250w (37.den12/12) mám to nadripovaný s AHáčkama, ale jak je vidět moc se jí nechtělo měj se zdar.
S1: Křižák pruhovaný, bohužel na Rajčeti, ale konopíčko bylo hned vedle.
S2: Další, Shaman od DP, v kýbli, cca 20 litrů, smíchanej substrát od Plagronu s kokosem, hnojeno B'cuz A B soil.
Zdravím vás zahradníci !
Moc se my líbý všechny vaše fotky nekteré mín a některé víc oproti ním budou asi ty moje trošku bezzvýznamné ale chci si zasoutěžit a na AZ-kvíz už asi nezbyli buňky tak skusím aspon tuhle malou aktivitu k získání třeba jen malinké výhry .
Tak a tady už ty fotky které jsem vybral jako první(soutěž č.1) tu jsou 3 sestřičky pod kterýma dostal chut si odpočnout můj 11lettý mazlíček Saxana .
A na druhé(soutěž č.2) je asi moje nejlepší fotka B52 v den sklizně
Sázim rýmy do instra, jak semena do hlíny, slova klíčej v monstra, kdo poslouchá zešílí.. xP