Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je totiz rozdil mezi Halucinacemi, Haluzi, Haluskou, proste kazdy rika necemu jinemu nejak jinak a taky zalezi jestli si na Morave nebo v Cechach.
Ja osobne mam Haluze celkem casto. Ale ne halucinace
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Bidlo: myslím si, že naopak není potřeba zvyšovat dávky a kýbl hulení, abych se zkouřil sem nikdy nepotřeboval. Nebo to beru alespoň ze své zkušenosti po 7letým hulení mi stačí jeden prd a uspokojí mě to daleko víc, než bych vyhulil třeba celý brko. Ale to je asi individuální-na druhou stranu je pravda, že čím dýl kouříš tím kouříš lepší vzorky, protože se neustále zdokonaluješ v pěstování, ale rozhodně jich nehulíš kvanta.
Kouřím pravidelně tři roky.Ty první pocity na začátku už asi nepřijdou.Oči, kterými jsem pozoroval svět v pubertě byli zavřené,marihuana mi je pomohla otevřít.Ale nemůžete chtít aby se pořád znovu a znovu otevírali.
Moji přátelé jsou již v zaměstnání a já jediný jsem na vysoké.Takže když mají čas oni, nemám ho já a naopak. Proto jsem začal kouřit sám,kdy to právě vyhovovalo mně.Ze začátku to bylo super.Nikdo vás nerušil,mohl jste se věnovat naplno svým úletům,měnit okamžitě situaci podle svých pocitů.Nemusíte brát ohledy na druhé.Jenže za třičtvrtě roku trávení času sám se svými myšlenkami jsem se začal uzavírat čím dál tím víc do sebe.Neschopnost komunikace s ostatními lidmy byla už dost krytická.Začaly mi stále více vadit drobné chyby na mých přátelích,které jsem samozřejmě zveličoval.To víte,když jste sám, jste dokonalý.Velice mi zesílilo ego.Když jsem si dal prdíka,nedokázal jsem se uvolnit a neustále jsem se hrabal myšlenkami ve své hlavě a dělal jsem si v ní pěknej chaoz.Jednou jsem si udělal výlet na čajíčku ze stovky hub.Byl jsem doma byla noc,ležím si v postely,pocity odloučení těla od duše.Vstup do prostoru kde není čas ani rozměr.Z uplynulého období jsem se ale dostal na dost silnej bed trip a málem jsem to nerozchodil.Vize že Metrix je skutečnost ,stejně tak Svěrákův Akumulátor a jíné.A potom se mi ten živůtek zhroutil úplně.Byla nutná pauza a mnohonásobné utěšování,že to byl jen bed trip.
Asi si řeknete blázen sto hub.Myslel jsem si do té doby že mám halucinogeny už na háku a je to v pohodě.
Závěr:drogy jsou fajn,ale velice ovlivňují psychyku člověka a kdo s nima začíná experimentuje tak ať si nejdřív o nich aspoň něco přečte.To platí i o marihuaně. Neinformovanost je největší nepřítel.
no dát si 100 lysek to je vakt krutej nářez, do toho bych asi nešel, i když je mám velice rád, myslim že 20 až 30 bohatě stačí k radosti, dej si pozor nebo skončíš v pakárně, několik mích kámošů už takhle dopadlo, bohužel
Uzivam (nejenom hulenim) travu neco pres 4 roky a vsechny vyrceny moudra jako - nikdy uz to nebude to co poprve, nese to ssebou nejen dobry stranky "prokouknuti veci" apod. - musim potvrdit. Rozhodne si myslim, ze je na setkani s jakejmakoliv latkama, ovlivnujici lidskou psychiku cas - vim, v dnesni dobe jsou ty "hodne mlady"(proste deti ) ve svym jednani tak o 4 roky dal, nez byla moje generace, fajn - muzou se driv milovat, proste driv bejt ve vsem "dospely", ale i "jenom" s travou, by se rozhodne nemelo zacinat drive, nez v 16, protoze to u takovyho "psychicky nevyzralyho clovicka" muze v hlave nadelat leckdy peknou paseku - nemyslim neco jako zdebilneni, ale ono staci, kdyz si treba uvedomi v 15 to, co by normalne mel tak ve 20 a staci to - najednou kvuli tomu, jak vidi zivot - kvuli svymu jednani, kolem sebe nema zadny kamose, zadny iluze...
Jinak, uceni, to jak uz se mnohokrat reklo, opravdu neprospiva - ja treba kdyz mam delat na VS nejaky hodne dulezity zkousky, tak pred tim nejakou delsi dobu vubec nehulim...
A tak první jointy i první cigarety se dají dobře zapamatovat. Jak se zamotá hlava, svět se měkce zhoupne a začne být úplně jiné místo. Jenomže zevšední i nevšední. Někdo to řeší "nášupem" někdo změnou užívané drogy, ale již nikdy to nebude znovu poprvé. Každý jsme pro tuto oblast lidské činnosti panicem pouze jedenkrát a tak si to vychutnejte.
BTW, na trávě mi nejvíce vadí její příležitostný nedostatek.
Zdarec lidi, můžete mi prosím někdo odpovědět na otázku?Zajímalo by mě, za jak dlouho poznám změnu, když dejme tomu budu hulit 1x týdně a to už dělám měsíc, nebo dva?
Na hulení mi vadí, že už si nemám, co říct s lidma, co nehulej. Třeba s rodičema jsem musel strávit vánoce a raději jsem řekl, že jsem přežranej a že jdu spát. Ještě o prázdninách to bylo v pohodě, hulení málo takže čistej mozek, ale ještě dneska nemam otrhaný všechny kytky, protože jsem každej den zkouřenej, ráno se budim zpatlanej a ve škole první 2 hodky všechny fakuju, protože mě to tam sere. Ale jinak je ganja skvělá věc, co otevře oči, když žijete jako idiot, ale nesmí se to přehánět jinak zapomenete jaký to je, když se probudíte a těšíte se, co novej den přinese.