Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ještě něco k mojemu Durbánku.
Díky škaredému počasí,které bylo napřed 3 týdny a potom 2,tak začal nakvétat asi před 14-ti dny a proto ho už hnojím pouze na květ.BLOOM od Atami.
Zároveň roste,zároveň nakvétá,pomalu,ale jistě,no uvidíme za měsíc co z toho si vybere.
Je to takový malý experiment
F1 -celkový pohled s metrem
F2 -detail nákvětu a metru
F3 -detail nákvětu
V předchozím příspěvku je chyba na fotce predátor,celkový pohled na rostlinu je PH,predátor je vedle v pravo.
F4
Ještě přihodím foto mojeho mutanta,kterému říkám bonsai,už se sklidnil a roste podle pravidel
Na fotce v pravo.
F5 -a ještě si dovolím 1 foto koleček
Tak tohle je prozatím vše co se týká růstové fáze a s dalšíma fotkama se objevím až v květové fázi a pokud mi to nedá,tak přidám po nějaké době durbánek.
Všem přeji pěkné léto a prázdniny,
díky za zájem a dotazy a PĚSTU ZDAR!!!
Tak tady máme podzim a s ním i sklizeň
Po dlouhé odmlce kdy nebyl čas ani aktualizovat přes samé řešení,starání se o kyti a vyhánění zlodějů jsem opět zase tady.
Na fotkách můžete vidět kytky v květu před sklizní a při sklizni
Přeji ať se kytky líbí a mně a kamarádům ať chutnaj.
A dále tady máme chloubu mojí zahrádky a to je Shaman
Na první fotce je měsíc starý a ty další jsou ze včerejška.
Hnojil jsem přírodně,plagronem a včera jsem dal final solution,za 2 dny ho dám zase a pak na týden proplach a půjde
Vypadá krásně a krásně voní tak nějak exoticky jako koření.
Jak chutná zatim nevim,ale určitě dám vědět
Před další sklizni zase přopojím nějaké to foto.
Tak noname fialky byly nic moc,ale byly sklizeny jsko první,takže spříjemnili čekání na lepší modely,takže se jelo v brkách a skouřit se dalo
Durban sklamal,ani nestihl dozrát a začal chytat plíseň ,takže předčasná sklizeň,chuť mněl takovou kořeněnou a mněl pozdní náběh,ale pohodový stav-pocit tepla,shodl jsem se na tom s více lidma.
No name skunk od SkunkPlant- (dík) a překvapil velice,i když byla polovina samců,nebo herma,tak v kolečkách byl výsledek velmi dobrý -vůně je ovocná strochou skunkového smradu,chuť je pryskyřičná a je to i na jednoho boucha ze skla,více bouchů už je solidní shulenost
Můj nejsilnější a tudíž nejlepší,nejsmradlavější je kříženec Power plaint X Jack Herer x Sour diesel.
Před zapálením skunkově smrdí-ten diesel tam je a chuť a vůni má jako kadidlo v kostele na vánoce-takže to bude vánoční model
Ještě bych zapomněl na Shamana !
Je ůplně černý a voní jak orientální koření,po zapálení cítím moji skříňku s kořením na grilování a tak
Tak pěstu zdar a mnoho ůspěchů do dalšího pěstu a asi přidám ještě nějaké fotky sušiny !!!
Jo,durban je převážně sativa z Afriky a tam je přeci jenom jiné podnebí než tady a taky letos bylo extrémní mokro a vlhko...
Jo chuť byla dobrá a stav takový pohodový-sativový...
Ale na ten skunk v kolečkách a Power Herer to fakt nemá!