Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Dexterův druhý outík [2012]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Dexterův druhý outík [2012] Příspěvek č. 1






Ahoj,

opět po roční pauze zdravím všechny pěstitele. V roce 2010, když jsem se pokoušel pěstovat porpvé, došlo k dvěma smutným událostem. Za a) moje IP dostala na groweru ban (bůh ví, jak k tomu došlo) a za b) někdo moje políčko navštívil a kytky vytrhal.

Téměř po dvou letech jsme si s kamarádem řekli, že to zkusíme znovu, posílení o zkušenosti z minula.

Nakoupili jsme od člena Shroomana 10 klonů, konkrétně

2x AK 47
2x White russian
2x Afghan Kush
4x Pot of gold

(přičemž chci využít tohohle místa k poděkování: děkuji)

A zasadili jsme je na předem připravená políčka. Tentokrát jsme se jako nejdůležitější věc zaměřili na co největší bezpečnost před lidmi co by našemu pěstitelství nemuseli přát.

Proto bohužel se některé kytky nenachází na zrovna ideálních místech co se týče slunce, takže se u nich snažím nějak vybalancovat tu křehkou rovnováhu mezi odkrytou krajinou a dostatečnou neviditelností.

Druhá věc byla zabezpečit kytky co nejlépe před zvěří. Minulý rok jsme s ní neměli žádné problémy kromě dotěrných slimáků, jenže tentokrát pěstujeme jinde, na více místech a některá místa byla z lehka protkána maličkými cestičkami.

Jako první jsme tedy pouřili speciální produkt proti slimákům (který mimochodem funguje výborně) a kytky jsme oplotili plastovými a železnými plůtky a na místě přidělali k bambusovým tyčím.

Bohužel nic z toho nepomohlo a na většinu míst se nějaké zvíře nejen dostalo, ale povedlo se mu proniknout pod případně zkrz plot. Výsledek byl 4 kytky kompletně pryč, dvě uschlé, jedna uschlá a zlomená.

Kytky jsme tedy oplotili lépe, přidali hlínu k potenciálně podlézatelným částem, oplotili trny, větvemi, a ještě více ploty, místa označkovali a vlasy jsou na cestě.

Vytrhané kytky jsme přesadili do rozšířených děr s více zahradního substrátu (bohatého na dusík, fosfor, nějaký ten písek a tak dále), zasadil jsem i ty víceménně uschlé a i tu zlomenou, kterou jsem podebřel bambusouv tyčkou a nyní poctivě zaléváme s tím, aby nás nejlépe nikdo neviděl a abychom nevytvořili nechtěné cestičky.

Aktuální stav?

Jako první představím AKčko (1), které má zrovna tu smůlu na sluníčko, je nejen obleženo vysokými větvemi, které jdou složitě odstranit, ale navíc také pečlově oploceno, což předpokládám asi také tvoří nějaký ten stín, ale nevím do jaké míry škodí. Chtěl bych se tady zeptat, jakou má šanci takováhle kytka co nemá zrovna moc přímého světla a je hodně v mírném stínu (to znamená, že paprsky tak spíše probleskují, či stín tvoří poloprůhledné listy a tak). Ještě moc nevím co budu dělat až ta kytka přeroste svojí klícku, a jak moc pak bude náchylná na zničení od zvěře, ale tyhle starosti přenechám budoucímu já.

Jako druhé tu mám Pot of Gold (2). Tuhle kytku máme hodně oddělenou, aby rostla co nejdivočeji v kopřivách a minimalizovalo se tím riziko zlodějů. Když jsme pak viděli jak se zvířátka vyřádila, oplotili jsme jí také. Má také tak trochu smůlu na lokaci, ale řekl bych, že tak 4 hodiny přímého sluníčka by se jí dostat mělo, opět nevím do jaké míry vadí sluníčku ten plůtek, ale snad moc ne.

Třetí je AFK (3). Byť i jí řádění zvířete trošku poznamenalo, skvěle se vzpamatovala a je to prozatím naše největší kytka. Zároveň má spoustu světla, ale bojím se o ní kvůli nájezdům srnek a podobných mrch, které by mohly oplocení možná snadno zbořit.

Čtvrtá kytka je White Russian (4). Byla dost uschlá, když jsme jí přesadili, ale po dnu to vypadá, že se z toho dostane v pohodě, ačkoliv jí to asi dost zpomalí. Stejně jako předchozí má slunce hodně.

A poslední je opět Pot of Gold (5)
Je to ta se zlomeným stonkem a uschlá. Oproti K2 se moc nevzpamatovala (na to, že vypadaly obě úplně stejně uschle), ale raší na ní nějaké nové lístky, tak jí držím palce, ať se to povede.


Takže asi takhle. Fotky mám bohužel jen mobilem, někdy snad velmi brzo to přefotím foťákem, takže tyhle fotky jsou jen tak aby se neřeklo. A všech co mají náladu trošku pomoci nám, věčným začátečníkům: Vyplatí se ty kytky s málem světla? Pomohlo by jim třeba hnojení? Původně jsem tedy nechtěl vůbec hnojit a spíš tak různě experimentovat se zastříháváním, ale zásoba kytek se prudce tenčí, tak nevím nevím.

Tak to je zatím vše a zatím nashledanou.

Old Post 20-05-2012 v 17:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 2






DESÁTÝ DEN - KRÁTKÝ UPDATE

Kvůli vysoké úmrtnosti se snažím kontrolovat kytky co nejčastěji, sem tam zvětšit barikády a vypustit něco tělesných tekutin. Chtěl jsem něco pořádně alespoň vyfotit, ale zjistil jsem, že mi chcípl foťák, takže nevím kdy a jak vytvořím nějaké pořádné detailní fotky.

Dneska moc nesvítí a vypadá to na déšť, takže jsem nezalíval a počkám tak dva tři dny. Takže co se týče kytek, vezmu to stručně:

Pot of Gold (1), ta zlomená a uschlá se to oprvadu rozhodla nevzdat a raší ji nové lístečky. Nevím, ale co udělat s těmi starými, jestli mohu počítat s tím, že se zvednou jako u WR, nebo je ostříhat a začít u ní úplně odznova. Tak či tak jsem rád, že žije, protože 5 kytek je více než 4! Bohužel kvalita fotky nestojí za nic, ale snad jsou alespoň ty nové lístečky vidět.


White russian (2) se oklepal a už se pne do nebe. Zatím má ale na jedné větývce dva ze tří lístečků uschlé a jeden také nevypadá úplně v pořádku, tak nevím jestli to ustřihnout celé, nebo to nechat.

Afghan Kush (3) vypadá řekl bych nejlépe, nic mu nechybí a docela se rozlézá jak do stran tak nahoru.

Pot of Gold (4) je na tom vzásadě stejně jako předešlá kytka. V tyhle dvě mám asi největší důvěru.

AK 47 (5) jako poslední kytička s málem sluníčka se myslím také docela pěkně drží. Má v sobě nějaké dírky, ale má je tam beze změny už asi pět dní a myslím že jsou způsobené trním které tam spadlo při bouřce. Jak se jí daří ale budu moc říct objektivně až tak za týden.

Nezbývá už asi nic moc dodat, pokud se nebude nic dramatického dít, budu je jen zalévat ob dva tři dny a uvidím, jak se jim bude dařit.

EDIT: Přidávám lepší fotky.

Naposledy upravil 23-05-2012 v 12:14 PM

Old Post 21-05-2012 v 16:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 3


ŠESTNÁCTÝ DEN - KRATIČKÝ UPDATE

Dva týdny pryč co byly kytičky zasazeny do země a daří se jim asi dobře, ačkoliv by mohlo být pravděpodobně lépe. Na druhou stranu se nám daří držet divokou zvěř od potravy pomocí ohrádky a nově i vlasových koulí (1).

Kytkám jsem také dal minimální dávku NPK (5-5-5) a uvidím co s to s nimi udělá, každopádně nijak zvláště hnojit nechci. Zalíváme pořád každé dva až tři dny a doufáme, že v následujících dnech bude více slunce. Kytka která je ve stínu ale nevypadá že by kdoví jak strádala, tak doufám, že to nebude problém.

Ani slimáci (ačkoliv granule proti nim už došly) se zatím neukazují, jenom jakési podivné mušky rádi posedávají kolem, tak doufám, že kytkám nic nedělají, ale zatím to nevypadá.

Jako poslední bych chtěl zmínit zlomený(ou) Pot of gold, která se z toho uschnutí hrabe opravdu hodně pomalu, tak doufám, že to stihne aby mi pak nezrmzla.

To je zatím vše, nějaké fotky dám zase až něco povyrostou případně až je zastřihnu, což může nějaký ten týden trvat.

A zcela mimochodem, protože o tom vím prd, budu rád za každou radu. Děkuji.

Naposledy upravil 27-05-2012 v 21:21 PM

Old Post 27-05-2012 v 17:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 4


TŘICÁTÝ PRVNÍ DEN - DALŠÍ KRÁTKÝ UPDATE

Ahoj všem,

jsem zpět s dalším kradším updatem. Původně jsem chtěl udělat pořádný s postupem růstu, ale kvůli neustálému dešti s nedostatkem slunce kytky moc nepopojely. Oproti tomu se za poslední 4 dny dost probudily, ale ještě nic, co by stálo za dokumentaci.

V zásadě se staly dvě věci. Za tu dobu deště, kdy jsem u kytiček dlouho nebyl a dlouho jsem nazajišťoval dostatek slimákozabíječe si slimáčci dost pochutnaly an největší kytičce, což jí asi trošku zbrzdí. Teďka pro jistotu aplikuji odslimákovač tak každých pět dní a je pokoj. Kdyby to někoho zajímalo, používám ferramol přípravek proti slimákům. Je 100 procentně účinný a slimáci si jdou umřít mimo dohled, což je fajn.

Druhá věc byla, že i přes vlasy, tělní tekutiny, ohrady a klacky nám něco sežralo toho nejmenšího chcípáčka v nejmenší ohrádce. Zajistil jsem proto druhou nejmenší ohrádku tak, aby tam nic nemohlo zeshora a zatím to vypadá dobře.

Jinak kytky rostou, snažil jsem se o větší dávku denního světla a kytku zasaženou slimáky jsem střihl FIMem, aby si to vyzkoušel, když už mi šneci sežmoulaly celý nový vršek. Ještě nevím jak to vyjde, proto chci ještě počkat s dalším reportem.

Zatím zdar ať to roste.

Naposledy upravil 14-06-2012 v 18:06 PM

Old Post 11-06-2012 v 14:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 5


TŘICÁTÝ TŘETÍ DEN - STÁLE PRŠÍ

Protože mi grower hodil dva příspěvky naráz a ani jeden nelze smazat, rozhodl jsem se přidat ještě jednu aktualizaci, kterou jsem udělal dneska.

Protože sluníčku pořád nic, předpokládá se, že bude pořád pršet, protože kousek od mého políčka prý padaly i kroupy, a také proto, že jsem výše uvedenou fotku vzal jako náznak plísně, rozhodl jsem se kytky trošku zastřešit. Je to jakýsi poloprůhledný pytel a mě zajímá co si o tom myslíte vy.

Není to úplná blbost? Nebo to není až tak špatný nápad? Říkal jsem si, že bych to tam nechal alespoň dokud nezačne pořádné léto a navíc mi tam do toho takhle nemůžou zvířata, na druhou stranu je to pak více viditelné zdálky a nemám představu jestli to k něčemu bude.

Naposledy upravil 14-06-2012 v 18:11 PM

Old Post 11-06-2012 v 14:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 6





37 DEN - UMRTÍ V RODINĚ

Kytky už rostou řekl bych kolem dvou měsíců, nejvyšší má odhadem kolem 60 centimetrů, což nevím jestli je dostatečná výška ale zásadě čím menší tím lepší dokud z toho bude přes 50 gramů. Bohužel něco, či někdo nám ostranil i s mnohonásobným pletivem poslední kytku (AK47) na jednom z našich dvou míst, takže z deseti zbývají tři. No uvidíme jak to dopadne.

Co se zbytku týče, začneme tou největší, čili AFK (1). Za poslední dny, kdy jsem se k ní nedostal, si na ní trošku smlsli šneci, ale vypadá pořád dobře, jen ne už tak esteticky, ale to se spraví. Protože měla ožraný ten vršek, skusil jsem jí střihnout FIMkou (2), což netuším jak se povedlo, protože to nemám s čím srovnat. Jinak zatím jsem jí hnojil dvakrát a vypadá to, že živin má dostatek, takže jí nechám žít a budu doufat, že jí nic nesežere.

Jako druhou máme Pot of Gold (3). Ta chudák nemá tolik přímého sluníčka kolik by si přála, ale vypadá to, že se s tím vypořádává slušně a taky, že bude docela košatá. Tuhle kytku jsem nijak zvlášť nezastříhával, jen něktré listy aby ty spodní měly více světla.

A poslední kytka, White Russian (4), se krásně sluní, dohání deficit (má tak 40cm), dvakrát pohnojená, jinak nic,

Což je zatím všechno. Porost kolem dělá čím dál větší a neprostupnější bariéru, ale stejně se o ně bojím. Kolem 20tého se pokusíme vytvořit nějakou větší ohradu kolem, aby ke kytkám byl lepší přístup něž v té kleci a aby mohly volně růst. Zatím náš jediný nápad je obehnat to vlascem a přes to větve a tak, tak uvidíme, jestli vymyslíme něco lepšího za co nejméně peněz.

Old Post 17-06-2012 v 14:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 7




104 DEN - ZIMA

Ahoj,

po dlouhé odmlce zdravím všechny pěstitele. Poslední měsíce nebylo příliš o čem psát, kytky prostě rostly, větvily se a hlavně jsem byl pryč, takže rostly v zásadě divoce. Jediné co jsem musel udělat bylo zbavit se píďalek pomocí první věci kterou mi poradili v hornbachu a nebezpečí bylo zažehnáno.

Když jsem se vrátil, někdy na začátku září, kytičky už pěkně kvetly ale přesto se o ně měl obavy, že bude brzo zima. Dvakrát jsem je za tu dobu pohnojil na květ, ale jak končí záři, moje obavy se pomalu naplňují. Začíná být zima jak... v zimě a všechny budou potřebovat minimálně ještě tak měsíc. Uvidíme, jak to přežijí.

Když to vezmu postupně, tak Pot of Gold (1) je na tom fakt smutně. Poslední místo kam jsem nemusel jezdit hodiny a bylo dostatečně zabezpečené si vybralo svou daň a na tuhle kytičku přestalo svítit slunce jaksi uplně, nebo tak alespoň vypadá podle jejího metrového růstu. Na druhou stranu doufám, že alespoň něco z ní bude.

Jako druhou tu máme White Russian (2). Má tak kolem 170cm a na ty ne zrovna ideální podmínky vypadá dobře a docela se větví. Tu jsem kromě hnojení také roztáhl do stran a trošku ohnul aby měla více světla na všechny větve.

A poslední, nejvyšší a ve skutečnosti asi nejhezčí, ačkoliv na fotce to tak nevypadá je AFK (3). I tu jsem trošku poohýbal a pohnojil a jinak se za ni modlím, aby mi nezmrzla.

Makro fotky dodám až to bude nějak vypadat a zatím se jen ptám, co myslíte, mají šanci přežít do konce října?

Old Post 22-09-2012 v 12:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 8






112 DEN - TEPLO

Opět se vracím, tentokrát po krátké době. Pot of gold pořád neroste, zato ta jedna jediná palička, která na něm je už je poměrně moc pěkná a sama o sobě by mi dost možná stačila na celý rok. Což tedy o její velikosti nic nevypovídá.

Co se týče všeho co jsem pro ně dělal, poslední přivazování a roztahování jednotlivých větví se opravdu vyplatilo, tak jsem v tom ještě pokračoval.

Jinak jsem ostříhal všechny slabé větve a co nejvíce nezdravě vypadajících listů. To co vypadalo jako plíseň na WR i AFK zmizelo, jen na Pot of Gold (1) to zustalo a špatně se to prostříhává, tak nevím jestli to řešit, jestli se kytka z toho dostane, nebo jestli to napdane palice a bude s ní konec. Možná bych jí mohl už setnout, ale asi to pak nebude nic moc. Čili v tomhle ohledu by se hodila rada.

White Russian (2), se má fajn až na to, že jsem jí naposledy omylem skoro utrhl jednu větší větev, ale přivázal jsem jí a zatím to vypadá, že se drží a neusychá. Co je problém (překvapivě jen na té jedné větvi, ale s tím zlomením to nemá nic společného) je textura listů, musím se ještě podívat co to je, ale rady uvítám.

To je zatím úplně všechno. Ten PoG bych rád zklidil ale nemám představu jak na tom je, snad na to brzy budu mít lupu. Ale hned jak to bude s počasím hodně špatné alespoň ten Pog seknu a budu co nejpečlivěji sledovat ten zbytek. Zatím ale nekvetou víc jak měsíc, takže jim zbývá ještě hodně.

Co myslíte vy?

Old Post 30-09-2012 v 23:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 9



119 DEN - PLÍSEŇ

Pořád se mi nepovedlo sehnat nějakou slušnější lupu, ale chloupky už poměrně hezky hňednou, tak snad se už nebudu muset dlouho stresovat. Další dobrá zpráva je, že plíseň se vždy objeví jen na chvilku a hned zase zmizí. Pot of Gold je úplně bez ní, u ostatních kytek jen občas nějaký list ale vypadá to, že to není nic, s čím by si kytka neporadila.

Jsem si ale jinak jistý, že AFK by alespoň další týden chtělo, ne-li alespoň dva, Pog a WR by asi potřebovali alespoň do konce října, tak jsem zvědavý, jak to dopadne. Myslím, že to ale budu muset setnout dřív skoro určitě.

Old Post 06-10-2012 v 17:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 10






127 DEN - PRVNÍ SKLIZEŇ

Než přejdu k samotné sklizni, shrnu poslední dny práce na kytkách. Protože Pot of Gold (1) začal plesnivět poměrně hodně (naštěstí ne palice), rozhodli jsme se dolní palice sklidit podle mého názoru předčasně. Včera se ale moje obavy ukázaly jako mylné. První nás překvapilo, že palice nijak nesmrdí a už vůbec ne jako marihuana. Maximálně jako nějaká drobná bylinka. Při kouření opět nenbylo nic cítit. Tedy alespoň co se chuti týče. Jinak zkuřuje opravdu hodně, až do lehce halucinogenních stavů. Takže paráda.

A teď zpět ke sklizni. Začali jsme AFK, které na to má papírově jako jediná čas. 6 týdnů by měla mít, což je někde na začátku určené doby dokvétání. Všechny trychomy jsou ale krásně mléčné a některé zbarvené do hněda. Tak jsme jí sekly skoro celou.

Následovala white russian, ze které jsme zatím chtěli vzít jen málo větví, ale pak jsme si všimli, že některé větvičky byly asi ustřižené a co víc, najednou se v našem malém háječku objevil jakýsi člověk, který se choval velmi podezřele. Sekli jsme proto i vršek abychom pak nebyli naštvaní, až nám někdo ukradne zbytek.

Jako poslední jsme sekli většinu větví naší malé, retardované Pot of gold a nechali jen palici na hlavním stonku.

Původně jsem chtěl zbytek sklidnit v rámci dvou týdnů, ale když jsem na vlastní kůžu pocítitl sílu PoGu, přijde mi zbytečné dál kytky trápit chladem a plísní.

Dneska z listů a trimů děláme Ice Hash, tak pak poreportuji co a jak.

Naposledy upravil 19-10-2012 v 09:29 AM

Old Post 14-10-2012 v 13:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 11





143 DEN - JE (SKORO) PO VŠEM

Tak a je to tady(1) , vše sklizené (2) , půlka usušená něco málo ozkoušeno, listy využity a tak dále.

Většina hashe(3) je pryč, fungoval dobře a nakonec to bylo rozhodně lepší využití než do jídla, což jsme dělali s druhou várkou, ale zase s tím byla v našem omezeném rozpočtu strašná práce.

Co se týče nějakého smokereportu, to asi ještě chvíli potrvá, ale co jsme zatím tak zkoušeli, je to asi lepší než co jsme kdy kupovali, celkově zvláštní a nevýrazná vůně, head high a tak dále. Blíže se pokusím ještě poreportovat.

Nyní sušíme zbytek o týden déle pěstované, udělali jsme brownies a zrovna se pokouším o nějaký water curing(4) , zatím mám naložené jen dvě čerstvé kytky do čisté vody, brzy přidám další, tentokrát usušenou, jednu do vody a jednu do minerálky, tak jsem zvědav, co z toho bude.

Celkově to byla fajn zkušenost, umřelo toho hodně, ale o to lepší jsou zbylé plody. Zbytek přidám v posledném reportu.

Old Post 21-10-2012 v 13:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 12


POSLEDNÍ DEN

Tak a už je se vším konec. Tedy kromě některých modelů naložených ve vodě a minerálce. Dnesk jsme dosušili poslední zbytky kytek a všechno vyšlo krásně.

Sedm kytek nám zemřelo, napadla je všelijaká zvířátka, nemoci, plísně i hmyz, ale tři vydržely a ze skoro mrtvých výhonků se dostaly do dvoumetrových a teď nám jejich bojovná povaha omotává mozek a myšlenky.

Co víc asi tak říct, máme dost zkušeností do příště, investujeme trošku víc, lepší oplocení, víc světla a bude to ještě lepší. Pro teď máme dostatek kvalitní marihuany na neurčitou dobu, což byl tak nějak cíl.

Kdyby se někdo zajímal blíže o smokereport, tak mi napište a já, až to všechno vyzkouším, se pokusím odpovědět.

Old Post 24-10-2012 v 20:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-06-2010 - Dexterovo první políčko [2010] - 34 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2626440 seconds with 41 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív