Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám dotaz, máš zvlhčovačku? resp, jak si řešil vlhkost na růstu, chci ted rozjet druhý kolo taky pod 220w úsporkou a zvažuji koupi zvlhčovačky. dík ;-)
taky dotaz proc nevyuzijes vice vysku skrine a nenechas kiti dele na rustu aspon 20 dni a pak na kvet vyuzij trosku vice mista hlavne teda vysky a byl by i lepsi vynos ale zase se nevyznam ve vykonu svetel tak jestli je to na tu wataz dost tak ok a sory jinak hodne stesti
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
to Namer017: CFL ma dost malej svetelnej dosah,prece jenom je to usporka,proto to ma tak nizky,ale docela dobre vyuzity.
to Grow!!??proc nemas scrog,vyuzijes lepe plochu, nikoliv vysku rostlin ??!!Moc pekny. K+
Smah: Je to F2 od jednoho člena a původ samice i samec jsou od mr.nice seed.
Zoltan:JJ vim že je to málo využitý,ale délka předřadníku na cfl způsobuje skoro 15cm mrtvé místo bez světla,sodík už je připravenej na 3grow.
-Ra- Kytky jsem schválně držel tak malýmín dusíku a zastřihával jsem hned druhý a čtvrtý patra,chtěl jsem bonsaie,protože cfl prosvítí max 5-10cm,zbylé paldy jsou už light.Scrog se mi jet nechce,rád kytky občas vytáhnu a přeházim,nehledě na to že při niších dávkách dusíku v začátku maj kytky hustě tlusté větve,že nemusim podepírat.Ale zase výnos mohl být větší.No uvidíme ve trojce
Dnes 53. 12/12 -kytky po 48h tmy a akorád jdu zalepit nůžkyTak skusíme tipovačku?Ale sláva to nebude
Jo a zvlhčovačku jsem neměl.jen ze začátku dám před přítahy lahve s vodou a vnih kus molitanu aby se to lépe odpařovalo. Na 4 takhle malý kytky si myslim že je to cajk,hlavně úspora jo a dík za K+
Jo a zapomněl jsem dodat že 3 větve jsem už odstřihl ve 45.dnu květu kdy banka uvádí 1.sklizeň 53. by měl být hight tak to chci porovnat.Proto to vypadá jako nevyužitý,ale přesně je z poslední fotky poznat,které větvičky chybí
No takže smoke report: Po dosušení a 3dnech naložení ve sklenici jsem vytáhl první kousky,musim užnat že takhle tvrdý pálky jsem ještě neměl-nezažil.Seschly tak max o 1/3,tudiš jsou skoro stejný,jako při sklizni,jen suchý a betonovýPerfektně to hoří...chuť je zvláštní-něco mezi petrolejem a trochou citrusu,hnojky se vyčistily perfektně,žádná příměs hnusuStav po brčku parádní,nástup tak po 10-15minutách a vcelku dlouhej hight stávek,ale člověk stále funguje a dokáže i rozumně komunikovat.Po vícero žbréčkách se dostavujou i mžitky před očima a problémy se zaostřovánimAle perfektní odrůda.Mohu jen doporučit. No a celková váha se vyšplhala na 63g suchého,což si myslim že na to jak byly kytky malý - 25-28cm,je to pecka
round3 už nastartován,osazenstvo opět 3X G13xskunk1 a 1X orange bud,mělo by přibýt ještě 2ks chrystalu.Sodík na cestě,zatim pod úsporkou.Hlína změněna na Royalty mix od plagron,ale moc nadšenej zatim nejsem.absorbce vody vcelku nahovno oproti mému předchozímu mixu z kokosem,mno uvidíme