Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj zasadím je to jo ještě mám moje LRka z minulého kolo co jsem dělal kontrolované opylení a budu mět možná ještě nějaké semínka ,co se mi ozval jeden člen co by měl zájem o výměnu a taky asi pořídím Tundru
Tundru chci taky vyzkoušet, vůbec je těch auto kytek kotel, docela by mě zajímala auto blueberry...sámpracuju na crossu Jacka Herrera a Low ridera, ale to ještě chvilku potrvá...
Kytičky už pěkně houstnou a já jsem tady s aktualizací
1 - jedna ze tří flushovaných
2 - tato teprve začíná pořádně kvést,spojili se jí šišky a začíná pomalu taky houstnout
Jinak v zemi se flushuje tak 14 dní že?Já už ty 3 kytky flushuju tak zhruba týden,hnojil jsem to Plagronem,takže ještě tak minimálně týden ano?
A zbytek kyktek ještě pořádně hnojím,jsou dost vytáhlé a strašně řídké.
Takže dneska jsem zjistil kdo mi uťafl tu větev IdeaSkunku,moje stará babička,má kus naší zahrady a dneska mi říkala že nám v malinách roste nějaký plevel,že už se ho dřív pokoušela vyrít,ale že jí to nešlo tak ať to useknu já...nakonec jsem jí řekl že to je nějaká okrasná kytka
Dneska jsem na radu jednoho growera propichl stonky jehlou,prej se pak víc osypou,zítra je dám do skříně a v nedělu je už pověsím.
bonus-přehled toho na co se můžete těšitpříští rokněkteré moje a některé díky Sekwojovi...
Cau, tak hlavně napiš jestli nějaká změna po tom propíchnutí. Osobně by mi to rvalo srdce kdybych musel propíchnout svojí kytku, ale účinek by mě zajímal...;-)
Původní příspěvek od martyDJ Dneska jsem na radu jednoho growera propichl stonky jehlou,prej se pak víc osypou
čus co je to za blbost propichovat stonek jehlou je to jako kdyz se riznes asi nic prijemneho , neco podobneho jako mi rikal manik ze kdyz budu zalivat kytky pomerancovym dzusem tak ze bude chutnat po pomerancich
nepropichovaly se takle náhodou palice? prootže stonek se rosit asi nebude žejo..( ono asi ani ty palice, někde tu o tom je thread, nebo diskuse v něm)
to speedyam - no tak pomerančový džus je kravina...
to Hy3na - no a jak chceš propíchnout palice?stejně musíš píchnout do stonku...thread jsem četl,no mě to zas jako taková kravina nepřipadá,kytka prostě dostane šok a začne produkovat pryskyřici,stejnějak u stromu,poškodíš ho a začne z něho téct pryskyřice.
martyDJ: Se stromem je to jinak...U trávy to by fungovalo na principu kytky, která žije jenom rok. To propíchnutí má teoreticky způsobit, že se lekne aby neumřela a začne dávat co nejvíc do květů (rozmnožovacích orgánů ), protože chce zachovat rod. Je to trochu nadsazený a DOST teoretický, ale chtělo by to abys to nějak objektivně posoudil a řek, jestli to skutečně sklizni prospěje. Ale stejně z toho nemám dobrej pocit...představa, že před sklizní budu propichovat každou kytku...trochu brutalitka . Jinak když propíchneš ten strom, tak ti nebude dávat lepší jablka nebo hrušky, protože se zacelí a další rok vytvoří další plody. To Marihuana ne.
Nech to dyštak flushovat co nejdýl, ať se to projeví....o nic stejně nepřijdeš, akorát bude lepší chuť popřípadě bys to ještě mohl udělat tak, že jednu propíchneš, druhou ne a líp vypozoruješ rozdíly.