Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a je tady smokereport(konečně poprvé v životě)
Vůně-velice jemná,při sušení dost silná skunková,ale usušený materiál má velice jemnou vůni.
Chuť-V ústech cítíte chuť čokolády spojenou s ganjou,trochu škrábe v krku,ale nic hrozného.
Stav-Hooodně zasekaný a dooost dlouhý,strásně sem se sekl na počítání rýh na stole a dojezd není nic děsivého.
Hodnocení-Tak 80%,jsem velice spokojený,ale mám radši energet zhulení.
Tak tady je foto suchého,není touplně všechno,ještě tak 1 šiška chybí(už je rozporcovaná a nebo většina zhulená).
Sorry že je to v sáčkách,nechtěl sem to vydělávat a dělat s tím bordel a hlavně smrad
Chtěl bych poprosit aby jste mi nepsali o semínka,mám jich sice dost,ale prodávat je nebudu,promiň te.
Jo a jinak výnos fakt nevím váhu nemám,ale bylo toho v gramech tak že by se to dalo spočítat na jedné ruce bezrukého.
Takže tímto bych chtěl ukončit můj první (doufám) povedený grow.
Všem samozřejmě moc díky za Karmu a doufám,že budete můj další
pěst sledovat stejně,nebo ještě víc než tento.
Děkuji všem za ohlasy,dotazy a rady.Ještě přidávám fotky zkušební
kostičky,kterou jsem vytvořil.No mějte se zatím pěkně a za chvíli vás
budu otravovat v dalším kole Lowrydera#2.
Nazhulenou
Chtel bych se zeptat ,pristi rok taky budu mit LR2 a chci to mit v Zahradnickym substratu B s aktivnim humusem nebude ten aktivni humus tomu nejak vadit?
s těma babánama bych to neriskoval už tedka : ) jelikož snesou opravdu vysoký ec (kolem osmi) a ve slupkách zůstávají chemikálie použité při růstu pěkný kouření
řekl bych že kytkám se banány vcelku líbily,podle toho co jsem o tom četl tak mají býtnádherně olepené palice což byli ale jestli díky banánům tak to nevímkaždopádně kolo co jedu teď jedu bez banánů ale s plagronem alga bloom pro porovnání,samozřejmě v budoucnosti...možná za rok...se chystám na biogrow