Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já letos hovno, nejak to neroste a celkem to stojí za prd. Když mi je ještě ke všemu štěstí utopila místní říčka. Považte, normální stav 35cm a ve středu 3,74m. K posrání.
Zdravím mr. startéra.
Ty malý lístky.. to děláš tak, že oškubeš ty velký? Je to lepší pro plody, že se k nim dostane víc světla?
Další věc, co mě zajímá.. jak to řešíš s výživou (hydro). Probíhá nějakej flushing?
Velký listy jsem z nich otrhával v zimě- málo místa pro kořeny + otrhávání těch největších listů ti dá větší množství malých. Na jaře jsem je přesadil do velkých květníků protože chci, aby mi zesílilo a zdřevnatělo boční větvení. Na podzim půjdou už na trvalo do malých květináčů a příští rok budou v hlíně zas ty letošní co jsou v hydru.
a k tomu hydru- loni jsem po každej vycucanej nádrži s roztokem nasadil na jeden dva dny jenom čistou vodu s upraveným pH. Letos zatím bez průplachu, ale už ho plánuju při dalším plnění. A jestli ti jde o finální průplach před sklizní, tak dělám to, že omezím cca týden před dusíkaté hnojivo skoro na minimum a přidám ripen. Nikdy jsem si nevšimnul nějaký nežádoucí chuti a komerčně se to dělá bez omezení hnojiv a s nasazením ripenu v celé závěrečné fázi zrání. Ale dělám to výrazné snížení- pro klid duše.. :-)
Řízkuju to stejně, šikmo seříznout, stimulax a do RW kostky. Vždy to vyšlo, ale nutno podotknout, že jsem řezů z chilli ještě moc nedělal. Jinak koření to o trochu dýl.
K tomu ořezávání spodků- pokud máš dost místa, tak je to rozhodně kontraproduktivní, připravíš se tím o spoustu papriček, jen je nech udělat keře, dozrajou i ty co jsou schovaný a nemaj tolik světla.
Jinak v tomhle týdnu fotoup, jsou tak o půl metru zase větší..
Používám GH, momentálně v kombinaci flora micro a mato- speciál na plodovou zeleninu. Dřív jsem jel klasickou trojsložku, ale na chilli je kombinace s matem rozhodně lepší. A koncentrace dávám ve fázi růstu kolik unesou, zvedám dokud nevidím přehnojení. Ale teď při dozrávání dávám minimum a ripen.
zdravím ve spolek, chilli jsem zlikvidoval už před nějakým časem, ale nebyl čas na pořádný zprávy a ani na focení. Tak jenom něco málo z konce sezóny..
1.foto je skoro na konci, byla z toho šílená jungle..
další jsou mnou tvořené bonsaje, momentální stáří rok a půl od semena
jinak letos sezóna docela zklamání, krom lemon dropu a bonsají nebylo co obírat. Příští rok zasadím určitě výnosnější druhy než letos..
Zdravím, tak zase nastal čas a už mám vysazeno. Bonsajkám se daří dobře, a to i kvůli novému světlu LED ufu z anglie.
fotky:
1. letošní výsadba: v hydrotonu jsou 1x rocoto, 2x czech black, 2x naga a 3x jalapeno, v hlíně jedna naga, jeden tepin a 4x C. Lanceolatum (klon)