Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No a nakonec jsem si nechal druhou Papayu co tam mám. Je o dost řidší a víc se táhne za světlem. Naštěstí je taky celkem slušně posypaná. Na F1 docela rozdíl oproti té druhé.
Ahojda mas to pekny. Jak mas velkou skrin? prijde mi ze to mas zbytecne daleko od ty lampy, ma to sice dusledek, ze pod objimkou sisky optimalne nedojdou ... ale ty ostatni budou o dost lepsi nafouklejsi a tvrdsi nez z tyhle vzdalenosti. Co bych snad vytknul jsou pestebni nadoby, jestli to teda mas furt v tech urezanejch petkach.... To vzdycky kdyz vidim tak se z toho orosim . Kyti jsou milacci, kteri si zaslouzi neco poradnyho a pro jejich koreny svetlo neni dobry a ze zacatku nez je tam hafec listi tak se ty korinky dostanou k okrajum na svetlo. Podle me je to nemistny setreni nekolika malo penez za poradny kvetinace.
Kazdopadne GL
Pár korunk za květináče, které nikdo nevyrobí ve vhodném tvaru Ale máš pravdu měl jsem to omotat asi nějakou páskou. Těžko bych tam ale dal 12 květináčů o objemu 1,5l Byo to řešení kvůli počtu kytek. Takhle mají mnohem víc půdy. Přes truhlík by tam zase necirkuloval vzduch přítahem. Vzdálenost se pokusím ještě pořešit. I když teď jsem to měřil a je to 8cm... takže ty 3cm do optima jistě už doženou samy. Moc sem si s vzdáleností nehrál, protože jsem doteď nevěděl do jeké výšky to vlastně poroste. Je to teprve druhý in s jinými podmínkami než ten první. Příště se polepším
Rozměry skříně máš v prvním příspěvku. Jsem totiž línej a nechce se mi to znova vypisovat
Ahoj, tri cm do optima , pores si nastavitelnou vysku lampy, coz je u takto ztesnenych skrini problem, nebo podkladej kyti at to na tom "optimu" mas furt
Jo je pod nima tak 10cm novin Tu nastavitelnou výšku jsem se snažil vymyslet, ale ta lampa tam vychází tak natěsno, že je to asi nerealizovatelné. Vyřeším to potom zvýšením pasivního přítahu, protože teď můžu právě podkládat jenom do určité výšky, abych to neucpal