Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od cannabi88 to aenema: hlavně že si začal radit tak brzo dík! asi ti budu muset poslat K+ protože poslat radu po14dnech to chce Kačko.....
Jinak jsem v tom příspěvku psal že to asi nejspíš bude odrůdou a bylo! Protože žádná známka spálení se neobjevila a vlhkost sem si držel furt stejně takže to ani jinak dělat nebudu!
přesto že reaguješ jako adolescent, dáš si na to příště majzla
Takže odrůda S.A.G.E. mě velice překvapila svým výnosem i sílou stavu!
Řekl bych že je to model mnoha tváří protože když se chci skouřit do pohody skouřim se tam, když chci nějakej větší high tak dám high je to takový multi...spíš hodně směšnej, pohodovej modýlek
Chuť příjemná jemně skunková trošku je to škrábal! Vůně suché rostliny dosti připomíná vůni citrusů taková ta hodně svěží čerstvá vůně známe že?
Jinak co týká výnosu tak tam bylo + - 200g-> nebyla možnost zvážit přesně viz. první sklizená apod....
Závěrem tohoto threadu chci všem poděkovat za své názory pozornost věnovanou tomuto pěstu a hlavně za Káčka!!! Díky!
Jinak já se vrátim zpět a se mnou příjde i má skříň
Původní příspěvek od Rappa
Logit: Když se koukneš na příspěvek, tak zjistíš, že sem ho upravoval o den později, jako reakci na nesonův dotaz. Brzo smažu.