Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Ja uz bych sazel :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
sadam
Host

Palec dolů Příspěvek č. 49

to se mate ja sem se zpozdil a jedu skoro druhy.

Old Post 20-03-2002 v 17:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

nač ten smutek..... Příspěvek č. 50

hehe,yá teprve klíčím a myslím že neni proč smutnit

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 20-03-2002 v 18:14 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

ja jeste neklicim, prvniho Dubna ven, za kamna vlezem...

to je nejaka blbost ze?!? :-)

no proste to dam ven az prvniho Dubna :-)

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 06-04-2002 v 17:15 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

1. dubna...tak to už si přešvih !!
Nebyly u tebe kámoši ?

Já mám 2 matky s drsnejma stonkama, který pudou ven 1. května. Ale jak jsem koukal na příspěvek od Mephista (o jeho přípravě), tak si říkám, že my zase něco uteklo.

Old Post 06-04-2002 v 20:53 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

V květináčích co mám venku mi samovolně nějaký kytky vyrostly ale já to zatím ven zatím nedám. Dnes mi před barákem napadlo dobrejch 5 cm sněhu! Jsem zvědavej jak ty kytky venku dopadnou. Zatím to mám pod světlem doma.

nemo

Old Post 07-04-2002 v 00:56 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tanx
Nový Člen

Karma uživatele tanx - 9% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 54

Lidi ja bych se z toho zblaznil. Asi pred tejdnem si rikam ze uz je dost teplo na sazeni a tak sem si dal naklicit seminka. Ve ctvrtek koukam jak mi krasne vykukujou korinky a najednou ejhle, venku snih. Ted mam rostlinky uz 3 dny pod posteli pod lampickou, aby na to matka neprisla. Uz mam dve patra. no nic tak pestovani zdar.

Kdo nehulí s náma, hulí proti nám!!!

Old Post 08-04-2002 v 19:45 PM
tanx je offline   Profil uživatele tanx   Find more posts by tanx   Foto galerie člena tanx   Click here to Send tanx a Private Message   Add tanx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
INFECTION
Stálý Člen

Karma uživatele INFECTION - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Hoši, je polka dubna ...deme na to!

Old Post 12-04-2002 v 18:24 PM
INFECTION je offline   Profil uživatele INFECTION   Find more posts by INFECTION   Foto galerie člena INFECTION   Click here to Send INFECTION a Private Message   Add INFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

co se to psal samozrejme ze 1. kvetna :-)

muf: jojo byli 8-)

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 13-04-2002 v 12:13 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

a je to venku Příspěvek č. 57

tak a je to venku, včera sem zasadil asi 20sazeniček, ven, myslíte že je brzy? snad už nějaký velký mrazy nebudou! a kdyby byly přízemní vydržej to ty naše zázraky? :-) nejhorší problém byl s místem, kam je dát, nakonec sem to vyřešil tak že jsem zajel na chatu asi 20Km od města a nedaleko jsem je vysadil, dofám že na to nikdo nepřijde a zvěř že nebude taky moc mlsná, pokuď nenastane nějaký velký sucho, kontrolu podniknu cca za 12dní, tak sem zvědavej, zdar všem outdoorařům i indoorařům :-))

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 14-04-2002 v 08:55 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Tak dneska už jsem taky vyhodil pět sazeniček na zahradu. Dvě už tam mám dýl, asi dva týdny, ještě když v noci mrzlo, ale ustály to. Sice nerostou, ale jak jsou malý, tak ty mrazy asi líp snášely. V tu samou dobu jsem dal pár kytek na balkon a ty co už byly odrostlejší (asi 40cm) měly zhusta poškozený velký listy a dvě co už začaly kvést odešly na dobro. Ale ty ostatní se z toho dostaly a zas jedou vesele dál (radši ještě za oknem). Ale to bych nebyl já abych vždycky něco nezkurvil-vím, že je přes noc zima a stejně je tam cpu (schválně co to udělá ). Jsem zvědav, jaký zase fópa udělám příští rok

Old Post 14-04-2002 v 20:53 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Jen pro informaci.
U mě ještě před pár dny byly v noci mrazy a přesto mi stále na terase rostou a žijou kytky co tam (už tak před 14 dny) vyrostly samy od sebe v kýblech s hlínou, které jsem tam nechal od loňska. Takže příroda asi ví co a jak.

nemo

Old Post 14-04-2002 v 23:00 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

neváhej a sázej!!!!!!! :) Příspěvek č. 60

já to nevydržel, risk je zisk! a první pole je ready!!!!
brácha má uz venku asi 3 týdny a někteří kámoši už mají venku taky skoro všechno!

Old Post 15-04-2002 v 11:28 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wanad
Stálý Člen

Karma uživatele Wanad - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Budu teprv teď předsazovat za oknem. Na 1.Máje ven...:-))

Old Post 15-04-2002 v 16:36 PM
Wanad je offline   Profil uživatele Wanad   Find more posts by Wanad   Foto galerie člena Wanad   Click here to Send Wanad a Private Message   Add Wanad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 62

Tak neska sem byl sázet zatím pár polí myslím že už je čas... doufám že se zadaří

Zachaliáš

Old Post 27-04-2002 v 20:21 PM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Kdyz jsem pred skoro rokem a pul tenhle thread zakladal, neveril bych, ze jeste ted sem bude nekdo psat.

Jinak uz klicim... Snezit na 100 pro nebude

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 30-04-2002 v 19:51 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iJoJo
Stálý Člen

Karma uživatele iJoJo - 38% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 64

Noo, ja uz mam naklicene, aj vysadene :-))
Este mam nejakych 10 semienok, tie pojdu ku kamosovi na zahradu.
Model Shiva Skunk, moooc hustyyy (mam ho prvykrat, kamos ho nosil minuly rok, mnam!) :-))

Old Post 30-04-2002 v 21:28 PM
iJoJo je offline   Profil uživatele iJoJo   Find more posts by iJoJo   Foto galerie člena iJoJo   Click here to Send iJoJo a Private Message   Add iJoJo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás