Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja jeste neklicim, prvniho Dubna ven, za kamna vlezem...
to je nejaka blbost ze?!? :-)
no proste to dam ven az prvniho Dubna :-)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
1. dubna...tak to už si přešvih !!
Nebyly u tebe kámoši ?
Já mám 2 matky s drsnejma stonkama, který pudou ven 1. května. Ale jak jsem koukal na příspěvek od Mephista (o jeho přípravě), tak si říkám, že my zase něco uteklo.
V květináčích co mám venku mi samovolně nějaký kytky vyrostly ale já to zatím ven zatím nedám. Dnes mi před barákem napadlo dobrejch 5 cm sněhu! Jsem zvědavej jak ty kytky venku dopadnou. Zatím to mám pod světlem doma.
Lidi ja bych se z toho zblaznil. Asi pred tejdnem si rikam ze uz je dost teplo na sazeni a tak sem si dal naklicit seminka. Ve ctvrtek koukam jak mi krasne vykukujou korinky a najednou ejhle, venku snih. Ted mam rostlinky uz 3 dny pod posteli pod lampickou, aby na to matka neprisla. Uz mam dve patra. no nic tak pestovani zdar.
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
tak a je to venku, včera sem zasadil asi 20sazeniček, ven, myslíte že je brzy? snad už nějaký velký mrazy nebudou! a kdyby byly přízemní vydržej to ty naše zázraky? :-) nejhorší problém byl s místem, kam je dát, nakonec sem to vyřešil tak že jsem zajel na chatu asi 20Km od města a nedaleko jsem je vysadil, dofám že na to nikdo nepřijde a zvěř že nebude taky moc mlsná, pokuď nenastane nějaký velký sucho, kontrolu podniknu cca za 12dní, tak sem zvědavej, zdar všem outdoorařům i indoorařům :-))
Tak dneska už jsem taky vyhodil pět sazeniček na zahradu. Dvě už tam mám dýl, asi dva týdny, ještě když v noci mrzlo, ale ustály to. Sice nerostou, ale jak jsou malý, tak ty mrazy asi líp snášely. V tu samou dobu jsem dal pár kytek na balkon a ty co už byly odrostlejší (asi 40cm) měly zhusta poškozený velký listy a dvě co už začaly kvést odešly na dobro. Ale ty ostatní se z toho dostaly a zas jedou vesele dál (radši ještě za oknem). Ale to bych nebyl já abych vždycky něco nezkurvil-vím, že je přes noc zima a stejně je tam cpu (schválně co to udělá ). Jsem zvědav, jaký zase fópa udělám příští rok
Jen pro informaci.
U mě ještě před pár dny byly v noci mrazy a přesto mi stále na terase rostou a žijou kytky co tam (už tak před 14 dny) vyrostly samy od sebe v kýblech s hlínou, které jsem tam nechal od loňska. Takže příroda asi ví co a jak.
Noo, ja uz mam naklicene, aj vysadene :-))
Este mam nejakych 10 semienok, tie pojdu ku kamosovi na zahradu.
Model Shiva Skunk, moooc hustyyy (mam ho prvykrat, kamos ho nosil minuly rok, mnam!) :-))