Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Arjan's Haze #3 a konec ....sory pheno 2 sem moc nefotil a snad sem neudělal moc zmatek v tech fotkách , kolik toho bylo to fakt nevim , pro mě dost , tohle jsou veškere fota sušiny a palic , smoke report dodělam zitra , tohle pisu uz druhou hodinu bez brka tak si musim dát pauzu ......UNDER CONSTRUCTION
Hlava ufff
EDIT : Jo druhou hodinu , sem začal v "Dnes v 00:46 AM" kua to jsou 4 hodiny bez brka OMFG , musim to rychle napravit
Vrátím se k začátku tohoto článku. Moje zkušenost s GHS je následující.
Loni jsem jel Himalaya Gold venku na horách. Klíčivost normálka na vatě 5/5. Po zasazení do mixu substrátu pro bylinky a perlitu trošku pomalejší start, ale po měsíci se rozjely a byly na nich znát změny (pozitivní :-)) každý den. Když jim bylo 41 dní vypadaly takhle. No a pak jsem je odvezl na hory, kde jim bylo hezky do chvíle než začaly kvést a pak přišli srnky a měl jsem po kytkách. Nicméně, co se kytek jako takových týkalo, překypovali energií a zdravým vyrovnaným růstem.
Letos jsem si koupil Arjan's Haze #3 a výsledek??? Klíčivost 4/5 jedno semínko se vůbec neotevřelo. :-( Jedno semínko po zasazení do kokosu ani nevyjelo. Zbylá tři vypadala zprvu nadějně, leč po týdnu další dvě záhadně chcíply. Světlo ok, teplota ok, nepřelitý, nevysušený tak wtf??? Ta poslední se má k světu, ale obecně dost zklamání. Kdybych neměl loňskou zkušenost s těma fine Himalájema asi bych na GHS zanevřel. :-/
Když vidím vaše AH#3 říkám si, že v mém případě asi špatná náhoda. Všem co se pro tento konkrétní model rozhodnou přeju víc štěstí než jsem měl já. :-)
Původní příspěvek od Bender Když vidím vaše AH#3 říkám si, že v mém případě asi špatná náhoda. Všem co se pro tento konkrétní model rozhodnou přeju víc štěstí než jsem měl já. :-)
No ja to sem dal sice ted , ale je to ze semínek co jsme objednavali ješte hromadně a pak jsme si je rozdělovali na karlaku v parku v roce 2007 , měli jsme jedno balení 10ks a jak to vypadá tak sem nej semínka vybral já To jsi objednaval začatkem roku 2010?? Čau Hlava
AH3 som s akousi nádejou, že stihne dozrieť, pestoval minulý rok. Šlo iba o 1 fem. semínko, ale samozrejme, nedozrel. Možno budeš mať štastie na rýchlejšie phéno, ja som ho nemal a kosil som ho v polovicu novembra pod snehom. Výnos mizerný, vzdušné a riedke, prelistnatelé paličky. Dalo sa to očakávať. Stav - musím priznať, že stav ako taký sa mi páčil, energický, sativový, miestami paranoidný stav. Ale silou o ničom a množstvo potrebné k dosiahnutiu daného stavu sa mi zďaleka nepáčilo. Padol na hash.
Původní příspěvek od Bender To jsem objednal cca před měsícem. Tzn. půlka března 2011.
citace:
Původní příspěvek od Bender
Letos jsem si koupil Arjan's Haze #3
Jo sem přehlédl , jasně , no asi to s kvalitou šlo dost do kopru
Anonymer , no to neni moc model na ven do země , ja to rozjiždel venku a pak sem to schovával / zakrejval / a i posledních par tedjdnu to bylo pod lampama , pak když jsem z toho daval klony tak šli jen indor čau Hlava
Jó, to mi bolo jasné, pouze pokus s akousi nádejou, ako som písal. Ale na strane druhej, NLHazeSkunk, Haze-ové phéno kosené v rovnakom čase bolo kvalitatívne úplne inde, fajnovka.