Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Svahadji sqott: to víš že to je plevel!! Jako už poněkolikátý vidim že cpeš lidem do threadu hovadiny a několikrát jsem ti to už napsal.. Pokud chceš poučovat, tak si provětrej znovu ten přítodopis ze základky protože si zase vyplodil kravinu...
Svahadji ---- prosim běž pěstovat plewel ...z plewelu moc uzitku asi mit nebudes.....a my si tu na grw budem pěstovat bylinky....skus si o tom též neco prečíst než zacnes nekoho osocovat ..////..tvuj zvyk...ja vim už sem te zčekoval.../////....abys mohl taky poucovat a radit....si senor????capisci???
a jen tak bokem...z přirodopisu sem mel dycky za 1...a ted se hlasim na SOŠ zahradnickou....jo uz mam jednu skolu za sebou a nákej rok práce tojen aby sis me nespletl snakym 16iletym typkem co o tom muže vědět opravdu HO.....
hlawne že máš dvacet zelenejhc čtverecku a nevíš ani ze ganja je bylina.....smich......to me poser....ale ses kolikrát chytrej až to boli....promin ale uz me to silně začína vadit.....
Konopí seté, je jednoletá, dvoudomá bylina. Jedná se o nejstarší rostlinu, která byla pěstována pro své psychotropní účinky. Konopí pochází původně z Indie, avšak jeho využití má několika tisíciletou tradici téměř na celém světě. Užívání produktů konopí bylo historicky spojeno s náboženskými obřady, hinduistickému a islámskému náboženství nahrazují konopné produkty alkohol, a to jak rituálně, tak kulturně. atd atd.....
lubinov---ja si mylsím ze to zas taková blbost není...a zvlásť kdyzž se jedna o neco k čemu tahle www stránka slouží....nemam rád když me někdo osocuje a říka me že kecám... pip.....a když mám pravdu tak se musim ňak hajit..... nemam pravdu....ja sem človek kterej si nenechá srát na hlavu...už se me to sice párkrát vymstilo ale spíš je to dycky plus....lina huba holi nestěstí....
Původní příspěvek od sqott
[B]Konopí seté, je jednoletá, dvoudomá bylina. Jedná se o nejstarší rostlinu, která byla pěstována pro své psychotropní účinky. Konopí pochází původně z Indie, avšak jeho využití má několika tisíciletou tradici téměř na celém světě. Užívání produktů konopí bylo historicky spojeno s náboženskými obřady, hinduistickému a islámskému náboženství nahrazují konopné produkty alkohol, a to jak rituálně, tak kulturně. atd atd.....[B]
mas svatou pravdu svahadji ty byses mel nekdy taky zamyslet nez neco napises
heh.panove jste jak banda smoulu kteri se hadaji o smoulinku....
plevel nejde presne definovat pac definice plevelu je pro cloveka neuzitecna a nezadana rostlina,takze klidne i bylinky teda pokud se nepletu a jakoze doufam ze ne
Sím Vás lidičky, jak je to s PH?
Někde sem se to kdysi dočetl, ale už to tu nemůžu najít. Nevíte někdo přibližně nějaké hodnoty ph na řízečky, menší rostlinky v rustu a pak v květu? Nějak to stoupá k 6, ne?
JSem právě přepnul na květ, ale mám to trochu zmatený čekám na řízky, abych je mohl prdnout k nim na květ, ale nějak budu muset vymyslet asi 30 cm rozdíl v rostlinách... Děkuji za rady a fotaz časem přihodím...
První a druhý 400w indoor - = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...
2 SR: Diky, už sem to našel A jak z vaších zkušeností? Jaké PH zálivky si držíte při květu(v hlíně)? K 7 se mi zdá nějak moc...
A tady nějaké ty fotaz
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...
2 SR: Diky, už sem to našel A jak z vaších zkušeností? Jaké PH zálivky si držíte při květu(v hlíně)? K 7 se mi zdá nějak moc...
A tady nějaké ty fotaz
Řízečci
A zatím 2 kyti na květu
Plíííís help!!!!!
Najednou mi předřadník nechce nakopnout výbojku. Jenom to v něm chrčí a vrčí. Stalo se vám to už? Dal sem kyti zatím ven, ale to nebude to pravé ořechove Každá rada dobrá, dix
Tak lidi normálně mi po 3 měsících odešla výbojka. Z ničeho nic... Asi z 20 pokusů o nastartování se to povedlo jen jednou...
Jinak dávám další fotečky a budu velice rád, když mi pošlete vaše názory na ty kyti. Jestli třeba nemaj moc listů, nebo hodně palic dole, atd.
Jsou 23. den na 12/12. Hnojím je každej den AH1,2,3+ green sensation(každej 3.den jen voda s gs) a stříkám je phyt-aminem
Co si o tom myslítě? Dikec moc
A etě moje řezy