Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od levap20 A nevíš/nevíte prosim kdy mám začít s přemísťováním do komory na 12/12 ?
Já osobně bych začal asi za měsíc, ale nevim....
To záleží pouze na tobě. Na zřetel bys měl IMHO brát 2 skutečnosti:
1) výnos - čím větší kytka tím větší výnos
2) dobu květu.
Ta Kalina kvete, co jsem koukal, 70-90dní. Pokud ji tedy začneš zatemňovat 1.7. doba sklizně by při těch 90 dnech připadla na konec září.
Já věřím, že říjen bude dobrej, takže ji můžeš klidně ještě nechat růst, ovšem vzhledem k tomu, že máš kytky na balkoně zase extra velký stromy nepotřebuješ.
No rozhodnout se musíš sám.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
To záleží pouze na tobě. Na zřetel bys měl IMHO brát 2 skutečnosti:
1) výnos - čím větší kytka tím větší výnos
2) dobu květu.
Ta Kalina kvete, co jsem koukal, 70-90dní. Pokud ji tedy začneš zatemňovat 1.7. doba sklizně by při těch 90 dnech připadla na konec září.
Já věřím, že říjen bude dobrej, takže ji můžeš klidně ještě nechat růst, ovšem vzhledem k tomu, že máš kytky na balkoně zase extra velký stromy nepotřebuješ.
No rozhodnout se musíš sám.
Konečně konstruktivní odpověď, díky Začnu zatemňovat asi za 14dní a uvidíme.
Já vim, že Alga Bloom má stejnej poměr PK jako PK13-14, ale někdo říká, že se to vyplatí.
Kdyby to PK13-14 nebylo znát, tak to použiju na náš outdoor2007.
Těch 500 co to stojí investuju
Zdravim levap, tak pekne ti to roste, a do investic se neboj, kazdej konickek potrebuje nejakou tu investici.
Pestovani zdar a tobe zvlast, nech se dari
K+
Ahojky,nechceš zkusit u toho white satina,nebo bushmanna zkusit to,že na jednu budeš dávat jen bloom a na druhou bloom+Pkčko,at se vidí rozdíl,jestli tam teda nějakej bude?
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
Tu nemoc asi řešit nebudu zatim se to asi nijak nevyvíjí, tak to necham být.
Jinak to co mi dali v grow shopu na ty škůdce je fakt kvalita, jeden postřik a skoro sou pryč..dneska dostanou ještě jednou 10ml Spruzit Shadlingsfrei a snad už to bude definitivní.
Hanulkááá: ČuzZ A pak na jednom bude o 50g suchýho víc a já si budu trhat vlasy, že sem to zkoušel. Nápad to neni špatnej, ale sory asi to aplikovat nebudu.
No o 50g víc asi těžko o.k zkusím to teda potom já,mě zase tolik o výnos nejde.Ohledně toho postřiku:kolik tě stál,kolik toho je a kde jsi ho kupoval? Nemužeš mi na něj hodit link? Kuju
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
Už sem asi odhalil příčinu většiny vad na listech -> málo hnojiva, díky mojí nezkušenosti jsem podcenil spotřebu.
Nyní dávkuji 6ml/l AlgaGrow 2x týdně a je to na nich dost znát.
Kali Mist čtvrtým dnem zatemňuju, dostává AlgaBloom(4ml/l) a včera sem jí dal navíc PK13-14(1ml/l).
Ještě posílám celkové foto. Je to docela problém fotit , protože mezi sklem v zábradlí a kytkou je asi 40cm(ale někde jen 25) a obtížně se tam pohybuje .