Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek, nevím jestli jsi to neudělal, ale maj dost slabé stonky a chtělo by to je něčím přikrejt i kvůli případným mrazíkům, který se daj ještě předpokládat i když dneska u toho počasí nikdo nikdy neví
Rastlinky mi neako zvedli a neviem čím to je, neodfotil som ich, lebo som si doma zabudol foťák, možno ich zarazilo to svetlo, kedže som na ne svietil iba z 15W žiarivkou a teraz slnko, neviem, polial som ich a budem dúfať že sa preberú zo šoku
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
LIX: Čeče, dle mého názoru to máš vomrzlý jak hovado!!
Koukni na poslední příspěvek s fotkou v mým outu07, stalo se mi to samý, avšak v daleko menší míře..nojono, holt přízemní mrazíky po ránu se ještě objevují ( když jsme jeli o vejkendu z nějakýho koncertu brzo ráno domů, tak jsme se divili, jaká byla kosa a okolní louky byly omrzlé)
Jinak přeju, at ti rostlinka přežije...
Tak som bol pozrieť rastlinky a jednej som spravil aj fóliovník, spravil by som aj druhej, len som nemal dostatok fólie
1, prvá rastlina z bolku
2, prvá rastlina z vrchu
3, rastlina č, 2
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
No máš pravdu, ale s tím nič už nič nenarobím ked som ich tam posadil, no ale mrznúť môže trebárs aj na začiatku leta ved pri tomto počasí nikdy nevieš kedy ako bude
legalized marihuana!!!!
tj fakt, ale v lete jsou kytky vetsinou mohutnejsi a vic toho snesou, No a na teploty kolem 0 C se letni pocasi taky malokdy zmuze...
Jinak ale preju hodne zdaru, treba se jeste schopjej a na podzim sklidis peknou urodu....