Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TOZ:
Zdarek ,pekna ourodicka to byla jak tak koukam
Akorad jedna otazecka a tyka se ty posledni fotozz ,proc si ty vetve nenastriha uz rovnou na fleku ale az doma ,kdyz uz si se rozhodnul to susit stejne bez korene??
tekknou> vies, ja som to strihal aj ked to tak nevyzera 4,5 hod a to som ostrihal len 4 rst.(a to som ostrihal cosi aj na poli!) Dokopy ich bolo osemnast... tak si to vyrataj. A nakoniec som mal z paprciek a nozniciek superextramazecbrutcore hasisicek. A nemam pocit, ze keby som ich susil s korenom tak sa nieco zmeni. Fakt neviem, ani som to neskusal. Mozno tento rok. Ususim dva tie iste modely tak aj tak a uvidim.
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph
já mám na pole 50km,jezdím tam vlakem a potom stopem(případně autobusem),a sklizeň povezu klasicky hromadnou dopravou..Ale toho stopa vynechám.V paměti mi totiž utkvěl jeden článek kde týpky po cestě ze sklizně chytil slejvák,tak si stopli auto a jeli.Pohoda,až na to že je vzal policajt v civilu a jakmile ucítil onu známou vůni,tak je zavezl rovnou na bengárnu.(možná sem to četl někde tady na G).Vlastní transport budu asi praktikovat tak,že kytiz zabalím do novin a dám do pytle a povalím(za hodinu a půl to snad nic neudělá).
Mimochodem řešili se tu cajti,osobně znám policajta co hulí,o pěstování nic nevím,zas tak ho neznám.Je to ale hrozný kokot.A moc mě nemá v lásce,tak mu o hulčo ani neříkám.Radši
Já taky kytky co mám mimo město nalámu přímo na místě, zabalím lehce do novin a nacpu do krosny a valím dom. Několikrát jsem to riskl autem s krosnou v kufru (poprvé jsem jel pro jistotu s otcem jen jako spolujezdec) a naposled už jsem jel pro jistotu vlakem.Od rodného město to mám asi 45 km v jedné vesnici, takže celkem pohoda. Taky mě napadlo kolo, ale s plnou krosnou na zádech se na takový výlet necítím a najednou bych to stejně neodvezl :-) Možná kdybych uspořádal se známýma nějakou cyklo tůru a každý by nafasoval něco do baťůžku, tak by to bylo nejlepší a nejmíň nápadné že ? :-) Jinak kytky co mám na zahradě věším přímo tam do šopy v celku... čest