Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím a doufám že to tu nikde neni,,ale prošel jsem to celý a nenašel---jestli ano ..tak se předem omlouvám.před půlk rokem sem si koupil přes smokeshop asi za tři stovky malej vapor a sem s nim naprosto spokojenej..vejde se do kapsy..dá se vytáhnout v každý hospůdce a je klid od věčnýho strachu vyfouknout jakejkoliv kouř uvnitř místnosti..no jo..vypařování je věc.silný sklo..a vůbec..myslim že je dobrej..tak se tam mrkněte jestli se vám to nezdá moc..tak zatim..a přeju příjemný vaporizování a hlavně ty chuťe..tady ten vapor kdyštak ..je opravdu fajn...aspon já ho tak vidim
a ještě mně napadlo ..jestli máte doma kamínka s plotínkou tak je tu taky zajímavej návod,,obyčejná baňka do který se nasype co potřebujeme přes hrdlo se dá nějaká ucpávka,,nám k tomu postačil pivní tácek..necháme na plotýnce odpařit a po sejmutí ucpávky vesele sajeme..jediná nevýhoda je v tom že to sežere hodně vaporizovaného materiálu.(jak palice konopí tak i všelijakého tabáku) ale výsledek se mi taky líbil..chuť fajnová a stav taky..ale chce to hlídat..rychle se to pálí.(závisí na rozžhnutí plotýnky..)ale jinak taky supr..tak zdar
Nazdárek koumáci. Tak sem si to taky musel zkusit vyrobit Vypadá to asi takhle:
Jinak abych pravdu řekl, tak mě to nějak nepřivádí do stavů jako třeba klasická skleněnka. Abych pravdu řekl, tak mě to vlastně nezkuřuje skoro vůbec. Neim, jestli to dělám blbě prostě. Četl sem si ale použití těch kapesních vaporů jak na ně poslal odkaz
"kubanecjam" a myslím že to je stejné, tak fakt nevím, kde je háček
První a druhý 400w indoor - = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...
update: efektivnější je místo obyč dírky na přívod vzduchu ve víčku přivést ten vzduch nejakou trubičkou hloubějc do žárovky, aby ten vzduch necirkuloval enom u toho víčka, ale prošel celou žárovkou.
to dokktor: znie to dost realisticky. tak to skusime ta trubicka vsak musi byt z kovu alebo skla samozrejme.
ku kombinacii s prefiltrovanim cez vodu sa nikto nevyjadril. co to nikto neskual?
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
muzsranami: jo přes vodu bych to rozhodně prohnal, je to dost suché a chrchloidní - ne hlenochrchlé ale takové suchochrchlé
k té trubičce, já sem tam dal obyč skleněnku, takové samozřejmosti jako, že umělá hmota se při vyšších teplotách taví a opařuje svinstva snad každý domýšlí sám, nebo ne??
Dufam ze pitrisovi nebude vadit, ak ho budem citovat, ale pisal som mu PMko, pretoze som si nevedel dat rady s "vydlabanim" ziarovky:
citace:
Ahoj,
budu se Ti snazit odpovědět .....................po tom co vezmeš a odstraníš
plíšek ze spoda na žárovce, zůstane ti pouze černá hmota(něco jako tvrdý asfalt) tak tuto hmotu opatrně rozdrolíš a vysypeš.
Po vysypání vezmeš žárovku za užší konec pevně do ruky a pilníčkem nebo čímkoli ostrým(může být i šroubovák)rozbiješ zbývající sklo v žárovce.
Tak toť asi vše ......................já osobně jsem ještě s prodiravěním problém neměl, takže i tobě přeju hodně zdaru.
Čao Pitris.
Tak dakujem tymto pitrisovi este raz, dufam ze teraz uz to pojde...
EDIT: tak islo to, len zatial nebolo co vynimocne do toho nalozit....