Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Musím říct, že na to, kolik lidí opravdu pije čaj a chodí do čajek, je jich velmi málo(skoro nikdo) perem aktivních, hlavně mě asi nejvíc štve, že postrádají nadšení sdělit něco lidem, dát jim něco ze sebe, to je velká škoda...
taky nepatřím zrovna mezi ty, kteří jsou perem aktivní ... a když už, tak to jsou většinou dopisy směřovaný nějaký osobě ... nakonec je, ale stejně nepošlu ... Jen potřebuju dostat ty myšlenky z hlavy a pomůže to i přesto, že jsem je nikomu nesdělila - jen papíru ...
Chtěla jsem se něco dozvědět o ZENu, ale nic jsem nenašla - nebo spíš, co jsem našla, tak to jsem moc nepobrala ... je někdo ochotnej mi to vysvětlit?
Já jsem v čajovnách objevil výborný čas Pur er (Puer, Puerlo) je to tmavý čaj, ale nejlepší jsou jeho vlastnosti je to plísňový čaj a když jich vypijete tak 5-6 tak se začnou dít věci. Já jsem jich jednou vypil asi 20 :-°) a ty stavy byly fakt hustý: zrakový halucinace, hmatový halucinace, čas se jakoby zastavil, napsal jsem 3 stránky básniček (a to jsem nikdy jindy žádnou nesložil), povídal jsem si s měsícem atd" :-°) . A to jsem pil jenom čaj. Žádný hulení ani alkohol. Všem doporučuji vyzkoušet ;-°)
Asi mas pravdu blueberko, to by pro sklenku nebyla asi moc zadouci reklama, mam to tam moc rad na to, aby to kvuli me museli zavrit. Tagze DELETE
Ale ty se tam fakt podivej.
"Dobra" cajovna na Rimskem namesti je jaxi sama podotkla predrazena, clovek nema poradne pohodli ani soukromi - o atmosfere uz vubec nemluve - podle mne
+ HLAVNE vetsina personalu (a doufam ze jen vetsina) nema o caji povedomi a o jeho priprave obavam se taktez - svuj pocit podkladam cca 5ti navstevami, kdy 3x mi caj nechutnal 1x byl dokonce vymenen a hlavne tim ze jsem si pokazde neco koupil ale nikdy jsem k tomu nedostal uspokojive informace - takze pokud mi clovek co k "Long Jing Tiger Spring" povi : "no asi to nebude dobry zalejvat hned varici vodou a urcite by slo i vic nalevu .." tak se vubec nedivim ze mi (a nejen me) ty caje vubec nechutnaj
este sem si vzpomel ze tu uzasnou radu k Long Jingu mi dal az druhy clovek, ktereho prvni zavolal ze on o tom moc nevi ale kolega bude vedet :O(( to me fakt dorazilo
nebyl sem tam asi nikdy sam a tento spatny pocit byl prinejmensim prevazny
rekl bych ze prezdivka "Cajovy Mekac" tomu docela sedi
tak teď už to chápu ...
... jen k tomu personálu .. - většinou nám pomohli, i když taky se stalo, že jsme si vzali nějak čaj s více nálevama, ale nikdo nám o tom neřekl - já o tom vím celkem kulový, takže jsme odešli po první konvičce... Ale zase když jsem tam kupovala nějaký čajíky, tak mě poradili ... je to asi o tom na koho člověk narazí ... I když by to měli vědět všichni ... je to škoda...
iHola amigo!
teda ten Tvůj seznam je z velký části neúplný. Gdyž pominu
Duhovou čajovnu, kterou si do indexu nezařadil asi díky své
homofobní náladě ( i gdyž interiér, výběr a všímavá obsluha by Tě příjemně překvapily) , tak například postrádám Inet čajovnu Modrou hvězdu - na Novovysočanský, která tvoří jakýs unikát mezi čajovnama. Taky na Praze 15 jich pár najdeš..
A to sou pouze nějaké, co´s vynechal.Já totiž chodím spíše do Kaffíren, miluju caffé, no tea..
Chalva - to už je nuda..Doporučuji baklava - lístkové těsto prokládané oříškovou pastou, marinované v medové melase
2Masai_Mara:
Muj seznam je samozrejme jiz nejaky ten mesic neaktualni, precejenom to uz nejaky ten mesic je, co jsem rozjizdel tenhle thread a jeho aktualizace prece neni jenom na mne - kdyz o nejaky cajovne, ktera v seznamu neni, vis, neni snad duvod, proc bys ji nemel pridat, namisto toho, abys za to karal me...
Co se tyce Duhovy cajovny, zaujaty proti ni, resp. proti jejimu zamereni (pro ty co neznaji: jde o cajku urcenou predevsim gay/lesbicky komunite) rozhodne nejsem, to jsi se trochu spletl! Co se mi ale na ni prilis nelibilo bylo jeji okoli, totiz znacne neupraveny dvur pavlacovyho baraku, v nemz se cajka nachazi! Modrou Hvezdu pak neznam vubec, mam nekolik malo "svojich cajoven" kam rad zajdu a jejich seznam uz delsi dobu nerozsiruju - takze napr. muj "unikat" mezi Prazskejma cajovnama je Zizkovska cajka Genesis kousek od tram Husinecky, docela rad mam i cajku u Zlatyho kohouta v Michalsky.
btw: Kdyz mas rad Kaffirny, tak proc o nich nezalozis thread? Ja osobne si do kaficka taky moc rad zajdu, ale moc jich neznam. Docela rad mam klasickou 'Cafe 14ku'
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!