Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Prijemny cajovny!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Hakunin
Nový Člen

Karma uživatele Hakunin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Hmm, modrá čajovna, to zní slibně, nechtěla bys mi ji přidat do seznamu prosím? http://tea-culture.wz.cz hned na první straně odkaz "přidej ji"

Old Post 28-12-2003 v 11:53 AM
Hakunin je offline   Profil uživatele Hakunin   Find more posts by Hakunin   Foto galerie člena Hakunin   Click here to Send Hakunin a Private Message   Add Hakunin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hakunin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hakunin
Nový Člen

Příspěvek č. 50

Musím říct, že na to, kolik lidí opravdu pije čaj a chodí do čajek, je jich velmi málo(skoro nikdo) perem aktivních, hlavně mě asi nejvíc štve, že postrádají nadšení sdělit něco lidem, dát jim něco ze sebe, to je velká škoda...

Old Post 01-01-2004 v 12:23 PM
Hakunin je offline   Profil uživatele Hakunin   Find more posts by Hakunin   Foto galerie člena Hakunin   Click here to Send Hakunin a Private Message   Add Hakunin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hakunin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hakunin
Nový Člen

Příspěvek č. 51

co říkáte na ZEN?

Old Post 01-01-2004 v 12:57 PM
blueberka
Stálý Člen

Karma uživatele blueberka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

taky nepatřím zrovna mezi ty, kteří jsou perem aktivní ... a když už, tak to jsou většinou dopisy směřovaný nějaký osobě ... nakonec je, ale stejně nepošlu ... Jen potřebuju dostat ty myšlenky z hlavy a pomůže to i přesto, že jsem je nikomu nesdělila - jen papíru ...
Chtěla jsem se něco dozvědět o ZENu, ale nic jsem nenašla - nebo spíš, co jsem našla, tak to jsem moc nepobrala ... je někdo ochotnej mi to vysvětlit?

... ++//*-_-*\\++ ...

Old Post 25-01-2004 v 10:58 AM
blueberka je offline   Profil uživatele blueberka   Find more posts by blueberka   Foto galerie člena blueberka   Click here to Send blueberka a Private Message   Add blueberka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Já jsem v čajovnách objevil výborný čas Pur er (Puer, Puerlo) je to tmavý čaj, ale nejlepší jsou jeho vlastnosti je to plísňový čaj a když jich vypijete tak 5-6 tak se začnou dít věci. Já jsem jich jednou vypil asi 20 :-°) a ty stavy byly fakt hustý: zrakový halucinace, hmatový halucinace, čas se jakoby zastavil, napsal jsem 3 stránky básniček (a to jsem nikdy jindy žádnou nesložil), povídal jsem si s měsícem atd" :-°) . A to jsem pil jenom čaj. Žádný hulení ani alkohol. Všem doporučuji vyzkoušet ;-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Naposledy upravil lordWilliam 28-12-2005 v 22:04 PM

Old Post 25-01-2004 v 13:52 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hi-chu
Stálý Člen

Karma uživatele hi-chu - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Dobry cajovny sou az na ctene vyjimky (napr. na Vaclavaku) dost hrozny. Konretne ta na Rimskem namesti je fakt kruta :O(((

Old Post 25-01-2004 v 15:10 PM
hi-chu je offline   Profil uživatele hi-chu   Find more posts by hi-chu   Foto galerie člena hi-chu   Click here to Send hi-chu a Private Message   Add hi-chu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blueberka
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

citace:
Původní příspěvek od hi-chu
... Konretne ta na Rimskem namesti je fakt kruta :O(((

... ehm ... moc to nechápu .. ?!

... ++//*-_-*\\++ ...

Old Post 25-01-2004 v 17:02 PM
blueberka je offline   Profil uživatele blueberka   Find more posts by blueberka   Foto galerie člena blueberka   Click here to Send blueberka a Private Message   Add blueberka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blueberka
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

právě že mi to připadne, jako kdybys je tam chtěl potkat (policii ČR) -podle toho, jak popisuješ ty místa... nedoporučovala bych to...

... ++//*-_-*\\++ ...

Old Post 26-01-2004 v 19:58 PM
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Asi mas pravdu blueberko, to by pro sklenku nebyla asi moc zadouci reklama, mam to tam moc rad na to, aby to kvuli me museli zavrit. Tagze DELETE
Ale ty se tam fakt podivej.

p s y c h o 8 4

Old Post 26-01-2004 v 20:26 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blueberka
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

myslela jsem, že to jen poupravíš, ale to je jedno
do skleněnky se chystám - už hodně dlouho snad se mi to co nejdřív povede ..

... ++//*-_-*\\++ ...

Old Post 27-01-2004 v 13:10 PM
hi-chu
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

2 Blueberka

"Dobra" cajovna na Rimskem namesti je jaxi sama podotkla predrazena, clovek nema poradne pohodli ani soukromi - o atmosfere uz vubec nemluve - podle mne
+ HLAVNE vetsina personalu (a doufam ze jen vetsina) nema o caji povedomi a o jeho priprave obavam se taktez - svuj pocit podkladam cca 5ti navstevami, kdy 3x mi caj nechutnal 1x byl dokonce vymenen a hlavne tim ze jsem si pokazde neco koupil ale nikdy jsem k tomu nedostal uspokojive informace - takze pokud mi clovek co k "Long Jing Tiger Spring" povi : "no asi to nebude dobry zalejvat hned varici vodou a urcite by slo i vic nalevu .." tak se vubec nedivim ze mi (a nejen me) ty caje vubec nechutnaj

Old Post 28-01-2004 v 18:02 PM
hi-chu je offline   Profil uživatele hi-chu   Find more posts by hi-chu   Foto galerie člena hi-chu   Click here to Send hi-chu a Private Message   Add hi-chu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hi-chu
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

este sem si vzpomel ze tu uzasnou radu k Long Jingu mi dal az druhy clovek, ktereho prvni zavolal ze on o tom moc nevi ale kolega bude vedet :O(( to me fakt dorazilo
nebyl sem tam asi nikdy sam a tento spatny pocit byl prinejmensim prevazny

rekl bych ze prezdivka "Cajovy Mekac" tomu docela sedi

Old Post 28-01-2004 v 18:07 PM
blueberka
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

tak teď už to chápu ...
... jen k tomu personálu .. - většinou nám pomohli, i když taky se stalo, že jsme si vzali nějak čaj s více nálevama, ale nikdo nám o tom neřekl - já o tom vím celkem kulový, takže jsme odešli po první konvičce... Ale zase když jsem tam kupovala nějaký čajíky, tak mě poradili ... je to asi o tom na koho člověk narazí ... I když by to měli vědět všichni ... je to škoda...

... ++//*-_-*\\++ ...

Old Post 28-01-2004 v 19:43 PM
Masai_Mara
Host

to: 4CS Příspěvek č. 62

iHola amigo!
teda ten Tvůj seznam je z velký části neúplný. Gdyž pominu
Duhovou čajovnu, kterou si do indexu nezařadil asi díky své
homofobní náladě ( i gdyž interiér, výběr a všímavá obsluha by Tě příjemně překvapily) , tak například postrádám Inet čajovnu Modrou hvězdu - na Novovysočanský, která tvoří jakýs unikát mezi čajovnama. Taky na Praze 15 jich pár najdeš..
A to sou pouze nějaké, co´s vynechal.Já totiž chodím spíše do Kaffíren, miluju caffé, no tea..
Chalva - to už je nuda..Doporučuji baklava - lístkové těsto prokládané oříškovou pastou, marinované v medové melase

Old Post 29-01-2004 v 14:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

2Masai_Mara:
Muj seznam je samozrejme jiz nejaky ten mesic neaktualni, precejenom to uz nejaky ten mesic je, co jsem rozjizdel tenhle thread a jeho aktualizace prece neni jenom na mne - kdyz o nejaky cajovne, ktera v seznamu neni, vis, neni snad duvod, proc bys ji nemel pridat, namisto toho, abys za to karal me...

Co se tyce Duhovy cajovny, zaujaty proti ni, resp. proti jejimu zamereni (pro ty co neznaji: jde o cajku urcenou predevsim gay/lesbicky komunite) rozhodne nejsem, to jsi se trochu spletl! Co se mi ale na ni prilis nelibilo bylo jeji okoli, totiz znacne neupraveny dvur pavlacovyho baraku, v nemz se cajka nachazi! Modrou Hvezdu pak neznam vubec, mam nekolik malo "svojich cajoven" kam rad zajdu a jejich seznam uz delsi dobu nerozsiruju - takze napr. muj "unikat" mezi Prazskejma cajovnama je Zizkovska cajka Genesis kousek od tram Husinecky, docela rad mam i cajku u Zlatyho kohouta v Michalsky.

btw: Kdyz mas rad Kaffirny, tak proc o nich nezalozis thread? Ja osobne si do kaficka taky moc rad zajdu, ale moc jich neznam. Docela rad mam klasickou 'Cafe 14ku'

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 30-01-2004 v 17:21 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hakunin
Nový Člen

Příspěvek č. 64

koukněte se někdy do čajky na dlani http://nadlani.unas.cz fakt doporučuju!

Old Post 01-02-2004 v 11:42 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás