Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začalo to šplháním po stromě s kbelíky a hlínou , další návštěva byly už jen lehký drápance od smrčiny .. postupně začala následovat preventivní léčba proti revma což byla cesta přes kopřivy a následné upalování na slunci , nespat pak celou noc a drbat se způsobylo .. že každé jaro vyrážím do jungle a dělám jedno a to samé ... v půlce ryzího léta už si zvyknu brát si dlouhé kalhoty i do 35°C a radost trvá
Tak na jaře mě max. štvou mravenci.Kteří mě působí panickou hrůzu s pokousáním Jelikož na věčině polích mám ty velký oranžovo černý.
No když to tak vemu tak mám furt znich depku.Na poli jsem každej druhý den a vždy tak půl hodiny čupím,kouřím a prohlížím si mé krásky.Pěkně do detailu Potom přichází kopřivy, ale za tu dobu jsem si na ně už zvykl.
Po dešti je pěkný prevít bahýnko a zvedlá voda v potoce.I to mě ale neodradí od cesty na ty kouzelný místečka Trny mi ani tak nevadí jelikož nepěstuji na místech kde se vykytují.Večer jsou to hovada nebo komáři.Taky takové ty malé mušky co když se potíte tak lítají kolem vás.Ty mě dokážou naštvat a donutí mě opustit pole
Abych nezapomněl taky na obilý.Když mám cestu přes nějaké pole s obilím tak jak začne mít ty vlásky.To je taky pak terno pro holeně když mám kraťasy Jednou jsem taky spadl do potoka.Když mě ujela noha... naštěstí že ještě ne do rybníku hehe
No growing miluji a jsem ochoten pro to se obětovat.
Časem si na to člověk stejně zvykne.
Tvz. elitní outdoorář
Edit: Jo taky je dobrý po dešti když se proplítáte vysokou trávou.
Celej promočenej pak.
Jak to tu tak čtu musim taky přispět ať se máte čemu smát byli u nás šílený deště a já venku kytky byli na takovým ostrůvku uprostřed potoka mno a tak sem tam vyrazil přebrodim už tak rozvodněnej potok a začnu se starat vo kytky sem tam asi hoďku promoklej na kost zima mi byla a tak se vracim a najednou místo potoka taková řeka nějak sem to nevodhadl myslel sem že to přeprodim z pět udělám krok a mněl sem pokrk vodu a proud mně táhl sebou tak sem tak tak doplaval ke břehu toho vostrůvku mno a přez noc v mikině v dešti pod širáken na vostrůvku hotovej robinson mno psycho
Tak taki přihodim. Pokaždý když sem šel na svoje políčko tak sem míjel takovou skruž ve který tekli nejaký ho*na z nedaleký vesnice. Byla asi 2m hluboká a vždycky sem si říkal "nezapomeň na ní ať do ní nevlítneš". No jo. To by bylo aby nebylo. Jednou sedim na políčku dávám osobu a najednou záblesk a začínalo pršet. Říkám si honem než se rozprší ať nezmoknu. Tak si to šinu svižnym krokem ku domovu a najednou DRÁC DRÁC DRÁC a ležim. V tu chvíli mi proběhlo hlavou co se mohlo stát a pak mi to došlo. Kouknu nahoru a to víte že sem v ní ležel. No jo ale jak ven? řikám si. Vedle mně ležela cca mněsic stará ohnilá srnka a já stál po kolena v HO*NECH. Co víc si může člověk přát. Skoušel sem se vyškrábat ven ale to fakt nešlo. Už sem se viděl ve stejnym stádiu rozkladu jako ta srnka. Už sem si myslel že horší to bejt nemůže ale mohlo. Začínalo se stmívat a já pořát v ho***ch. Ale nakonec sem se s toho dostal díky tý srnce. Prostě mně už nic jinýho nenapadlo, tak sem vzal tu srnku za přední nohy a skusil poposunout. Poposunul sem jí ( teda jenom půlku druhá půlka se oddělila ). Skoro sem zvracel. Ještě k tomu ten smrad, ale povedlo se. Stoupnul sem si na její žebra který mně naštěstí unesly a vyškrábal se ven. Takže to BOHUDÍK dobře dopadlo. A jako poděkování sem při další návštěvě políčka tu srnku vytáh ( už z pomocí provizorního žebříku co používam na "stromgrow" ) a udělal jí důstojnej pohřeb. Takže takhle sem trpěl já. Taki malý psycho.
kazdy trpel, ja raz ked som sa ich vidal pozret ako s aim dari toto leto,
bolo nadherne ked som tam prisiel sa zatiahli mrkay a zacalo prsat!!
tak po jeden a 1,5,etrovych zihlavach som samusel trepat v storocnej vode
a potom ete na kopci bolo blato tak som takto 2km slapal domou
Koli kytkam som sa predieral 20m hustinou malincia a zihlavy len v kratkom tričku a v bermudach a mal som obute tenisky...
Doskrabany, doprhleni ale stalo to zato .
Původní příspěvek od BASSINFECTION Tak taki přihodim. Pokaždý když sem šel na svoje políčko tak sem míjel takovou skruž ve který tekli nejaký ho*na z nedaleký vesnice. Byla asi 2m hluboká a vždycky sem si říkal "nezapomeň na ní ať do ní nevlítneš". No jo. To by bylo aby nebylo. Jednou sedim na políčku dávám osobu a najednou záblesk a začínalo pršet. Říkám si honem než se rozprší ať nezmoknu. Tak si to šinu svižnym krokem ku domovu a najednou DRÁC DRÁC DRÁC a ležim. V tu chvíli mi proběhlo hlavou co se mohlo stát a pak mi to došlo. Kouknu nahoru a to víte že sem v ní ležel. No jo ale jak ven? řikám si. Vedle mně ležela cca mněsic stará ohnilá srnka a já stál po kolena v HO*NECH. Co víc si může člověk přát. Skoušel sem se vyškrábat ven ale to fakt nešlo. Už sem se viděl ve stejnym stádiu rozkladu jako ta srnka. Už sem si myslel že horší to bejt nemůže ale mohlo. Začínalo se stmívat a já pořát v ho***ch. Ale nakonec sem se s toho dostal díky tý srnce. Prostě mně už nic jinýho nenapadlo, tak sem vzal tu srnku za přední nohy a skusil poposunout. Poposunul sem jí ( teda jenom půlku druhá půlka se oddělila ). Skoro sem zvracel. Ještě k tomu ten smrad, ale povedlo se. Stoupnul sem si na její žebra který mně naštěstí unesly a vyškrábal se ven. Takže to BOHUDÍK dobře dopadlo. A jako poděkování sem při další návštěvě políčka tu srnku vytáh ( už z pomocí provizorního žebříku co používam na "stromgrow" ) a udělal jí důstojnej pohřeb. Takže takhle sem trpěl já. Taki malý psycho.
Jsem neuveritelne linej clovek, ale vazne neuveritelne linej. /* Kdo zná Big Lebowskyho, tak nejak podobne */. Tzm jakoliv prace a nedej boze jeste k tomu narocna fyzicka, je pro mne utrpeni. A kdyz si vezmu ze jenom tenhle rok jsem na pole odtahl pres 100l substratu a jeste jednou tolik tam musim odnist + samozrejmne pokazdy sebou 17l vody. A to to musim tahnout tak 15min v krosne nebo v rukou. Tak vlastne trpim pro kytky tedka docela dost.
A to nemluvim o vykopani der, vykaceni destnyho pralesa atd atd...
Ale je to krasnej pocit zadosti ucineni, kdyz uz jsou velky a kvetou.
jednu dobu sem mel ve skrini jen tak 2(nastesti) kytky na nejaky testovani....nvm co to bylo ae chytl sem strasnou alergii....byl to hnus...se lsem se osprchovat....podival sem se na sebe a sel sem do pokoja a mumlal sem si ctje za svine ty 2 ...otevrel sem skrin ....vypl lampu atd. ....vzal ty 2 kytky ....otevrel okno .....a leteli na chodnik za barakem i s kvetinacama ......sel sem spat az tak za 2dny to bylo good....pche
tak takto nejako sa zapichol do ruky mojmu spranigrowerovi trn (taky ten velky z malin alebo co to je ) ... ma ho pod kozou az po tade kao je kruzok xD