Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » trpíme/trpěli jsme pro naše kyti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Time
Stálý Člen

Karma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% Pěstitelská

:D Příspěvek č. 49

Začalo to šplháním po stromě s kbelíky a hlínou , další návštěva byly už jen lehký drápance od smrčiny .. postupně začala následovat preventivní léčba proti revma což byla cesta přes kopřivy a následné upalování na slunci , nespat pak celou noc a drbat se způsobylo .. že každé jaro vyrážím do jungle a dělám jedno a to samé ... v půlce ryzího léta už si zvyknu brát si dlouhé kalhoty i do 35°C a radost trvá

Old Post 18-01-2009 v 20:18 PM
Time je offline   Profil uživatele Time   Find more posts by Time   Foto galerie člena Time   Click here to Send Time a Private Message   Add Time to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

ja som zatial trpel asi iba raz...ked som uvidel mrtve rastlinky

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 02-03-2009 v 11:23 AM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

soulQuake- ked mas po ruke nejaky medicine man alebo JH tak sa vsetky rany hoja rychle lebo nestihas a cas ti plynie 50x rychlejsie
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 02-03-2009 v 11:34 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

Tak na jaře mě max. štvou mravenci.Kteří mě působí panickou hrůzu s pokousáním Jelikož na věčině polích mám ty velký oranžovo černý.
No když to tak vemu tak mám furt znich depku.Na poli jsem každej druhý den a vždy tak půl hodiny čupím,kouřím a prohlížím si mé krásky.Pěkně do detailu Potom přichází kopřivy, ale za tu dobu jsem si na ně už zvykl.
Po dešti je pěkný prevít bahýnko a zvedlá voda v potoce.I to mě ale neodradí od cesty na ty kouzelný místečka Trny mi ani tak nevadí jelikož nepěstuji na místech kde se vykytují.Večer jsou to hovada nebo komáři.Taky takové ty malé mušky co když se potíte tak lítají kolem vás.Ty mě dokážou naštvat a donutí mě opustit pole
Abych nezapomněl taky na obilý.Když mám cestu přes nějaké pole s obilím tak jak začne mít ty vlásky.To je taky pak terno pro holeně když mám kraťasy Jednou jsem taky spadl do potoka.Když mě ujela noha... naštěstí že ještě ne do rybníku hehe
No growing miluji a jsem ochoten pro to se obětovat.
Časem si na to člověk stejně zvykne.
Tvz. elitní outdoorář

Edit: Jo taky je dobrý po dešti když se proplítáte vysokou trávou.
Celej promočenej pak.

Naposledy upravil 02-03-2009 v 17:57 PM

Old Post 02-03-2009 v 14:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Jak to tu tak čtu musim taky přispět ať se máte čemu smát byli u nás šílený deště a já venku kytky byli na takovým ostrůvku uprostřed potoka mno a tak sem tam vyrazil přebrodim už tak rozvodněnej potok a začnu se starat vo kytky sem tam asi hoďku promoklej na kost zima mi byla a tak se vracim a najednou místo potoka taková řeka nějak sem to nevodhadl myslel sem že to přeprodim z pět udělám krok a mněl sem pokrk vodu a proud mně táhl sebou tak sem tak tak doplaval ke břehu toho vostrůvku mno a přez noc v mikině v dešti pod širáken na vostrůvku hotovej robinson mno psycho

Old Post 02-03-2009 v 15:54 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BASSINFECTION
Nový Člen

Karma uživatele BASSINFECTION - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Tak taki přihodim. Pokaždý když sem šel na svoje políčko tak sem míjel takovou skruž ve který tekli nejaký ho*na z nedaleký vesnice. Byla asi 2m hluboká a vždycky sem si říkal "nezapomeň na ní ať do ní nevlítneš". No jo. To by bylo aby nebylo. Jednou sedim na políčku dávám osobu a najednou záblesk a začínalo pršet. Říkám si honem než se rozprší ať nezmoknu. Tak si to šinu svižnym krokem ku domovu a najednou DRÁC DRÁC DRÁC a ležim. V tu chvíli mi proběhlo hlavou co se mohlo stát a pak mi to došlo. Kouknu nahoru a to víte že sem v ní ležel. No jo ale jak ven? řikám si. Vedle mně ležela cca mněsic stará ohnilá srnka a já stál po kolena v HO*NECH. Co víc si může člověk přát. Skoušel sem se vyškrábat ven ale to fakt nešlo. Už sem se viděl ve stejnym stádiu rozkladu jako ta srnka. Už sem si myslel že horší to bejt nemůže ale mohlo. Začínalo se stmívat a já pořát v ho***ch. Ale nakonec sem se s toho dostal díky tý srnce. Prostě mně už nic jinýho nenapadlo, tak sem vzal tu srnku za přední nohy a skusil poposunout. Poposunul sem jí ( teda jenom půlku druhá půlka se oddělila ). Skoro sem zvracel. Ještě k tomu ten smrad, ale povedlo se. Stoupnul sem si na její žebra který mně naštěstí unesly a vyškrábal se ven. Takže to BOHUDÍK dobře dopadlo. A jako poděkování sem při další návštěvě políčka tu srnku vytáh ( už z pomocí provizorního žebříku co používam na "stromgrow" ) a udělal jí důstojnej pohřeb. Takže takhle sem trpěl já. Taki malý psycho.

Old Post 05-03-2009 v 07:42 AM
BASSINFECTION je offline   Profil uživatele BASSINFECTION   Find more posts by BASSINFECTION   Foto galerie člena BASSINFECTION   Click here to Send BASSINFECTION a Private Message   Add BASSINFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

kazdy trpel, ja raz ked som sa ich vidal pozret ako s aim dari toto leto,
bolo nadherne ked som tam prisiel sa zatiahli mrkay a zacalo prsat!!
tak po jeden a 1,5,etrovych zihlavach som samusel trepat v storocnej vode
a potom ete na kopci bolo blato tak som takto 2km slapal domou

peace

legalize it

Old Post 05-03-2009 v 09:19 AM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Koli kytkam som sa predieral 20m hustinou malincia a zihlavy len v kratkom tričku a v bermudach a mal som obute tenisky...
Doskrabany, doprhleni ale stalo to zato .

Old Post 23-04-2009 v 07:36 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Včera sem málem spadl ze skály když sem lezl hledat growplace

Komár neni mucha pyčo

Old Post 23-04-2009 v 11:42 AM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
storm1249
Stálý Člen

Karma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

citace:
Původní příspěvek od BASSINFECTION
Tak taki přihodim. Pokaždý když sem šel na svoje políčko tak sem míjel takovou skruž ve který tekli nejaký ho*na z nedaleký vesnice. Byla asi 2m hluboká a vždycky sem si říkal "nezapomeň na ní ať do ní nevlítneš". No jo. To by bylo aby nebylo. Jednou sedim na políčku dávám osobu a najednou záblesk a začínalo pršet. Říkám si honem než se rozprší ať nezmoknu. Tak si to šinu svižnym krokem ku domovu a najednou DRÁC DRÁC DRÁC a ležim. V tu chvíli mi proběhlo hlavou co se mohlo stát a pak mi to došlo. Kouknu nahoru a to víte že sem v ní ležel. No jo ale jak ven? řikám si. Vedle mně ležela cca mněsic stará ohnilá srnka a já stál po kolena v HO*NECH. Co víc si může člověk přát. Skoušel sem se vyškrábat ven ale to fakt nešlo. Už sem se viděl ve stejnym stádiu rozkladu jako ta srnka. Už sem si myslel že horší to bejt nemůže ale mohlo. Začínalo se stmívat a já pořát v ho***ch. Ale nakonec sem se s toho dostal díky tý srnce. Prostě mně už nic jinýho nenapadlo, tak sem vzal tu srnku za přední nohy a skusil poposunout. Poposunul sem jí ( teda jenom půlku druhá půlka se oddělila ). Skoro sem zvracel. Ještě k tomu ten smrad, ale povedlo se. Stoupnul sem si na její žebra který mně naštěstí unesly a vyškrábal se ven. Takže to BOHUDÍK dobře dopadlo. A jako poděkování sem při další návštěvě políčka tu srnku vytáh ( už z pomocí provizorního žebříku co používam na "stromgrow" ) a udělal jí důstojnej pohřeb. Takže takhle sem trpěl já. Taki malý psycho.

tak a ted jeste tu o pernikovy chaloupce

Old Post 25-04-2009 v 16:06 PM
storm1249 je offline   Profil uživatele storm1249   Find more posts by storm1249   Foto galerie člena storm1249   Click here to Send storm1249 a Private Message   Add storm1249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Jsem neuveritelne linej clovek, ale vazne neuveritelne linej. /* Kdo zná Big Lebowskyho, tak nejak podobne */. Tzm jakoliv prace a nedej boze jeste k tomu narocna fyzicka, je pro mne utrpeni. A kdyz si vezmu ze jenom tenhle rok jsem na pole odtahl pres 100l substratu a jeste jednou tolik tam musim odnist + samozrejmne pokazdy sebou 17l vody. A to to musim tahnout tak 15min v krosne nebo v rukou. Tak vlastne trpim pro kytky tedka docela dost.
A to nemluvim o vykopani der, vykaceni destnyho pralesa atd atd...

Ale je to krasnej pocit zadosti ucineni, kdyz uz jsou velky a kvetou.

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 26-04-2009 v 17:23 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
palma
Stálý Člen

Karma uživatele palma - 100% PěstitelskáKarma uživatele palma - 100% Pěstitelská

AFEKT Příspěvek č. 60

jednu dobu sem mel ve skrini jen tak 2(nastesti) kytky na nejaky testovani....nvm co to bylo ae chytl sem strasnou alergii....byl to hnus...se lsem se osprchovat....podival sem se na sebe a sel sem do pokoja a mumlal sem si ctje za svine ty 2 ...otevrel sem skrin ....vypl lampu atd. ....vzal ty 2 kytky ....otevrel okno .....a leteli na chodnik za barakem i s kvetinacama ......sel sem spat az tak za 2dny to bylo good....pche

Nebuď sám sebou....buď lepší, než jsi

Old Post 09-05-2009 v 11:09 AM
palma je offline   Profil uživatele palma   Find more posts by palma   Foto galerie člena palma   Click here to Send palma a Private Message   Add palma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
exup
Stálý Člen

Karma uživatele exup - 90% PěstitelskáKarma uživatele exup - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Já se dycky spálim kopřivama a pak ešte podrápu trním,ale za ten pocit a stav na podzim to stojí

Old Post 10-05-2009 v 17:31 PM
exup je offline   Profil uživatele exup   Find more posts by exup   Foto galerie člena exup   Click here to Send exup a Private Message   Add exup to your buddy list     Navštiv homepage uživatele exup! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vjacla
Nový Člen

Karma uživatele Vjacla - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od storm1249

tak a ted jeste tu o pernikovy chaloupce
jn taky mi to připadne jak z nějakého filmu

Old Post 10-05-2009 v 20:58 PM
Vjacla je offline   Profil uživatele Vjacla   Find more posts by Vjacla   Foto galerie člena Vjacla   Click here to Send Vjacla a Private Message   Add Vjacla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BASSINFECTION
Nový Člen

Karma uživatele BASSINFECTION - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od Vjacla
jn taky mi to připadne jak z nějakého filmu
Je vám dobře ??? Málem sem tam zařval a vy se tu tomu smejete. Dete mi...

Old Post 21-05-2009 v 12:05 PM
BASSINFECTION je offline   Profil uživatele BASSINFECTION   Find more posts by BASSINFECTION   Foto galerie člena BASSINFECTION   Click here to Send BASSINFECTION a Private Message   Add BASSINFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

tak takto nejako sa zapichol do ruky mojmu spranigrowerovi trn (taky ten velky z malin alebo co to je ) ... ma ho pod kozou az po tade kao je kruzok xD

Old Post 21-05-2009 v 13:20 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás