Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fantasie, vůbec nic, sníh jim nic neudělá, možná budou o něco sladší koneckonců třeba jko ledové víno. De jen o to, že kytka bude pomalu hybernovat dokud nezmrzne úplně včetně palic, takže teď už bude leda degradovat. Co je doma, to se počítá.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
to Valdez:
Včera jsem vyryl tři kytky i s docela pěkným kořenovým balem a a udělal jsem jim lázeň podle tvého návodu.Sice už pozdě ale mám menší dotazy.
Když si kytku vyryl, ponechal jsi jí hlínu mezi kořenama?Já ji částečně odstranil proudem vody. A ještě dotaz na peroxid vodíku.Nevíš jaký to má na rostlinu vliv.
Cau lidicky mam problem mam kytku ktera ma asi cca 1.5 mesice spozdeni kdyz zacly mrazy tak jsem ji dal za okno na balkon at je v teple...Jenze ona je porad pekne zelena chloupky uz skoro zhnedly a zacinaji odpadavat(jako chloupky myslim) a zda se mi ze kdytka uz taky prestala ronit i pryskirici a je porad stejna...nemate nekdo podobne zkusenosti s timhle...Mam to uz seknout nebo pockat jeste???Prosim poradte protoze se mi zda ze to spise zacla zase tlacit do listku nez do palic....Dikes
Mno ona kvete tak uz asi dva mesice je to fakt maras....Stalo se to tak ze mi fotr v polovine cervence zesekal skanky ktere byly supovka tak jsem se nasral a jeste ten den zasadil asi po 1.5 mesici spozdeni tak se to stalo mno nevim fakt jestli to sekat nebo ne...:-( jsem z toho dojebany chci to jeste chvili nechat jestli nespozoruju nejake zmeny treba alespon v roseni sisek....ale jak rikam zda se mi ze uz do palic toho moc nejde:-(....Tak cus a dik
zdar taky mi na balkone zbyla jedna bojovnice, takze poprvy budu sklizet v listopadu je to silver pearl a je tam na ni asi uz moc velka zima-zasekla se a nekvete. tady se muzete mrknout jak vypada.
Mám ještě venku dvě skéra opožděný.. Pole jsem sklízel asi před 14 dny, ale tyhle dvě kytiny byly v květu sotva měsíc! Tak jsem je tam nechal. Přešly mrazy, sněhy a plískanice a holky pořád v pohodě a hlavně ZRAJOU!! Tvrdnou a hnědnou..
Čerstvý fotos mám v DeToxu..!
Jo a plánuju je tam nechat už asi jen do neděle, neb do té doby mravenci předpovídají sucho a slunečno...
Čuste lidi ja sem mel taky jeste jednu kyticku do vcerejska na balkone...Ale vklidecku vsechno prezila a hezoucky se sklidila....Foto je jeste ze zacatku řijna neměl sem moznost nafotit dalsi fotx
Původní příspěvek od Fantasie Tak nám napadl snížek a já mám venku ještě dvě kytky... the real pozdni sber co si myslite o kvalite sisek na kterych bude stat snih ?
že jestli to tak opravdu je, chce to okamžitě foto. a do tohoto topicu. to si nenechám ujít. v jaké jsou kondici? to je můj sen, sklízet za sněhu. taková novodobá zabíjačka. důkaz, že hulení je už v česku doma a mocná příroda se přizpůsobila, protože ví, co je dobro......)
že jestli to tak opravdu je, chce to okamžitě foto. a do tohoto topicu. to si nenechám ujít. v jaké jsou kondici? to je můj sen, sklízet za sněhu. taková novodobá zabíjačka. důkaz, že hulení je už v česku doma a mocná příroda se přizpůsobila, protože ví, co je dobro......)