Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » sklizeň v listopadu?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
valdez
Stálý Člen

Karma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% PěstitelskáKarma uživatele valdez - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Fantasie, vůbec nic, sníh jim nic neudělá, možná budou o něco sladší koneckonců třeba jko ledové víno. De jen o to, že kytka bude pomalu hybernovat dokud nezmrzne úplně včetně palic, takže teď už bude leda degradovat. Co je doma, to se počítá.

První pes co pěstuje..

Čoklova pastva 2006 - skoseno

Chceš mít pasácký kouření? - Postup jak dostat MAX.

Výprava do prapodivného to Makrosvěta THpryskiřiCe.

We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood

Old Post 03-11-2006 v 17:51 PM
valdez je offline   Profil uživatele valdez   Find more posts by valdez   Foto galerie člena valdez   Click here to Send valdez a Private Message   Add valdez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

to Valdez:
Včera jsem vyryl tři kytky i s docela pěkným kořenovým balem a a udělal jsem jim lázeň podle tvého návodu.Sice už pozdě ale mám menší dotazy.
Když si kytku vyryl, ponechal jsi jí hlínu mezi kořenama?Já ji částečně odstranil proudem vody. A ještě dotaz na peroxid vodíku.Nevíš jaký to má na rostlinu vliv.

Old Post 04-11-2006 v 07:14 AM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

mam na balkone 13 opozdilcu.Krute voni a hezky se zabarvujou.Jsem strasne zvedavy,jestli to bude nejak znat na chuti nebo stavu

Old Post 04-11-2006 v 10:21 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wlkos
Nový Člen

Karma uživatele Wlkos - 41% Pěstitelská

Obecné pomoc--- Příspěvek č. 52

Cau lidicky mam problem mam kytku ktera ma asi cca 1.5 mesice spozdeni kdyz zacly mrazy tak jsem ji dal za okno na balkon at je v teple...Jenze ona je porad pekne zelena chloupky uz skoro zhnedly a zacinaji odpadavat(jako chloupky myslim) a zda se mi ze kdytka uz taky prestala ronit i pryskirici a je porad stejna...nemate nekdo podobne zkusenosti s timhle...Mam to uz seknout nebo pockat jeste???Prosim poradte protoze se mi zda ze to spise zacla zase tlacit do listku nez do palic....Dikes

Old Post 06-11-2006 v 09:42 AM
Wlkos je offline   Profil uživatele Wlkos   Find more posts by Wlkos   Foto galerie člena Wlkos   Click here to Send Wlkos a Private Message   Add Wlkos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*THC* Master
Nový Člen

Karma uživatele *THC* Master - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Cus Wlkos, s timhle nemam zkusenosti ale zda se mi ze je prezrala ale lepci by bylo kdyby si sem hodil naky photos

mor na čorky
volte legalizaci

Old Post 06-11-2006 v 13:52 PM
*THC* Master je offline   Profil uživatele *THC* Master   Find more posts by *THC* Master   Foto galerie člena *THC* Master   Click here to Send *THC* Master a Private Message   Add *THC* Master to your buddy list     Navštiv homepage uživatele *THC* Master! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salieri
Stálý Člen

Karma uživatele Salieri - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

stimhle jsem se jeste nesetkal a kurec vubec nemam tušni jak to se tak podelalo ale myslim že to bude vpoho no ale uvidis sam

Old Post 06-11-2006 v 21:04 PM
Salieri je offline   Profil uživatele Salieri   Find more posts by Salieri   Foto galerie člena Salieri     Add Salieri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

A jak dlouho ta kytka kvete?? To je docela zásadní informace...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 06-11-2006 v 21:56 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wlkos
Nový Člen

Příspěvek č. 56

Mno ona kvete tak uz asi dva mesice je to fakt maras....Stalo se to tak ze mi fotr v polovine cervence zesekal skanky ktere byly supovka tak jsem se nasral a jeste ten den zasadil asi po 1.5 mesici spozdeni tak se to stalo mno nevim fakt jestli to sekat nebo ne...:-( jsem z toho dojebany chci to jeste chvili nechat jestli nespozoruju nejake zmeny treba alespon v roseni sisek....ale jak rikam zda se mi ze uz do palic toho moc nejde:-(....Tak cus a dik

Old Post 07-11-2006 v 08:21 AM
Wlkos je offline   Profil uživatele Wlkos   Find more posts by Wlkos   Foto galerie člena Wlkos   Click here to Send Wlkos a Private Message   Add Wlkos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wlkos
Nový Člen

Příspěvek č. 57

indi88:Oka nejak to poresim ale nevim jak:-DDD

Old Post 07-11-2006 v 08:22 AM
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

zdar taky mi na balkone zbyla jedna bojovnice, takze poprvy budu sklizet v listopadu je to silver pearl a je tam na ni asi uz moc velka zima-zasekla se a nekvete. tady se muzete mrknout jak vypada.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 07-11-2006 v 12:16 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

...bych ji tam klido tejden nechal...

Old Post 07-11-2006 v 21:10 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

no jeste jsem ji nesetnul, podivam se na predpoved tech samanu z pocasi asi narazis na to ze je jeste nezrala-presne takhle vypada uz 3 tydny..

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 08-11-2006 v 07:50 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Mám ještě venku dvě skéra opožděný.. Pole jsem sklízel asi před 14 dny, ale tyhle dvě kytiny byly v květu sotva měsíc! Tak jsem je tam nechal. Přešly mrazy, sněhy a plískanice a holky pořád v pohodě a hlavně ZRAJOU!! Tvrdnou a hnědnou..

Čerstvý fotos mám v DeToxu..!

Jo a plánuju je tam nechat už asi jen do neděle, neb do té doby mravenci předpovídají sucho a slunečno...

Ať to zraje!

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 08-11-2006 v 10:51 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Herer
Nový Člen

Karma uživatele Herer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Čuste lidi ja sem mel taky jeste jednu kyticku do vcerejska na balkone...Ale vklidecku vsechno prezila a hezoucky se sklidila....Foto je jeste ze zacatku řijna neměl sem moznost nafotit dalsi fotx

Old Post 11-11-2006 v 10:46 AM
Herer je offline   Profil uživatele Herer   Find more posts by Herer   Foto galerie člena Herer   Click here to Send Herer a Private Message   Add Herer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Herer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HerrFlick
Stálý Člen

Karma uživatele HerrFlick - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od Fantasie
Tak nám napadl snížek a já mám venku ještě dvě kytky... the real pozdni sber co si myslite o kvalite sisek na kterych bude stat snih ?

že jestli to tak opravdu je, chce to okamžitě foto. a do tohoto topicu. to si nenechám ujít. v jaké jsou kondici? to je můj sen, sklízet za sněhu. taková novodobá zabíjačka. důkaz, že hulení je už v česku doma a mocná příroda se přizpůsobila, protože ví, co je dobro......)

Old Post 02-12-2006 v 00:20 AM
HerrFlick je offline   Profil uživatele HerrFlick   Find more posts by HerrFlick   Foto galerie člena HerrFlick   Click here to Send HerrFlick a Private Message   Add HerrFlick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od HerrFlick

že jestli to tak opravdu je, chce to okamžitě foto. a do tohoto topicu. to si nenechám ujít. v jaké jsou kondici? to je můj sen, sklízet za sněhu. taková novodobá zabíjačka. důkaz, že hulení je už v česku doma a mocná příroda se přizpůsobila, protože ví, co je dobro......)

Tak to bych chtěl taky vidět.. Zasněžený kytkyy

Old Post 02-12-2006 v 18:35 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás