Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem tady se špatnejma zprávama... představte si, že jsem šel v pátek s kámošem z pole a opodál od východu se shluku keříků, kde to máme, seděl cyklista a opravoval si píchlý kolo. Nejprv jsme si ho vůbec nevšimli a pak sme se mírně zplašili. Ještě nás upozorňoval, ať se nebojíme jeho psa, že jenom štěká a pak jsme šli pěkně domů.
Druhej den jsme tam přišli, protože jsem je chtěl nehorázně vidět a pokochat se růstem mých miláčků a to, že chyběla jedna kytka mě řekl až kamarád.
Představte si, že to byl asi ten cyklista, kterýmu došlo, co bychom tam jinak dělali. Naštěstí když jsem tam v pátek byl, kytičky byly úplně vysušený a měli krapet svěšený listy a on si vzal tu, která byla naprosto nejhezčí, ač ohlá otáčením se za sluncem, ale vitální Mach1.
Doufám jen, že je to nějakej vyhul, protože kdyby to někdo prásknul, jsem v řiti. Jen mě tak napadlo, že nejspíš uviděl trávu, zplašil se, popadl jí a vícekrát se tamtudy promenádovat nebude a nebude z toho nic dělat, protože on by v tom ptencionálně jel se mnou, jestli víte, jak to myslim...
Nejhorší na tom je, že jsem z toho měl hroznou depku a myslel na nejhorší. Naštěstí kytky ještě nejsou v zemi, ale další blbá věc je, že už můžu vidět kořínky v drenážních dírkách, takže to tu půdu sakra potřebuje. Kytky jsem provizorně zakryl v okolí a rozházel je po velký ploše v oblasti keříků asi po dvou kytkách. Nevím, co mám dělat...kytky za bílýho dne přenášet nemůžu, na to jsou už moc velký.
Bojím se, bojím... přátelé moji
Jo, tak to nebyl zase nějakej hajzl, ale co ty víš, třeba má v úmyslu všechny vočorovat!!!
Takže, bych radil co nejrychlejc dát, pokud možno, hodně daleko od tamtud.
předevšim díky za ohlasy a za soucit...
trošku mě dneska utěšil kámoš co se mnou pěstí, že když byl ty kytky zalejt včera, tak je musel hledat, aby je našel, protoře opravdu ani sami přesně nevíme, kde je všechny máme... a prej nejsou poznat ani na 5 metrů, že je tam vyská tráva, až teprv, když jste u nich...
nejspíš se tam půjdu do víkendu ještě podívat, přinejlepším s foťákem
btw: kámoš ani 2 kytky nemohl najít..tzn, že buď jsou sakra dobře schovaný, nebo si nepamatuje, kam sme to všechno dávali a nebo tam byl cyklista... let it be shown
Původní příspěvek od idki vysoká tráva je vpoho ale menší vínos
Tak o tom slyšim prvně. Proč to má vliv? Stejně to je jenom přechodný stádium, už jsem v podstatě našel nový místo, teď to jen vhodně někdy v noci přesunout, ale v tý vysoký trávě to bude o hubu
Původní příspěvek od El_Liberal mam to taky v trave, ale kdyz sem tak premyslel jak bude vypadat na podzim pole, na kterem slehne trava a uprostred takovej mega strom
No to jo to prej bude málo vtipný...nepřeju žádný čórky...fakt to dokáže člověka vyděsit
Tak dneska jsem byl po dlouhý době na políčku...vypadalo to následovně...kytky byly zvadlý horkem a zneškodnil jsem dneska jednoho samce...roztříhal jsem ho a po větvičkách ho sušim na sušáku. Ke vší srandě jsem ani 2 kytky nenašel a teď vám řeknu haldu...
Když jsem šel s kámošem na pole, tsně před odbočkou směrem k poli se za náma objevilo fízlácký auto, tak sme pokračovali nenápadně furt stejnym směrem bez odbočení...auto se asi jen otočilo a jelo zpět...to už nevim, protože jsme se ani jeden už neotáčeli zpátky a na flek jsme šli úplně jinou cestou
vcera sme navstivili nase policko a neni nam jasny ze kytky kvetou uz tak brzo nekde sem cet ze se pohlavi ukaze az v srpnu no a jinak se to pekne samo rozvetvuje jedna ma dokonce 2 vrcholy
Omluvám se, dloho, dlouho žáná aktualizace z mý strany...rád bych to napravil. Nic neslibuju, ale zítra bych rád pořádil pár fotek. Sám jsem zvědav, jak se kytičkám daří. Byl jsem totiž dlouho pryč.
Peace
Včera jsem poprvé v životě koštoval potraviny s hlavní příměsí a to našich milovaných kytiček.
Doma jsem si usušil samce, kterej měl při seknutí přesně 1m a s kamarádama jsme se rozhodli, že si uděláme koláčky
Přísady: 2Listová těsta (á 200g)
kus sýra eidam na strouhání
kousek másla na potření
sameček
sůl, kečup
Postup: Takže nejdřív by se měly listy nadrtit a to pěkně na
jemno. Doporučuju taky předem nastrouhat sýr a
to na hrubym struhadle, protože to udělá lepší efekt,
když se to speče. Listový těsto jsem nechal rozmrznout
a potom jsem ho rozválel na válu s polohr.moukou.
udělal jsem pravidelnou placku a potom odkrajoval části,
aby když část rozválim v ruce do kuličky, aby měla
d=cca 3 cm. Poté v ruce tvaruju kuličku do tvaru koláčku
a pokládám ji na pečící papír na plechu. Necháte v
Mikrovlnce roztát trochu másla a mašlovačkou
potíráte celou plochu koláčku (jen z vrchu a po stranách).
Mezi koláčky se musí dělat rozestupy, protože sýr se
rozpeče a koláčky se spojují...a to nechcem. Dál se na
každej koláček nasype hrst drťky a hrst sýra a nešetřete.
pak to už jen stačí hodit do trouby a když už hnědnou
okraje těsta, chvilku počkejte a bystře hlídejte, kdy
koláčky vyndat.
Koláčky jsou už tak chutný, ale kdyžtak je
radim trochu posolit a nebo át si je s kečupem