Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Drevo-kocur- spis bych rekl, ze nikdo neklonuje a proto to ani neobjednavaji do obchodu... byl sem v nejvetsim zahradnictvi v UH a tam meli jenom ty spodky od pareniku a vrchy se jim nejak ztratily nebo co... a v OBI to same, jenom jeden napraskly vrch. a wuxal ten sem nikdy v zivote nevidel zacinam verit, ze neexistuje OBM maji fakt vsude, ale wuxal vubec.
jako premyslim, ze bych to objednal vsechno z netu, ale nemam ted moc loove, takze se na to asi vyseru... nepotrebuju aby mi to nejak zvlast rostlo, uz bych byl spokojeny kdyby zacaly kvest ale na to maji jeste cas.... hnojky na kvet sou pro me hlavni, takze uvazuju o PK 13-14 a final solution. alga bloom uz mam.
jinak v hornbachu, bauhausu a globusu sem nebyl, nevim jestli to tu nekde mame na Zlinsku... kdyby nekdo vedel tak reknete pls
Kutas: tak hnoj aspon zihlavkami alebo niecim bio z prirody co si mozes doma namiesat ked nemas peniaze a na kvet uz mas vyriesene este si kup to PK13-14 to sa oplati !
ma cenu kupovat to PK13-14, kdyz mam plagron alga bloom? neobsahuje to ta hnojka stejne? chtel bych kytky donutit co nejdriv ke kvetu, ale toho asi stejne nedosahnu driv nez to bude mozne.... urcite koupim final solution, ale PK13-14 nevim... a od jake firmy je to nejlepsi?
jinak status: kytky sem poradne prihnojil krystalon + vermesfluidem trochu zaprselo a razem krasne zezelenaly a vesele vali dal. bracha mi odjel s fotakem na Bajkal, takze az budou videt opravdu razantni zmeny tak si pucim od nekoho... nejvetsi sou zatim hashberry (do vysky) - skoro 2.5m no a papaye uz jdou taky do 2m
Přesně jak říkáš, PK 13/14 obsahuje úplně stejně fosforu a draslíku jako alga bloom(a to 13 respektive 14%)-ovšem ten k tomu obsahuje i další potřebné živiny a hormony... Koukni na plagroňácké stránky. Pro tebe by pk bylo určitě zbytečnou investicí. Já mám hnojiva od Biobizzu, která mají obsah P a K nižší, takže jsem si pk 13/14 dokoupil a to od Bionovy...
kup si hnojky z netu to kilo za poštovné tě snad nerozhodí ne??myslím že ve zlíně jsou hornbach atd. je tam takove velke nakupni stredisko tesko atd. rikal bracha
checkujte jak to porostlo, uz je to uplna bush, mezi kytky uz se neda dostat a kdyz uz tam nekdy lezu a striham rizky tak se citim jak v raji
blbe je, ze zatim nic nekvete, krome bubblegumu, coz je dost mala kytka...takze se kochejte tady je popis fotek:
Buddha - uplne idealni kericek tak nejak sem si to predstavoval, abych ho mohl dat jeste za okno
Hashberries - nejvyssi vrcholek je 2.5m od zemi. sou tam celkem 4. 2 sou vysoke a 2 rostou hur a nemaji ani 2m. kazdopadne 3 samice sou skoro jiste
ty male kyti sou passion a skunk, chudakovi passionu se nedostava mista
no tady jde videt ze maskovani uz neplni ucel... no co budu argumentovat ze je to technika
WW vlevo jede pekne, BLB byla nakvetla takze nestihla tak vyrust...
vrsek bubblegumu
netreba komentovat
tady jeden PWP vykukuje z druhe strany
Early budik a vlevo jeste wdovka a blueberka. puvodne sem je chtel nechat v kvetinacich ale rostlo to mizerne...
ICE v pravo sem chtel skovat za tu barevnou travu... bohuzel v zahradnictvi jim pomrzly vsechny ty vysoke travy
skunk1, vlevo P1
2 a 2 swiss crypto a blockhead - asi sem je nemel zastrihavat, sem si rikal ze by se pod okno nevlezly...
v dalsim truhliku mix vseho mozneho, vlevo sou 3x G13xMT ty sou nej
hh taky si mysim... jo a jen tak pro info, pohnojil sem je alga bloomem 120ml na 30l zalivky, uvidime jestli to pomuze ke kvetu. doufam, ze ty ziviny nejak nevyplavi pri tom jak neustale chcije...
nekdo mi asi z 5 kytek (mozna jich je vic)ustrihl ty nejvyssi vrcholky, nechapu kdo to mohl byt a k cemu mu to bylo. jedine co me napada, ze si to nekdo vzal na rozbor - pro benga. muselo se to stat minulou noc, nebo nekdy vprubeho vcerejska. mam z toho dost strach nemate nekdo podobne zkusenosti?
ted premyslim, jak to tam zabezpecit, staci totiz prelezt plot a je to... napicu je, ze nam zriovna zdechl pes, ktery stekal kdyz tam nekdo sel. chtelo by to nejake poplasne zarizeni
ahoj Kutas
Mylsim ze dobre riesenie by bol aj novy pes.Je to fakt skoda.Mozno ti ich odstrihol nejaky debo ktory ich bude fajcit alebo si z nich pravy rezy alebo mlieko...Nevies co to mohlo byt za dementa..Prajem ti aby si to co najskor vyriesil.
zatial cau
fištek: jo myslim - mě se to asi stalo! Sice na jedný kytce ale tři konce větví chyběj cca poslední třetina. Napřed sem myslel, že třeba někdo z rodiny neopatrností ulomil a zamaskoval úplným odfiknutim, ale po zhodnocení situace mi to přišlo jako blbost. Kdyby to byly čorky, tak je divný, že by si fikly jen z jedný a ještě k tomu relativně nejmenší kytky. Proto se přiklánim k živočišnejm škůdcům.
zadny zivocich to byt nemohl to je kravinaaaaa, je to ciste ustrihnute a jen ty nejvyssi vrcholky. myslim ze nejaky ostnaty drat by nepomohl to muze vzdycky clovek nejak oblezt. plot zvysit nejde a navic se tam jde dostat pres souseduv pozemek, kde zatim neni plot zadny. pes asi taky nepripada v uvahu, protoze nikdo od nas nebude mit cas se o nej starat a dalsiho proste nechcem mit na krku. nejake takove pasti by mi mati asi tkay neschvalila, aby do toho neslapl i nekdo z nas... no nejlepsi by byl nejaky poplasny system na pohyb, ale takova vec je urcite pekne draha...