Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Střihoruký outdoor 2oo6 (shaman,NL,Pot of gold a no name) :D
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

to jo do ja sem dostal kroupou do ruky a mam ji modrou u nas byli jako golfovi micek prirovnaval sem to jo bylo to na melniku .....jen tak upresneni.....snad se holkam nic nestalo....

zivot je kratkej tak si ho uzit dokud to de!

Old Post 21-06-2006 v 20:17 PM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
golgotha
Stálý Člen

Karma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

K tomu kveteni:me tenhle tejden zacalo nakvitat OB.Nevim proc,ale je to tak,ma dost zivim a hnojim Alga Growem!
A ke kroupam,jedna kyti se mi ohnula jako luk,tak ji napravuju
At rostou,budu sledovat...

Kafe bylo málo sladký!

Old Post 22-06-2006 v 20:50 PM
golgotha je offline   Profil uživatele golgotha   Find more posts by golgotha   Foto galerie člena golgotha   Click here to Send golgotha a Private Message   Add golgotha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highmat
Stálý Člen

Karma uživatele highmat - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

mne sa po dazdoch/krupach ohli 4 krasavice tak som sa iba potesil a zacal som ich privazovat, pojdem na nich vyskusat SUPERCROPPING.ma to este aj vyhodu, ze lepsie to vyuzije priestor.no hadam som to tam priviazal dost silno, lebo dnes zasa leje ako o zivot

2strihorukyeduard: nemusi vykopat polmetra do hlbky, staci ak si z vrchu zem iba presunies na okraje a mas hned vyssie polozne okraje a zvysok staci aj zmiesat30% povodna zem,10% perlit alebo iny porezny material,10-20% fekalie(odporucam kravske alebo svoje:-D a zvysok substrat...to porastie super!
teraz uz ma jedna po zastrihnuti 1.7m...a tvoja genetika

fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need

I love cannabis indica!!!

AMO+ Mora

Old Post 30-06-2006 v 17:40 PM
highmat je offline   Profil uživatele highmat   Find more posts by highmat   Foto galerie člena highmat   Click here to Send highmat a Private Message   Add highmat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Tak mi kdyžtak pošli fotozzz :P Jo já mám kytky 1,5..V nejblyžší době hodím fotky...Byl sem na dovolený

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 16-07-2006 v 16:03 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

kupodivu, me kvete PoG a to tak ze asi normalne legalne zacina kvist do sisek, protoze kdyby jeste rostla do rustu nebyly by takove huste .. no co ja si nestezuju

Indica Sativa Alumni*

Jak nejlépe dát rostlinám přirozenou výživu – aneb kompost, terra preta, biodynamics
venek 06' - AK47, White Widow, Pot of Gold, G13
venek 07' - Shiva, Shaman, Top44, White Rhino, Lowryders
venek 08'09' - Sweet Tooth, Mazar, Chronic, Shiva, Lowryders
venek 10' - Extreme Indica, Pure AK, Bubble Gum, Widowrella, LowKiller
venek 11' - WhiteWidow, Orange Bud, BlueBerry, Skunk1, LowKiller
venek 12' - FrisianDew, SnowBud, Afghan Kush, GreenPoison, ThinkDifferent, WW ..
venek 13' - DINAFEM, T.H.Seeds, Sweet Seeds.
venek 14' - DINAFEM, OG Kush, Bubba Kush.
venek 15' - Critical 2, FrisianDew,CaliHashPlant, Bubba Kush 2, S.A.D.

Old Post 17-07-2006 v 08:57 AM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

****Takže novinky****
Citral přestal kvíst a žačal růst ale poněkud zmutoval...Rozkošatěl se a má jen trojcípé listy a ještě nějaké podivnéééé..

Shamani rostou dál a jsou spokojený ale menší.

PoG jsou krásný a největší (největší z největších kytek má 153 cm)..

Foto č.1:Citral mutant

Foto č. 2:Já s největší kytkou(taky sem zmutoval)

Foto č. 3:Jungle

Foto č. 4:List PoGu (toho biggiest)

Foto č. 5:Citral celek

Foto č. 6:Pog zespoda se slunkem (pěkná fotka co? )

Foto č. 7:PoG s krabkou (jen vršek samozdřejmě)

Foto č. 8:Nehoda na shamanovi

Foto č. 9:Citral stonek

Foto č. 10:Makro vršku Pogu

Zdravím

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Naposledy upravil strihorukyeduar 23-07-2006 v 19:55 PM

Old Post 23-07-2006 v 17:42 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Nevíte náhodou čím je způsobena ta mutace toho citralu?

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 24-07-2006 v 00:17 AM
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ta mutace je způsobená právě tim, že se vrátil z květu na růst. Pár podobných případů už jsem viděl...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 24-07-2006 v 00:58 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Tak to je ovšem mazec...A má to nějaký vliv na kvalitu?

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 25-07-2006 v 10:13 AM
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

mám zkušenost, že takový mutanti bejval o dost silnější.

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 25-07-2006 v 10:34 AM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Nevim, sílu jsem minulý rok porovnat nemohl, ale palice mi přišli o hodně listnatější a také o trochu ridší. A hlavně to byla kyti zasazená jako první a nakonec byla nejmenší ze všech, protože se jí po návratu z květu zpět na růst už do toho růstu moc nechtělo. Ale tobě, jak se tak dívám, docela roste, takže by to neměl být velký problém...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 25-07-2006 v 10:45 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Super..Díky

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 25-07-2006 v 13:32 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Tak to sem rád..Sem na to fakt zvědavej...Jo a ten citral na to že kvetl je dooost vysokej..Peace

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 27-07-2006 v 15:01 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

FINIIIIŠ Příspěvek č. 62

Tááááákže finišujem....Fotky 9.9...

Foto č. 1:Krásná palda PoG...Ještě si chvíli počkám

Foto č. 2:Pohled na část kytek--Neskutečně voní

Foto č. 3:Kytky no

Foto č. 4:Makro citralu...Jde pod kudlu tuhle sobotu

Foto č. :5:Makro PoGu--eště nedokvetl

Foto č. 6:Viz foto č.5

Foto č. 7:Jedna z macatějších pald PoG

Foto č. 8:Večerní relax

Foto č. 9¨:PoG palda...Na tu sem hrdej hih

Kolik času mám ještě dát citralu? A kolik PoG? Líbí se vám ? Peace

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Naposledy upravil strihorukyeduar 10-09-2006 v 16:01 PM

Old Post 10-09-2006 v 15:54 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Tak co vy na to?

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 10-09-2006 v 17:11 PM
PanPaja
Nový Člen

Karma uživatele PanPaja - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

no mas to dost good preju at ti to vyjde

Old Post 10-09-2006 v 17:51 PM
PanPaja je offline   Profil uživatele PanPaja   Find more posts by PanPaja   Foto galerie člena PanPaja   Click here to Send PanPaja a Private Message   Add PanPaja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás