Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to jo do ja sem dostal kroupou do ruky a mam ji modrou u nas byli jako golfovi micek prirovnaval sem to jo bylo to na melniku .....jen tak upresneni.....snad se holkam nic nestalo....
K tomu kveteni:me tenhle tejden zacalo nakvitat OB.Nevim proc,ale je to tak,ma dost zivim a hnojim Alga Growem!
A ke kroupam,jedna kyti se mi ohnula jako luk,tak ji napravuju
At rostou,budu sledovat...
mne sa po dazdoch/krupach ohli 4 krasavice tak som sa iba potesil a zacal som ich privazovat, pojdem na nich vyskusat SUPERCROPPING.ma to este aj vyhodu, ze lepsie to vyuzije priestor.no hadam som to tam priviazal dost silno, lebo dnes zasa leje ako o zivot
2strihorukyeduard: nemusi vykopat polmetra do hlbky, staci ak si z vrchu zem iba presunies na okraje a mas hned vyssie polozne okraje a zvysok staci aj zmiesat30% povodna zem,10% perlit alebo iny porezny material,10-20% fekalie(odporucam kravske alebo svoje:-D a zvysok substrat...to porastie super!
teraz uz ma jedna po zastrihnuti 1.7m...a tvoja genetika
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
kupodivu, me kvete PoG a to tak ze asi normalne legalne zacina kvist do sisek, protoze kdyby jeste rostla do rustu nebyly by takove huste .. no co ja si nestezuju
Nevim, sílu jsem minulý rok porovnat nemohl, ale palice mi přišli o hodně listnatější a také o trochu ridší. A hlavně to byla kyti zasazená jako první a nakonec byla nejmenší ze všech, protože se jí po návratu z květu zpět na růst už do toho růstu moc nechtělo. Ale tobě, jak se tak dívám, docela roste, takže by to neměl být velký problém...