Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, taky na to čumim...roste to kurefsky! Dneska jsem přijel ze školy a zase skok jako prase... Snad se růst trochu zpomalí, až kořeny narazej na dno květináče?!
Typuju, že může mít tak tři litry, takže to neni mnoho. Ještě uvidim, jak to poroste v budoucnosti, myslim že tak měsíc a pak se už snad sekne... Ohejbání by ani moc nepomohlo, stejnak je odnaproti vidět skoro už teď!
Tákže, hlásim se po dlelší době s reportem a to víceméně negativním. Vypadá to, že letos to nedopadne moc dobře. Jelikož jsme podcenili opravdu špatnou kvalitu lesní půdy a nepřivezli si svojí, kyti začínají odspoda žloutnout, nechtějí se větvit a jen se táhnou za světlem! Původně jsem si myslel, že to jde i bez vlastní půdy s pomocí hnojiv a pH+, ale to jsem se škaredě mýlil. Navíc se mi asi před třemi lety povedlo v lesní půdě vypěstovat tři krásné keříky, ovšem jak to tak vypadá o tom si letos asi můžu tak maximálně nechat zdát. A další rána...po zjištění, že kyti nerostou, jsem se s JAHmaičanem rozhodli, že nejlepší přesadíme do kukuřice. Jak jsme si řekli, tak se taky stalo...jenže při kopání děr pro kytky, jsme najednou zbystřili, že nás kdosi z velké dálky pozoruje. Dobu čuměl přímo na nás a když odjíždíme, tak nasednul na kolo a zmizel. Pravděpodobně čórkař! Teď vůbec nevim co s tim, bez boje se mi vzdávat nechce, ale nevidím skoro žádné východisko... Jak byste to řešili vy??
Fotky z políček raději přikládat nebudu, není se na co dívat a v kukuřici, kde rostou pěkně jsem nestihl nic vyfotit... Snad jedině balkónové voodoo, které možná ještě nakonec poputuje ven, aby na podzim bylo aspoň něco... Foto je staré asi tři dny, teď tam s nim je ještě buddha.
čus, no je to špatný...
Voodoočko máš ale pěkný! Hele , tak seženeme ještě aspon 100l hlíny a ty kytky vykopeme a dáme hlínu pod ně a taky nějaký do kbelíků a v kukuřici nevim teda no...asi si nějaký hodim na alfu, tam je to docela v poho.
jinak jsem teda dobře smutnej no
Kukuricny bych taky presadil do kyblu jestli vas nekdo vycekoval... to by byla snad jista prohra, jinak jestli nesezenete kyble tak to hodte do tech velkych odpadkovych pytlu
4 mati0n: Díky za nápady, právě jsme se vrátili za záchranných prací a pravděpodobně pojedeme ještě jednou v pondělí. S těma kyblíkama to je docela problém, protože nevim, kde bych jich tolik sehnal...asi na 20 kytek. Ale s těma pytlema to zní jako dobrej nápad, určitě to příště zkusim.
Dnes jsme si sehnali 2x50litrů substrátu, což, jak se ukázalo, je velmi velmi málo. Stačilo to jen na přesazení 13-ti kytek. Takže v podnělí bude snad substrátu víc a pustíme se do nápravy našich začáztečnických chyb. Kytičky ve středu dostaly hnojiv habaděj(bio-grow 4ml/l, bio-bloom2ml/l a postřik phyt-aminem), takže v tom ten problém určitě nevězí.
Do kukuřice, kde máme nejhezčí kyti, jsme se dnes vůbec nedostali, protože okolo pořád objížděli traktoristi...
Po návratu z dovolené jsem se hned začal zajímat, jak se daří kytičkám. Z doslechu to vypadá, že předchozí neúspěchy jsou jakžtakž napraveny a kyti se opět vrací k zdravému růstu. Ovšem tyto chyby se pravděpodobně značně projeví na výnosu, protože zatím mám asi nejmenší kytky, co jsem v této době kdy měl. Také se obávám, že kvůli zhoršeným podmínkám v začátku růstu bude větší procento samců. Co myslíte, může tomu být tak??
K fotce:
Dnes jsme s JAHmaičanem byli u týpka, ke kteréme jsme dali kyti přesazené z kukuřice(proč jsme museli přesazovat se dozvíte výše). Vypadají celkem zdravě, ale jsou zakrnělé, protože si toho zažily ažaž! Jedna(papaya)je již třikrát přesazená, což, jak všichni zajisté uznáte, asi zrovna růstu neprospívá. Další(voodoo)prozměnu bylo nedobrovolně zastřiženo, pravděpodobně srnkou, nad prvním patrem...jeho velikost(pro představu)je něco přes půl metru! Stačí pozřít foto(značně stylizované z jistých paranoidních důvodů)a uvidíte sami, jak kyti dostaly zabrat.
Na hlavní pole bych se měl dostat pravděpodobně zítra nebo po zítří, takže bude další report...
Odpoledne jsme se byli kouknout na kyti a musím konstatovat, že jsem potěšen i zklamán zároveň. Potěšen tím, že poté co kytičky dlouhou dobu stávkovaly a né a né růst, tak se konečně rozhodli, že nakonec ještě trochu povyrostou. No a zklamán tím, že přesně jak jsem předpovídal, potom čím vším si prošly se z většiny vyklubou samci. Zatím jich není moc prokazatelných, ale pre-flowers už začínají pozvolna nahazovat skoro všechny a vypadá to na spoustu kluků! Např. ze čtyř sweet toothů jsou zatím tři samci... Blizny mi zatím ukázalo jen jedno kukuřičné voodoo!
2, skorocelkový nebo spíš poloviční pohled na pole u zdechlinz
3, celkový pohled na pole pod zdechlinou
4, kámošova kyti u zdechliny
5, řízek buddha(jeho brácha bogglegum je již po postřiku kukuřice mezi zesnulými)
6, bývylé balkónové voodoo pod zdechlinou
7, moje nejkrásnější kyti-krasný kukuřičný keřík, širší než vyšší(výska něco málo přes metr), nezatřiženy-ovšem samec, kdo by to byl do něj řekl...sweet tooth#3
8, důkaz o samčím pohlaví sweet toothu
9, shaman u zdechliny
10, moje jediná prokazatelná samička-voodoo v kukuřici