Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyz me ceka navsteva u zubare tak tejden pred tim nespim a klepu se pod perinou !!!ale chodim pravidelne a vrta me tak 1 x za rok ,fakt si to vzdycky uzivam ,ale pak ten krasnej pocit ,kdyz opustim to zkurveny kreslo a du ven na a dam si cigoa mam na pul roku klid
zhulit se, pichnuti tim ani nestihnes zaznamenat protoze se ti bude neco honit hlavou, pote co ti lekar prozene jehlu dasni:-)uz mas vyhrano. I kdyz ti budou vylamovat osmicky, budes jen citit tlaky v lebce. Detem zajiste nerostou osmicky proto, ze by to jejich jeste nestvrdla lebecka nevydrzela. Nic mene, ty necitis nic, jen jsi si vedom, ze tam neco krupe, ale to krupani je pro tve zdravi. Proto chodim k zubari rad. Je to zabava...dokud to nezdrazi. To asi zacnu zas vic chodit do kina nebo na houby
jak to mam udelat kdyz mam ze zubare strach jako nejktere hysterky s pavouku?
Uz nekolik let mam vetsi diru v predposledni stolicce a posledni tyden to zacina jemne pobolivat.Na noc to boli trosku vic,ale da se to snaset
Tak to si dojdi co nejdřív, takhle sem to měl taky. Bolest sem ještě asi půl roku vydržel, ale pak už sem musel jít a nepřeju to nikomu. Tahala mi ze zubu nervy a myslel sem, že se z toho pose*u.
Prostě to fakt zkus překousnou, nestojí to za to, pak sem tam chodil každejch 14 dnů po dobu půl roku, než mi hubu spravila.
to tu trochu oživíme..
já mám zlomenej přední zub a dvě stoličky v dezolátnim stavu.. přední mám rok a stoličky snad od šestnácti(na zakladce sem prostě byl kokot a nečistil si pravidelně hubu no).. teď mě bolí levá stolička, mám ji zlomenou a dva dny už trpim.. dám si bong a přijde mi to ještě horší.. tak kloktám hřebíčkový lektvary, žeru nimesil od matky a přikládám studený obklady abych uklidnil prej nervy u zubu.. babička radí, moc to nepomáhá..
u zubaře sem byl asi před dvouma rokama, a jak tu píšete, zhulit se a jít tam je peklo. sem byl vystrašenej a posranej co se bude dít. jestli mě to bude bolet i ráno tak k ní ani pujdu, musim přemoct ten strach.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Panickou hruzu ze zubare vetsinou mivaji lide co chodily k nejake zubarce (svini) ktera se rada vyzivala v bolesti a davala nedostatecnou lokalni anestezii protoze setri kazdou korunu aby co nejvice vydelavala.
Pak staci jit jednou na pohotovost kde pracuji baby zubarky kolem 80 let (alespon u nas v Praze to tak je) ktere studovaly jeste v hluboke totalite a kterym se tresou ruce pri praci a fobie ze zubare je tu jak prase.
Za totality kdyz si nemel znamou zubarku, nebo nedal si ji v obalce alespon litrik tak si umrtveni dasne nedostal ani nahodou a na trhani jen maximalne polovicni davku, takze si rval bolesti jak tur, bolelo to 100x vic nez nejveysi nocni bolest pri zanetu okostnice.
Chlapci, ja s prestavkama lezel na stomatochirurgii cca 2 roky, postupne mi odstranili vsechny zuby, licni kost mam z nejakeho plastu a zubare se uz opravdu nebojim. Bojim se urologa, zuby to je chvilka, ale az vam pres sulina budou strkat kameru a tyden pak budete brecet na hajzlu pri kazdem chcani, tak se budete k zubarovi tesit )
Já se k zubaři chystám cca po 10ti letech, mám panický strach ale bohužel už zuby začínají bolet. Hledám ale ostření v analgosedaci. Protože zrovna na tohle by mi ani kouření nepomohlo jakej mám strach. Je nesmím vědět o světě, tot jediná přijatelná varianta pro mě
Zubar?
Jistě, při notné konzumaci sladkostí, bonbonů a různých jiných pochutinek, v kombinaci se špatnym genetickym zakladem pro zuby je to nutnost.
Pokud uz jste si zažili takovou bolest ze i po 7 silnych ibalginech to furt bolí, pak vězte že dojdete poznání, že zubař tu není proto aby škodil, nýbrž aby pomohl.
Vtipné je že ke zjištění, že nejakou anestezii si u zubaře můžu vyžádat jsem došel až nedávno když mě trhali osmičku, do te doby jsem měl bezpočet zákroků bez umrtvení
Jinak docela funguje se vyhulit a pak zmaštenej koukat jak ti z pusy při vrtání líta prach
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Strašně se bojím zubaře. Víc než bandy skinheadů. U nich vim, že můžu utéct, ale zubař je prostě jistá bolest. Bojim se tak, že jsem nebyl u zubaře už více než dva roky a před tím jsem si dal pětiletou pauzu. Mám z toho hrozné výčitky, ale strach je slinější já. Nepřijde mi to úplně normální, takže jsem zvědavej, jestli jsem v tom sám nebo jestli má podobné problém i někdo jiný.
Ja som nebol u zubára už 10 rokov, no pred rokom som musel ísť lebo som opuchol od zubu a musel mi ho vypáčiť. Tak som sa bál že som si musel dať tabletku na ukludnenie, no už keď som bol po tom tak som sa iba zasmial že všetky obavy boli zbytočné a necítil som vôbec nič. (bolo to rýchle a bezbolestné)
Tak to se mate, to ja uz nechal u zubaru penez....draha sranda, bohuzel u me je to hodne o genetice a tim ze tam chodim tak 1-2x mesicne uz je to celkem rutina. Neprijemny to ale buďe vzdycky
Problem je ze hodne tahaj schvalne prachy z kapes, opravy ti ten zub schvalne jen tak aby vydrzel urcitou dobu a ty ses vratil... I zubar chce vydelat, pojistovny jim to bozsky proplacej... Nedej boze ze si to platis sam. Me nez sahli na zuby, nemel jsem problemy. Pak mi rekla mate tam kaz, musime ho opravit a od ty doby se mi furt vrta v hube...