Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Hledám "Nejvoňavější" odrůdu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

nejovocnejsi odruda Příspěvek č. 49

Zdravim poctivou komunitu G,
zajimalo by me, jakou nejovocnejsi odrudu jste kdy kourili...Tyto odrudy mam opravdu rad, ale moc nevim, jak se jmenuji...vsichni ty jmena trosku zapominaj a maj to pomichany...pro me treba nejvice ovocna odruda je Marley's collie vuni mi pripomina jahody s ostruzinou...

Dekuji za pripadne odpovedi

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 11-01-2013 v 23:11 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Re: nejovocnejsi odruda Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od Zdenda89
Zdravim poctivou komunitu G,
zajimalo by me, jakou nejovocnejsi odrudu jste kdy kourili...Tyto odrudy mam opravdu rad, ale moc nevim, jak se jmenuji...vsichni ty jmena trosku zapominaj a maj to pomichany...pro me treba nejvice ovocna odruda je Marley's collie vuni mi pripomina jahody s ostruzinou...

Dekuji za pripadne odpovedi

Tak to je pro me NYCD. To je fakt špecialita

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 12-01-2013 v 07:54 AM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
asfalt
Stálý Člen

Karma uživatele asfalt - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

nejvíc mi voněla Euforia, ukrutnej parfém, skvělá chut a super high
pro mě celkově TOP odrůda

karamel je cukr co už se neuzdraví

zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť

Old Post 12-01-2013 v 11:38 AM
asfalt je offline   Profil uživatele asfalt   Find more posts by asfalt   Foto galerie člena asfalt   Click here to Send asfalt a Private Message   Add asfalt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele asfalt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grazzl
Stálý Člen

Karma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

nejvoňavejší odrůdu to se těžko popisuje někdo má radší ovocnou někdo pure skunkovou,kyselou, no je toho hodně ale tak nejovocnější co sem zatím měl možnost cítit a chutnat tak CN haze,Blue cheese, to smrdí jak lesní plody pak nebula hodně do citrónova stejně jako Tutankhamon
no a samozřejmě Jack ten má prostě svou specifickou vůni podle které ho de poznat

chlast je prostě chlast......

Old Post 13-01-2013 v 11:30 AM
Grazzl je offline   Profil uživatele Grazzl   Find more posts by Grazzl   Foto galerie člena Grazzl   Click here to Send Grazzl a Private Message   Add Grazzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
def
Stálý Člen

Karma uživatele def - 98% PěstitelskáKarma uživatele def - 98% PěstitelskáKarma uživatele def - 98% PěstitelskáKarma uživatele def - 98% PěstitelskáKarma uživatele def - 98% PěstitelskáKarma uživatele def - 98% PěstitelskáKarma uživatele def - 98% PěstitelskáKarma uživatele def - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Big band od Kanabie hodně ovocnák a dost slušnej výnos

Old Post 13-01-2013 v 13:17 PM
def je offline   Profil uživatele def   Find more posts by def   Foto galerie člena def   Click here to Send def a Private Message   Add def to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronic
Stálý Člen

Karma uživatele Chronic - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

sweet seeds o sobe celkove tvrdi, ze nejvetsi prioritu kladou na aroma jak vune, tak chuti, ale odzkouseno zatim nemam..

Old Post 13-01-2013 v 14:08 PM
Chronic je offline   Profil uživatele Chronic   Find more posts by Chronic   Foto galerie člena Chronic   Click here to Send Chronic a Private Message   Add Chronic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growesweden
Stálý Člen

Karma uživatele growesweden - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

C99 ,Danny Boy.

growesweden

Old Post 27-01-2013 v 17:32 PM
growesweden je offline   Profil uživatele growesweden   Find more posts by growesweden   Foto galerie člena growesweden   Click here to Send growesweden a Private Message   Add growesweden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Orange Bud hodně voní po ovoci ale od Dutch Passion nedoporučuji v současné době nic kupovat

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 27-01-2013 v 17:35 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
asfalt
Stálý Člen

Karma uživatele asfalt - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od sWei
Orange Bud hodně voní po ovoci ale od Dutch Passion nedoporučuji v současné době nic kupovat

proč ne?mám s dp ty nejlepší zkušenosti.

karamel je cukr co už se neuzdraví

zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť

Old Post 27-01-2013 v 18:58 PM
asfalt je offline   Profil uživatele asfalt   Find more posts by asfalt   Foto galerie člena asfalt   Click here to Send asfalt a Private Message   Add asfalt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele asfalt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

samej hermouš, koupila jsem deset semen daly sme je ke kamošovi pod 250 sodu a kromě jedný kytky samej herm

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 27-01-2013 v 20:48 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
2echy
Stálý Člen

Karma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Zdar lidi!Za mě je to taky Danny boy,fakt libovka!Měl jsem ve skříni víc druhů najednou,ale i jednoho Dannyho tam poznáte!!

Old Post 29-01-2013 v 18:20 PM
2echy je offline   Profil uživatele 2echy   Find more posts by 2echy   Foto galerie člena 2echy   Click here to Send 2echy a Private Message   Add 2echy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Taky jsem slysel o DP, ze to je tedka snad nejhorsi banka...;-) a Danny boy je jaka banka?

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 29-01-2013 v 19:30 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

TGA Subcool ..

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 30-01-2013 v 08:56 AM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ProDiesel
Nový Člen

Karma uživatele ProDiesel - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

A co Power Skunk??? 2 filtry a byl cejtit...

Old Post 06-08-2013 v 18:56 PM
ProDiesel je offline   Profil uživatele ProDiesel   Find more posts by ProDiesel   Foto galerie člena ProDiesel   Click here to Send ProDiesel a Private Message   Add ProDiesel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krisa.lc
Stálý Člen

Karma uživatele krisa.lc - 48% PěstitelskáKarma uživatele krisa.lc - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Syrup od Buddha seeds je tiez poriadny smradoch - malicka palicka zamori celu izbu..sladkasto-ovocna vona

Nikdy nepodcenujte pravdepodobnost nemozneho...

Old Post 07-08-2013 v 15:32 PM
krisa.lc je offline   Profil uživatele krisa.lc   Find more posts by krisa.lc   Foto galerie člena krisa.lc   Click here to Send krisa.lc a Private Message   Add krisa.lc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demios
Stálý Člen

Karma uživatele demios - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

co se týče lahodnosti tak jsem zažil nejvoňavější lahůdku Alpine Rocket žádný vyloženě skunkový smrad ale plnoovocná nedefinovatelná síla i v ústech .

Old Post 12-03-2014 v 19:08 PM
demios je offline   Profil uživatele demios   Find more posts by demios   Foto galerie člena demios   Click here to Send demios a Private Message   Add demios to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás