Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar hoši,tak včera jsem to už nestih,ale hned to napravim.
Včera sem tam konečně prdnul 400W son T pro,výbojka s tlumivkou,startérem a kondíkem mě vyšla na 1300,-kč
Abych pravdu řekl,čekal sem trochu větší šajny,ale i tak je to gůt.
Tů deth : odtah se mi zdá docela v pohodě i na to 4kilo stínítko jsem ještě asi o 5 cm zvednul a tim pádem je lampa od vršků kytek baj voko 25-30 cm,což si myslim že neni hodně.
Přítah mam pasiv,můžeš to vidět na záčátku threjdu-3 otvory v zadnim čele skříně,původně měl každej průměr 100mm,ale tim,že sem to obložil polyesterenem tak sou malinko menší.
Tů Drevo-Kocur : tenhle teploměr mam z míst kde si na teplotu a vlhkost - co se týče dodržování docela potrpěj,je kalibrovanej a neni to žádná jebka co koupíš na tržnici,takže mu docela věřim.
Ještě ňáký foto pro srovnání 250W/400W zatim ahoj!
Čau profíci !!!
Další série fotek z takovýho běžnýho nedělního dopolodne.
Obracím se na Vás jakožto zkušený matadory a žebrám o ňákej ten TIP ohledně určení pohlaví před začátkem květu,jestli sou blbý záběry nebo úhly,tak si řekněte-doladíme.
Jinak kytky se nám pěkně povytáhly-ta největši měří 53cm a ty nejmenší maj kolem 20cm,ty dva kriplíky do toho nepočítám - nemaj ani 10 čísel.
Kytičky budou zejtra 7 dní od doby přepnutí na květ.
Ještě sem do předu na stínítko přišrouboval jeden PC 12V větráček na ofuk slečny PHILIPSové ze strany,tak to taky ještě trochu pomůže.
Je zajímavý pozorovat jak stoupne a klesne teplota při zapojení zvlhčovačky - při výcucu vody v zásobníku a následnym "bezpáří" jde teplota i o 5°C nahoru.
dobrá otázka,i s tim sem samozřejmě počítal-střihnu,opatrně vyjmu i s kořenama,doplnim substráteček a sbohem a šáteček.
Udělal sem to takhle i minule a v poho,kytky to ani nepoznaly.
Dneska večer sem je projížděl a našel sem asi 3 samečky,ale ještě to neni u všech poznat,snad zejtra.
tů Nakaši : nechtěl sem to tentokrát zastřihávat,pač sem chtěl zkusit jaký palice se z toho daj vymáčknout-co do velikosti,když to zastřihneš,velikost se dělí a to já nechci.
K těm semínkům,v tom Vám všem dávám za pravdu,je to poslední z těhlech noname semen na příště bych chtěl sehnat řízky,popř.zn.semena od seed banky.
Kytky takhle stříkám v kombinaci s hnojivem a peroxidem vodíku celou dobu od začátku a vypadaj skvěle,zatim hnojim Krystalonem na květ,ale chci po záběru koupit něco od Plagronu.Listy sou krásně tmavě zelený a kytky vypadaj moc zdravě,žádný tečky se jim nedělaj,takže nevidim důvody s tim přestávat ,stačí ti to ty rado?
ahoj přátelé kouzelné byliny,
dneska jsem šmiknul 1. samečka a zatim vypadaj všechny na cholky,ale je možný že se ještě vybarvěj.
Kytičky jsou 11.den na kwjetu,tak je možný čekat ještě ňákýho toho herm-afrodhyta.
Minulý kolo sem rozpoznal samce a hermouše už asi v 7.dni květu,ale to sem jim v noci ještě svítil tou reflexní UV zářivkou od PHILIPSu.
No,tak se teď tak trochu modlim aby to vyšlo,mam z toho docela vítr.
Můžete prosim někdo napsat jaký máte s touhle problematikou zkušenosti? Budu moc vděčnej.
Ještě sem se Vás chtěl zeptat,jestli někdo nevíte jakej konkrétní typ zářivky použít na přisvětlování v květu UV-čkem,nikde sem to tady nenašel,díkes
zatim ZDUŘ A KUŘ !!!