Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vcera jsem to trochu prostrihal od vetsich listu a mam dotaz ohledne mrize,chtel bych ji sundat pred aplikaci FS a pridratovat palice pro vetsi propustnost svetla a nejsem si tim jist jestli je lepsi nechat mriz az do konce nebo sundat a pridratovat....????
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Maáš to doopravdy perfektní. No tak to snad musíš poznat sám, jestli se tam ta síť vyplatí nebo ne. Podle mě už žádný větší význam nemá. Normálně bych jí dal dolů a jak píšeš ty, třeba i pomocí nějakých drátku ještě udělat paličkám prostor a nebo už klidně poprostříhat víc listů. Jestli už budeš nasazovat Final solution tak už se stejně blíží konec ne? Každopádně ať to zdárně dotáhneš a hodně G přeju!!!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Takze mame tu dalsi den a tady jsou nejake fotecky fotecky po sundani mrize a vypleteni dratkama,mozna to byla chyba jak jsem kvetinky vyndal ven a provedle potrebnou manikuru zbylich starych listu,ne a ne se tam vejit zpatky.
To já, ikdyž nemám skříň zaplněnou jak ty mám taky vždycky problém tam ty kytky naskládat zpátky. Ale už sem přišel na to, že je to vcelku jedno jak je tam šoupnu, protože do druhého dne se stejně sami srovnají tak, aby na ně co nejvíce pražilo... Konopí je hold inteligentní samoserovnající rostlinka - Jen to nepolámat... Ale i s tím se občas konopí vyrovná! Každopádně máš fakt mazec makra, to můj foťák nic takovýhodle nezvládne, a to jsem si myslel kdoví jaký nemám dělo...
Tady je porovnaní chtel sem nafotit vic ale bohuzel nemam zrovna kabel takze tu mame pouze stare fotkykde jsou videt i palicky ktere jsou moc blizko od vybojky a jsou trochu zlute kazdopadne dalsi a lepsi aktualizace na sebe nenecha dlouho cekat
Jee ja sem nedal fotky nevadi dodam ale ted k hlavnimu problemu na ńejmensi kiticce (shiva) se zacaly objevovat v kvetu hnede listky uvnitr palice na fotkach to neni moc videt tak je sem ani nedavam nejdriv sem myslel ze je to zbarveni shivy ale jsou hnede a nak se mi to cele nezda zatim sem tu nic podobneho nenasel tak budu doufat ze to neni plisen radu ocenim
Cactuss-nechci tě nějak strašit, ale to samý mi dělaly GWS (viz.podpis).
Já jsem tomu nedával pozornost což byla chyba, až nakonec mi bylo řečeno že to je plíseň jako sviňa, vyrostlo několik palic pěkně plesnivejch.Takže bych si to pořádně pohlídal a našel info o plísních,víc ti poradit nemůžu, jelikož jsem to zkouřil.
Sice žiju, ale opravdu nedoporučuju......je to prej karcinogen jak sviň