Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec
Tak nejprve: Režim jsme změnili 8.3 což znamená, že ve fázi kvetení
jsou už 12 dní. Náznak palic už tam je hlavně u bílých vdov.
Pro expiry_date1, ale možná už je to tady někde napsaný.
VoidMAN no my jsme si to taky pžedstavovali trochu jinak, ale teď jsme rádi za to co tam je a doufám, že nám ještě nepředvedli všechno ze svýho arzenálu (.
A ještě se chcu zeptat, to že jsou ty patra tak vysoký je zapříčiněno tím, že je tam moc vedro nebo naopak??????? Pleas
Ja som strihal keď už pustili blizny a katastrofa.No,nemohol som inak,nebolo miesta,ale tie strihnuté sú tak polovičné(myslím šišky).Ak netreba,pripájam sa k Apofissovi-nestrihať.
na stinitko je taky moznost jelikoz se ti teplem bude vlhkost odparovat..ale klidne na steny pestirny ja mam treba jen na 1 a obcas jeste rosim steny a vlhkost asi 65(kdyz se o to nestaram, nerosim)-85% takze se to da i takhle DIY zpusobem
to rastafan: ja sem jarina pochopil tak ze spis se boji o nizkou teplotu jelikoz to ma ve sklepe
tak kolik mas tak stupnu v tom sklepe?izolace+neaky primotop.kamos to vychytal tak ze skrin podlozil a ten primotop dal dospod jelikoz kdyz ho chces dat dovnitr z bezpecnostnich duvodu by mel byt z zadu dostatecne vzdaleny(min50cm) a jeste jde teply vzdych od spoda nahoru...
Akurát,že mne po odstrihnutí vyliezli síce postranné vetvy,ale na nich menšie šišky ako by bola tá hlavná.Ale však je to ich grow,tak si môžu robiť,čo chcú.Ale ja už radšej v 2.-3. týždni 12/12 strihať nebudem,radšej dám genetiku,ktorá mi skrinku neprerastie
Takže jsem to pochopil tak, že nesastřihovat (už je tam náznak palic a už by jsme stejně asi neměli to srdce to zastřihnout) a ještě zvýšit teplotu. Jestli jsem teda všechny ty příspěvky vyhodnotil správně.
Drevo-Kocur : Pokusy bych rači nechal někdy na jindy. Však ta pravda se stejně ukáže ať už ju má kdokoliv. Docela jsem se posrali už z těch samců a připomínám, že je to náš první indoor a nutně potřebujem alespoň malou návratnost prachů co jsme do toho vrazili, a taky musíme myslet do budoucna (nová hlína, hnojiva, řízky aby jsme se zas nemuseli nasrat. Určitě to ale není jenom o tom a pokusy příjdou
Bum Shiva
Tak přikládám po týdnu zase nějaký fotečky, které jsme pořídili
dnes. Na kytičkách je zase vidět zlepšení máme před sebou ještě
5 týdnů tak se snad ještě vytáhnou.
Je začátek úterý a tím pádem zítra poprvé použijeme Green Sensation a doufáme, že bude doopravdy dělat takový divy jak píšou. No uvidíme
(i vy), ale rozhodně se na to těšim.
Citace z lahvičky:"Správné uživání GS zajišťuje vyšší výnos, větší produkci cukrů a lepší transport cukrů což zajišťuje větší vývoj plodů a větší výnos. Používejte posledních 4-6 týdnů. takže asi spíš na květ ne???????
Bum Shiva
Tak zase další fotečky. Kytkám se daří moc dobře. Tři dokonce už vypadají docela k světu a dělají pěkný šišky. Bohužel Jack ještě nezačal pořádně kvíst. Moc času už nemá protože od vršku skříně je už jenom tak 40 cm. Děj se vůle aláhova
Zdarec
Chci se zeptat, myslíte si, že to za ten měsíc to to tam ještě bude
povyroste o 40 cm to snad ne doufám. Udělali jsme chybu, že jsme
nechali strašně dlouho přepnuto na růst. Tak ale je to první grow a chybama se člověk učí.
OK
Takže jestli jsem to správně pochopil tak je stačí je jenom vychýlit z
jejich svislé polohy do stran. Tím získám jen tak pár centimetrů ale i to někdy stačí. Dík za radu