Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v karme (za kterou samozrejme vsem moc dekuji) se mi objevil dotaz,kteremu modelu bych dal prednost,kdybych si mel vybrat... no musim rict ze to pro me neni jednoducha otazka, protoze oba modely zmastuji skutecne prepychove. Sage dokonce tak hodne,ze neni jednoduche s nim stravit napr. pracovni den,i kdyz s jinym kurivem je to denni chleba. ale mam velmi rad kompaktnost indikovych modelu a Sharkovu jemnou chut,takze by to byl asi prave Shark,ktereho bych si vybral - nicmene jsem velmi rad ze mam 2 modely a muzu si vybrat,jak se zkourim
Přesně to samé preferuju sám.Shark je opravdu pohodové kuřivo pro každý den, zároveň neurazí ani na pařbě!Přikláním se k názoru, že by člověk měl mít min. dvě potenčně rozdílné genetiky, právě z důvodu použitelnosti v různých situacích...
dekuji a souhlasim, nicmene ja chci jet scrog a to by spis chtelo jednu genetiku. ale ted jsem se dozvedel, ze belladony nebudou,tedy urcite ne vsechny,takze nevim nevim,jak to pujde
resenim by bylo dostat se do stavu, kdy bych opravdu kazdeho ctvrt roku kosil a tedy bych mel vzdy jak zasobu cerstveho,tak jeste dostatek z predesle varky - a pekne stridat lehci a uzemnovaci modely