Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jakmile kytka začne někde plesnivět je nejlepší hned sklidit vše. Obsah THC se vyvýjí především v průběhu růstu, před přechodem do květu na chvíli klesne, pak už je téměř stabilní. Takže dříve sklizená kytka má stejný obsah THC, jen je to míň materiálu. Zcela minimálně je víc THC po ránu. U pozdě sklizené kytky už ale THC klesá a místo toho obsahuje více CBN. Jo, u kvalitnich modelu zhulujou i listy. Priste doporucuju si nejdriv něco přečíst ;-) .. tohle je z Knihy o marihuaně
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
to rociik: moje listy skoro nezhulujou a to si myslím, že Masterkush patří mezi heavy modely. Dneska jsem zase musel kvůli plísni vystřihnout kousek vrcholovky. Hned to šlo do papírku. Je to o něco silnější, než jsem psal minule, ale high žádnej.
hulimír: to jako zhuluješ plesniví materiál jo? no nic proti gustu, ale tohle raději nedělej, těch pár ušetřených gramů hulení by se ti v budoucnu mohlo nevyplatit. pokud tvoje roztlinky nezhulují jak mají, tak se thc asi ještě pořádně nezačalo tvořit. anebo už jsi takový hulič, že ti to nepřijde jako pořádné zhulení. osobně to pozoruji na sobě, když hulím nějaký pořádný model už delší dobu, tak pak už mi to ani nepřijde, že jsem vypálený. dám si půl brka a prostě skoro normálka, přitom druhá půlka brka zmastí několik lidí.
PiosOne: to plesnivý z toho vyberu a vyhodím, ale protože hnijou větvičky ( ona to je spíš hniloba s plísní) tak palička samotná je zdravá. Plesnivky nehulím.
A proč to všichni sklízíte s plísní? Já plísen vyštípam a pustříkam namíchanym fundicidem a plíseň za týden zmizí, ale pak to chce ještě nechat v zemi aspoň 3 tejdny, páč jsou to pěkný chemky.Používam FLORAL, a je předevšim na plíseň šedou.Tak zdravim a ať to ještě zraje.
ja jsem vysledoval že čím dýl sušíš a hlavně jakým způsobem tak ty záštipky fachaj jinak .Ale těch 14 dní může bejt zanedbatelnejch a nebo důležitech každá kitka je jiná žejo některá zraje brzo některá pozdějc takže se to nedá říct .Já jsem měl kytku a hulil jsem záštipky a nic a za 3 tejdny mazec .Je to nevispitatelný ...
Dneska jsem musel kvůli plesnivý větvi sejmout jednu z vrcholovek. Dal jsem to sušit, ale kousek jsem usušil hned v mikrovlnce. Kvalita oproti minule znatelně lepší. Jen tak dál.
Původní příspěvek od rociik od otoh sou tyhle trejdy aby lidi mohli cist primo ze zkusenosti lidi...ja s plisni problemy nemam...
No, dříve se využívaly trošku konstruktivnějším a efektivnějšim způsobem než k rozvleklému a informačně relativně prázdnému chatování, které v konečném důsledku vede k přeplnění fór otázkama v minulosti několikrát řešenýma a neefektivnosti v vyhledávání informací.. Oni totiž informace z knížek (či rady ve FAQu) jsou z valné většiny založené na zkušenostech spousty pěstitelů či v pěstitelských knihách i řízených experimetnů, a né na nejasné výpovědi jednotlivců.. krom toho tu podobná trhredy již jsou.. ale je to na každého posouzení. Taky jsem možná nemusel tenhle v podstatě OT vůbec psát..
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
v poradku ja si myslim ze jakakoliv otazka tykajici se pestovani neni upln e zbytecna a pro growera zacatecnika bejva z pocatku problem tady do toho proniknout...a btw srackovej prispevek muze vzdycky admin smazat...
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Původní příspěvek od rociik v poradku ja si myslim ze jakakoliv otazka tykajici se pestovani neni upln e zbytecna a pro growera zacatecnika bejva z pocatku problem tady do toho proniknout...a btw srackovej prispevek muze vzdycky admin smazat...
To by muselo byť pár adminov na plný úväzok len na mazanie blbostí
btw,kto posúdi,čo je úplne na nič príspevok?Niekomu možno pomôžu aj pre ostatných triviálne poznatky,teda aspoň s čím som sa tu občas stretol.
Tuším, že 27.9. jsem si stěžoval, že záštipky nezhulujou. Dnes odebraný vzorek mě mile překvapil. Stav po hulení se dá srovnat se stavem po jointu podprůměrné nonameovky. Což mě oproti původnímu stavu naplňuje vírou, že to holka stihne. Navíc elementálové jsou nám nakloněni, babí léto jako sviň. Takhle hezky má být údajně až do půlky příštího prac. týdne. Léto stálo za hovno, tak aspoň suchej podzim.
Takže abych to shrnul. Za těch cca 10dní narostl obsah THC celkem slušně, neboť toho 29. to fakt nestálo za nic. To bych to sem nepsal. Takže pokud vydrží ještě dalších 10dní, mohl by se dostat obsah THC někam k optimu. Není tudíž pravda, že poslední měsíc se obsah THC již nemění. Naopak, dle mého je ten poslední měsíc před sklizní na obsah THC rozhodující. Dobou sklizně myslím čas, kdy bude mít kytka 80% blizen hnědých. U sebe to vidím právě na těch dalších deset dní.. a fertig.
Původní příspěvek od hulimír Tuším, že 27.9. jsem si stěžoval, že záštipky nezhulujou. Dnes odebraný vzorek mě mile překvapil. Stav po hulení se dá srovnat se stavem po jointu podprůměrné nonameovky. Což mě oproti původnímu stavu naplňuje vírou, že to holka stihne. Navíc elementálové jsou nám nakloněni, babí léto jako sviň. Takhle hezky má být údajně až do půlky příštího prac. týdne. Léto stálo za hovno, tak aspoň suchej podzim.
Takže abych to shrnul. Za těch cca 10dní narostl obsah THC celkem slušně, neboť toho 29. to fakt nestálo za nic. To bych to sem nepsal. Takže pokud vydrží ještě dalších 10dní, mohl by se dostat obsah THC někam k optimu. Není tudíž pravda, že poslední měsíc se obsah THC již nemění. Naopak, dle mého je ten poslední měsíc před sklizní na obsah THC rozhodující. Dobou sklizně myslím čas, kdy bude mít kytka 80% blizen hnědých. U sebe to vidím právě na těch dalších deset dní.. a fertig.
Myslim, že je to nesmysl. Nepotvrzujou to ničí mnohaleté zkušenosti, ani žádné literární prameny. Spíš bych to viděl na nějaké různosti ve způsobech sušení, užívání či nevim kde..
.. ale nemíním se přít - je to tvé subjektivní zjištění. a třeba se ti to někdy "povede" znova :-) Koneckonců .. možné je ledasco (btw: jediný způsob změny obsahu THC mě teď napadl - pokud bys měl donedávna vysoký obsah dusíkatých látek v půdě.. ale zřejmě i toto by byl spíše výjimečný důvod a spíše méně vnímatelný.. .. každopádně přeju další vzrůst hodnot! - jo, a co to máš vůbec za model? Ono totiž u běžných dvaceti procentních modelů si už nějakého procenta ani nevšimneš, ale pokud máš nějakej slabej venek, tak je možné opravdu cokoliv :-)
Naposledy upravil Galen Aldaron 07-10-2005 v 20:02 PM