Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2everlost>kolik ususim je i jedno bo jsem majitelem docela solidniho indorovyho systemku a planuju hydro jde mi spis o kvalitu nez kvantitu
2jahmaican>mas pravdu 3 kytix uz jsou jak zidka takze by klidne mohli prerust ale kdyztak bych to zohybal nebo tam prdl nejakou folii aby nebyli videt
Zdravim Dethaka!Mas to moooc pekny!Z tebe si budu brat priklad! Podnebi mame skoro stejne,ja to mastim na Gran Canaria.Tak drzim palce a at to mohutni!!!
no to si pisz!Ale taky jine veci.Jako napr. podhoubi s mexickyma setas,a nedavno jsme obevili,ze maj taky happycaps celkem zaujimava vec.Jsou to kapsle s prirodnimy vytazky z ruuuuuuznych plodin,keru a korenu se stejnymi ucinku jako nektere zdravi skodlive povzbuzujici chemicke slouceniny{vsak urkite vic o cem mluvim},je to masakr fakt to funguje.Takze tak.jinak ja jsem se pustil do Big Bang,zatim jsem takovy nejaky na vaskach pac jsem to sadil 22.7 a maji 40 cisel,myslim ze je to trochu malo na to jak to tady smazi,ale listy spalene od slunicka nemam,tak nevim mozna je to tou genetikou.Jinak hnojim Root juice,alga crecimiento a stikam phyt a olej neem pac mam na zahrade ,teda zahradce malinke bile musky PUTAS!!!Nemam fotak.V brzke dobe poresim.Jinak zdravim a at ta yerba roste!!!
Nazdar sousede!Tak seminka mam z Green House Seed.Jestli mas nejake zkusenosti s touhle odrudou tak prosim porad,hledal jsem tady snad vsude,ale nic.Mam dve holky na zahrade.Jednu jsem fimnul a tu druhou nechavam tak jak je,ani listy jsem neostrihal,ale uvazoval jsem,ze ji ohnu,tak uvidim.Tak se zatim opatruj aaaaadios!
pan ker>zakon je takovy ze je tu povolenej legalni autoconsum coz v praxi preneseno znamena ze muzes mit legalne asi 2-3 kytky a doma si kourit jako prase a to zcela legalne jak te chytnou na ulici byt s jednim jointem (treba i pri autokontrole) platis 300eu pokutu
ale nikoho to nezajima spis lapaj mlady spanele v parkach a tak..... snazej se bejt preventivni ale normalne tu prodavaj legalne seminka v growshopech...proste veget a huli tu snad opravdu kazdej vsechny vekovy generace
2 kanarek>ja ho mel od mandaly a pod lampou jediny co muzu poradit je ze v poslednich 14 dnech nabobtna o polovinu a je fakt vynosnej a silnej s vynikajici chuti a barvou palic ale nevim jak od greenhouse
nazdarek amigo!Tak jak to sfisti v Andalusii?Tady je vedro jako v pekle.Jinak dekuji za alespon nejake informace,mimochodem potesujici.Prave dorazil kolega s mazaaarkem ze zahraaadky ktera je ve vysce700m nad m,tak si to urkite dovedes predstavit{Un colocon que te cagas}Tak se zatim drz a hod sem nejaky novinky.Zdravi ucen.