Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mensi update foto..
mam otazku poradite mi niekto kedy kvetinky mozem zkosit?pretoze sa mi okolo miesta kde kvetinky su motali policajti a neviem co hladali... tak som rozmyslal az nad skliznou ale necham si od vas poradit dakujem..
hmm tazko poradit, mozno to bola nahoda "to" motanie.. pak je to f poho a skos po prvych mrazikoch (abo aspon koncom septembra)... ale!! ak mas co len trochu vacsie podozrenie, tak smikni hned!!! ... sry za blbu odpoved a nezabudni dat vediet co a ako.. zatial a drzim palec!
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
2:dab
no bolo to poprvy krat co som tam policajtov vobec videl.. no uvidim...zatial je to pohode...no budem sa to snazit tam nechat co najdlhsie ved uvidim..diky!!
a este nejake foto..
Fízli sú karieristicke svine a takto sa motali aj kamaratovi okolo plotu a nadruhy den ich mal doma...tak neviem........boli ale z kriminalky a na civilnom golfe...potom uz prisli aj na golfe aj na nive...no tak to uvaz kosit je este urcite skoro...skos to ked budu blizny z polovice hnede ( zakalene ) Pozri sa na to mikroskopom alebo lupou (30x zvacsenie) a da sa este tym kukatkom co maju zlatnici a opravari hodiniek...drzim palce...a skus porozmyslat aj nad tym ci nemôzu mat podozrenie susedia alebo nejaky vypatlany ludkovia co nemaju co robyt a cmuchaju co by mohli porozprávat v krcme ked sa napiju
2:Strih
no asi to teda sundam... no neviem nechcem mat s tym problemi...ale bliznicky na tej jednej su uz odpolovice hnede a na tych dalsich 3 su krasne vonave palicky a niektore bliznicky na nich su aj cele hnede a niektore zakalene ono je to noname a myslim ze by som to aj mohol dat dole aj to pekne vonia.....no kriminnalka je pixa...a hento krimi nebola ale zeleny...a nekukali okolo plota to by nevideli plot je vysoko to by sa nan musel vystverat hajzel...ale vies taky blby pocit ved zatra uvidim...co povies inak diky moc vsetkym..
zdravim vsetkych
tak som to predsa nejak dopestoval...s fizlami to bol nakoniec len plany poplach...tu su nejake fotky pred zberom tej mojej najkrajsej kvetinky...
Nazdar ZASA som rad ze sa ti to podarilo dopestovat ...ako to zhuluje si s tym spokojny???vyzeralo to pekne a co vynos???nech sa ti dari...uz sa tesim na novu pestovatelsku sezonu
2 Strih:
zhuluje to dost dobre na to ze to bol no name...som s tym moc spokojny...vynos neviem presne na grami lebo nemam vahu..ale z tejto kvetiny boli asi 3 take plne sedemdecove nie moc natlacene pohare...ale pre mna a par kamaratov to staci..na buduci rok sa aj ja tesim dufam ze sa mi nejake kvalitnejsie semineka podari zohnat...
vsetyk este raz diky...
2:Ježíš
no nejak sa to podarilo dopestovat...nabuduci rok to pojde uz na miestecka von...tak to uz budem mat strach len z corkarov asi..lebo tu je ich dost...
dik za k+ zaSa
ahoj
nasiel som nejake fotky 2kvetin co sme mali v kukurici..bohuzial nestihli dokvitnut..bola to 2alebo3 generacia nejakych znackovych semien....hnojil som ich len na rast zihlavovoym hnojivom..bol to prvy moj grow v kukurici...taak tu su slubene fotky
1...
2.mala kvetinka
3.pohlad zhora
4.pohlad na na vrcholec
nieje to nejak super pofotene ale lepsie ako nic
a kvetin bolo v kukurici viac len mi ich divociaci postupne znicili...
a pomohli asi az ponosky ktore sme tam nechali a odvtedy sa kvetinam nic nestalo
ahoj
cez zimu sa tu v outdoor galerii skoro nic nedeje..
pripojim este nejake fotky zo sklizne najkrajsej kvetiny a nejake fotky kvetiny v kvete co som nasiel v pocitaci..
niesom nejaky super fotograf tak fotky niesu nejake super...ale tak na trochu ozivenie outdoor gaerie.
tak sa pokochajte aj vy..
zatim ahoj