Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau doktore,
já když sledoval granule z guana, jak se rychle rozpouštíjou, tak jsem posypal povrch na květináči a po cca 5 zalití byly granule rozpuštěny. Ale nebyly to ty od Plagronu.
Dále k tomu vyndávání lžičkou. Na to bych se úplně vyprdl (aspoň teda v guerilla a v zemi). Pokud to máš na balkoně v malým květináči a nudíš se tam u brčka a udělá ti to lepší pocit tak proč né. Já bych se na to ale fakt vykašlal. Přece jenom je to přírodní hnojivo, žádná chemie, takže by to nemuselo zkazit chuť, ba naopak např. u Guanokalongu píšou, že jejich produkty z guana zlepšují chuť. Samozřejmě je blbost to lít do kytky až do konce, ale u těch granulek bych to neřešil, ale ani bych to nedosypával při blížící se sklizni (třeba poslední 3 týdny).
A k poslední věci, já v "divoký" přírodě nejdřív zaleju tekutým hnojivem a pak tam ještě dosypu pár hrstí těch granulí. Ideálni je když pak párkrát zaprší a já tam aspoň nemusím chodit. Takže si myslím, že když to budeš kombinovat, nic se špatnýho nestane. Ale všeho s mírou, pro jistotu.
Toť pouze mé zkušenosti a domněnky.
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_ Zdravim mel bych dotaz. Za jak dlouho se to guano asi rozlozi-rozpusti v kvetinaci s hlinou? Jde mi o to ze jsem daval Plagron bat guano ke kytkam nez jsem jel na dovolenou. A myslel jsem ze se to treba po 14 dnech rozpusti. Ale dneska je to vlastne 14 dni co jsem to k nim dal a porad to tam je. Ja za chvilku tak 7-10 dni chci zacit s procistovanim rostlin. Tak jestli to mam lzickou vyskrabat nebo to nechat byt? A taky me zajima muzu ty kytky i pohnojit bloomem od plagronu nebo kdyz je tam to guano tak se hnojit nesmi? At jsem hledal jak jsem hledat na tohle sem odpoved nikde nenasel
Čau-to se bude rozpouštět tak cca čtvrt roku určitě-vždyt se to i přimíchává do substrátů, takže kdyby to vydrželo jen 14dní, tak by to bylo celkem o ničem...jestli to nechat být...těžko říci, jaký to bude mít efekt, ale píšou tam, že to vylepšuje chut i vůni-možná bych to pro zkoušku někde nechal a u jiné zkusil odebrat...příště bych to přidal už v cca Červnu, Červenci.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.