Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli je to nejnizsi bod, tak staci kytky necim podlozit nez si pridelavat praci. Je to jednoduche a efektivni. Jinak IMHO je lepsi mit vetrak na odtah a privod pasiv nez naopak. Pokud jde o rozsireni ventilace, jestli mas doma nebo muzes levne sehnat PC zdroj, tak 12V jsou docela efektivni pri zachovani nizke hlucnosti a nejsou moc drahe.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
O tom PC zdroji popremyslim, kyticky se pekne rozjeli. Tu vysku jsem vyresil, tim, ze jsem pod kvetinace dal bedny takze ted uz je to ok. Jedna kyticka vypada uplne nadherne ale druha se celkem rychle hodne vytahla a ostatni rostou tak jak se dalo cekat. Brzy budu zastrihavat FIMem tak uvidime co na to holky reknou
Tak jsem prave objevil prvního samce, presadil jsem ho na zahradu a pod lampu jsem dal jinýho JH, kterej rostl na balkone. Dve samicky uz jsou jisty-jsou to nadherny kericky a na jednom uz se objevuji samičí preflowers. Zaštípl jsem je FIMem. Začíná to pěkně smrdět Sodík dělá svoje. Opravdu se to vyplatí. Však posuďte sami......
Co si myslíte o velikosti květináčů? Myslíte, že jsou dostačující? Mně se zdá že ano.....Jinak kytí za ty dva dny moooc vyrostlo, košatí a košatí. Moc krásný pohled do skříně. Větrám co jen můžu Hnojím jednou za 3 dny a střídám to jednou Kristalonem start a podruhe univerzalnim hnojivem (viz.výše). Zítra budu přendávat lampu na druhej výškovej level........
Nemůžu si pomoct ale zdaj se mi ty kžtíz strašně vytáhlý... dlouhý mezipatra a tak. Asi maj málo světla.chtělo by to líp šéfnout to stínítko, zvýšit vlhkost a nějakej ventilátor na kýtíz ať sou pevný....a taky bych řekl že to zaštipnutí bude hooodně potřeba, máš to kotel řídký... ale to se spraví, držím palce ať s toho máš jungly jako prase woe
2 wad: Počkej na další fotky-tam je vidět jak se kytičkám daří. Na to stínítko stále myslím, ale teď se ze školy můžu posrat takže to udělám až po těch všech zkouškách a testech. Stejně tak to pořeším s tím odtahem. Ještě se chci zeptat, kdy zhruba tak mám přepnout na květ?
Na qět přepní až to budeš mít dost tozvětvený a až si budeš jistej že ty paliczky budou mít s čeho vyrůst... chce to zaštipnout a udělat tomu pár vrchů a přepnout. Taky sem to řešil a nap** sme to z kámošem zastříhly a teďka máme ve skříni kotel nevyužitáho prostoru, což maximálně snižuje výnos (u mě tak 0,15g/W) Ale taky počítej s tím že kýtíz o několik čísel vyletí, bohužel nevím jak je na tom JH... některý modely povyrostou o minimal a některý o kotel... no času máš dost určitě a grower taky..takže pohodka
Planoval jsem prepnul na kvet nekdy kolem 40-45 dnu rustu......vidím to docela reálně....Kytičkám se po zaštípnutí náramně daří. Ještě jsem se chtěl zeptat jednou jestli jsou ty květináče dost velký a taky kdy mám začít hnojit hnojivem na květ.....
Tak dneska jsem poslal moje kytky do kadeřnictví (byly strašně zarostlý, že u spodních větviček byla strašná tma). Lístky jsem trošku ostříhal...doufám že jsem to udělal dobře a kytinkám to nebude nějak vadit. Tak za 10 dní cca (40 den růstu) plánuju přepnout na květ. Co si o tom myslíte?
Zdravim. Je to sice ještě hudba daleké budoucnosti, ale taky jednou pojedu indoor. Tedy až na to budou vhodné podmínky, což už může být za rok nebo i za pět. Ale zajímalo by mě kolik tak platíte za elektřinu. Kolik taková skříň sežere? Dejme tomu třeba takovejch 600 W.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!