Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
momentálně je to u ěm střídavě obačno, ale už je to půlrok léčení z depresí a hafo se toho na mě změnilo, pozoruju to podobně jako Dr. Katz.. akorát to spíš bude tím, že už nepřepřemýšlím "proč" ale "jak", nebo se o to aspoň snažím
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
a ešte niečo verim že posvatne houbičky vedia urobit z človeka zblazneneho do penazi uplny opak. niekomu sa to moze zdat ako hlupost ale myslim ze je to hlboky zdravy rozum.
od kedy žijem sam a nepodnikam je to super, roky som spal 4 hodiny denne, nahanal som sa ako vtak , čo som zarobil to som ani nevedel minuť...takto to je na nezaplatenie ...veget...ked to nepreženiem s chlastom tak si žijem užasne
Thcmh
Kamo budu v zivote aj zlozitejsie veci ak matura to mi povedal profak ked som maturoval na to ze som mu povedal ze to nezvladnem...vecsi problem bude ked skoncis skolu a nebude robota a budes takmer bez penazi...klop klop klop mne to zatial vychadza ao som skoncil skolu ani raz som nebol nezamestnany...cus
matko291 si sa zblaznil ... nad tym by som zaplakal , keby že nechodím s 22-23 ročnymi babami , však by som bol vykopavka..aspon telesne , každy je ženaty , riešia tam svoju karieru , karieru svojich detí ...tam sa asi nedopracujem a myslím , že ani nechcem ...stal som sa kurevsky pohodlnym človekom , zrejme aj egoistom...vážnu kočku si najdem asi v domove dochodcov ...ak sa toho dožijem....žijem dosť zrychlene ...mimo tvrdych drog robím všetko na doraz...