Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tu máme poslední fotečky před snad závěrečnym upgradem.Jedinej problémek zůstal:MRAVENCI!Nevíte někdo jak zajistit, aby mi tam nelezli a zároveň zachovat zdraví kytiček?
2janka173:jo, někdy opravdu jo...
2lubo:nemáš pravdu, nevím už jak to dokázat lépe než že naposledy zopakuju:TEN SAMEC MĚL 3 TÝDNY A TO SVÍTIM 18,5 HODINY DENĚ!
apofis
vychádzal som z vlastnej skúsenosti a nikdy sa mi to nestalo.napadlo ma,či to nebolo tým,že tam máš slabé svetlo a rastlinka,ktorá ti vykvitla bola na tom mieste v tieni,ale to bude asi blbosť,lebo na kvet potrebujú rastlinky úplnú tmu.tak potom si si nevšimol,že ti to nejaké dni bolo v tme:-)) to len srandujem,no dôvod to muselo mať nejaký,lebo bez príčiny sa ani lístok nepohne:-))
2lubo:to už je rozumnější reč.Světlem to není.Těch 150W 10cm nad kytkou stačí.Taky by mě zajímalo čím to může být.Myslím, že hlavní roli hraje genetika.Je to noname, tudíž nevím.Některé odrůdy zřejmě exhibujou dřív než jiné
apofis:tie mravce si už vychytal? u nás v práci dala kolegiňa na zem také malé vrecúška z červenej krabyčky a pomohlo to.neviem ale ako sa to volá ,no a nedávno som kupoval taký už namiešaný roztok 0.3 l si myslím aj s rozprašovačom na vrchu,ktorý použil môj kamoš a hneť to pomohlo a dokonca aj na slivušky sa to používa.neviem teraz názov,stojí to rovných 100 sk,takže u vás menej.názov ti do večera zistím,zatial sa maj a držím ti palce .
k těm kořenům:
jestli chceš a udělá ti to radost, tak z toho hnojky třeba udělej, pro mě za mě...
ale nečekej od toho nějaký výrazný výsledek, jestli hnojíš normálně tak to nebude mít skoro žádnej efekt...
tak asi tak, no...
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
JO!Seš první kdo si všimnul.Co tam doprd. dělaj?Ta kytka má 25 dní a svítím 18,5 hodin.Ty noname kytky si dělaj co chtěj a to sakra rychle.Takhle bude výnos nula,nula hovno.Mám to celý šmiknout?Jak to může kvést?Nic takovýho jsem na groweru nenašel!Pomóc...
Kašlu na ně, strčim všechny noname za okno a jejich místo obsadí řízci.Stejně jsem to podělal a zbytečně o dva týdny prodloužil růst(malé květináče).A přepnout nemůžu, protože jsou tam dva GWS a jeden OB, škoda jich.Jeden GWS se má i přes všechny mé chyby velice dobře(bude to keřík!!!!).Už se nemůžu dočkat toho upgrejdu,snad ve středu...